2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hala inanamıyorum. 5 yıldır evlıyim. Hiç bı sorun yoktu olmadı. 2.denemem birdee. İlk denemem bnn için tam bi fiyaskoydu. İyi biyer bulup gtmem lazm ddm. Cok sukur oylede oldu. Bahçeci cem çelik e gttim
Sebepsiz olmaması da işte nasip yaa , ama çok zor iu idrar tutmak var ya ah ah öldürdü beni ben çol ağladım felaket sıkışmıştım yani felaketti

Yaaa öyle mi benim de 3 swne biz de de bi sorun yoktu neden 1 embriyo koydurdun benim ilk olduğu halde iki tane koydurdum 2 tane dondurdum canım 1.kalite
Yaştan dolayı bahçeci koymadı canım. Cok dil döktüm. Bnmde 5.gnü embrıyosu blastosist. 2 tanede dondurduk oda 5.gün blastosist

Yaştan dolayı bahçeci koymadı canım. Cok dil döktüm. Bnmde 5.gnü embrıyosu blastosist. 2 tanede dondurduk oda 5.gün blastosist
Yaaa ben bile koydurdum yaşıma ve ilk denemem di halbu ki 2.deneme de koyuyolar ili tane ben ilk olmaso halinde koydurdum onlarda 5.gün iki tane dondurdum iki tane koydurdum

Sebepsiz olmaması da işte nasip yaa , ama çok zor iu idrar tutmak var ya ah ah öldürdü beni ben çol ağladım felaket sıkışmıştım yani felaketti
Sende küçüksün daha. Valla bn cok bekledim doktorun cok transveri vardı kaç defa ufak ufak yaptım transver olana kadr.transverden snrada hmn sürgüye yaptım 2 defa

Sende küçüksün daha. Valla bn cok bekledim doktorun cok transveri vardı kaç defa ufak ufak yaptım transver olana kadr.transverden snrada hmn sürgüye yaptım 2 defa
İşte ben bu ufak ufak yapıp durma işini beceremediğimden çatladım komple gittim yine 1 litre su içtm artık ağlaya ağlaya transfer oldum ve transfer sonrası dayanamadım bile hemşireye yalvardım bezledi beze yaptım çünkü gerçekten iyi değişdim

Canım jel kullanıyo musun crinone ? Ben de şu son zamanda jelden sonra kuru akıntı gibi bişey geliyo saro gibi sanki peçete dağılırda öyle değişik bişey

Ay kıyamam yaa. Gerçekten çok zor o kısım. Geçti gtti cok şükür

Ay kıyamam yaa. Gerçekten çok zor o kısım. Geçti gtti cok şükür
Bide ilkti ya ne olduğunu bilmeden bu kadar beklemiyodum sedyede yatıyorum ama o an değiiik bi insan oldum piskolojim bozuldu valla :) ama işte değmiş inşalllah keselerimizi de görürürz yaa

Canım jel kullanıyo musun crinone ? Ben de şu son zamanda jelden sonra kuru akıntı gibi bişey geliyo saro gibi sanki peçete dağılırda öyle değişik bişey
Kullanıyorum canım hatta bugun sıyah tortu şeklinde geldi ödüm patladı doktor bişey olmaz dedi. Jel sarı sarı gelmeye başlıyo zaten sonra.

Bide ilkti ya ne olduğunu bilmeden bu kadar beklemiyodum sedyede yatıyorum ama o an değiiik bi insan oldum piskolojim bozuldu valla :) ama işte değmiş inşalllah keselerimizi de görürürz yaa
Aslında çok sıkışık olmaya gerek yok ama illa sıkıştırıyolar. İnsallah görürüz canım.Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…