- 24 Şubat 2016
- 291
- 354
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.761
22 canım :)))Kıyamamyaşım 26 canım. Senın
Sebepsiz olmaması da işte nasip yaa , ama çok zor iu idrar tutmak var ya ah ah öldürdü beni ben çol ağladım felaket sıkışmıştım yani felakettiHala inanamıyorum. 5 yıldır evlıyim. Hiç bı sorun yoktu olmadı. 2.denemem birdee. İlk denemem bnn için tam bi fiyaskoydu. İyi biyer bulup gtmem lazm ddm. Cok sukur oylede oldu. Bahçeci cem çelik e gttim
Yaştan dolayı bahçeci koymadı canım. Cok dil döktüm. Bnmde 5.gnü embrıyosu blastosist. 2 tanede dondurduk oda 5.gün blastosistYaaa öyle mi benim de 3 swne biz de de bi sorun yoktu neden 1 embriyo koydurdun benim ilk olduğu halde iki tane koydurdum 2 tane dondurdum canım 1.kalite
Yaaa ben bile koydurdum yaşıma ve ilk denemem di halbu ki 2.deneme de koyuyolar ili tane ben ilk olmaso halinde koydurdum onlarda 5.gün iki tane dondurdum iki tane koydurdumYaştan dolayı bahçeci koymadı canım. Cok dil döktüm. Bnmde 5.gnü embrıyosu blastosist. 2 tanede dondurduk oda 5.gün blastosist
Sende küçüksün daha. Valla bn cok bekledim doktorun cok transveri vardı kaç defa ufak ufak yaptım transver olana kadr.transverden snrada hmn sürgüye yaptım 2 defaSebepsiz olmaması da işte nasip yaa , ama çok zor iu idrar tutmak var ya ah ah öldürdü beni ben çol ağladım felaket sıkışmıştım yani felaketti
Yok canım bahçeci inat etmiş 2 koymada. Olsun 1 olsun bızım olsun tutsunda.2 tane var gene çok şükürYaaa ben bile koydurdum yaşıma ve ilk denemem di halbu ki 2.deneme de koyuyolar ili tane ben ilk olmaso halinde koydurdum onlarda 5.gün iki tane dondurdum iki tane koydurdum
İşte ben bu ufak ufak yapıp durma işini beceremediğimden çatladım komple gittim yine 1 litre su içtm artık ağlaya ağlaya transfer oldum ve transfer sonrası dayanamadım bile hemşireye yalvardım bezledi beze yaptım çünkü gerçekten iyi değişdimSende küçüksün daha. Valla bn cok bekledim doktorun cok transveri vardı kaç defa ufak ufak yaptım transver olana kadr.transverden snrada hmn sürgüye yaptım 2 defa
Valla ben koydurdum tabi bi tane olsun sağlıklı olsun ben zaten hani her ihtimale karşı biri tutmazsa biri tutar diye koydurmuştumYok canım bahçeci inat etmiş 2 koymada. Olsun 1 olsun bızım olsun tutsunda.2 tane var gene çok şükür
Ay kıyamam yaa. Gerçekten çok zor o kısım. Geçti gtti cok şükürİşte ben bu ufak ufak yapıp durma işini beceremediğimden çatladım komple gittim yine 1 litre su içtm artık ağlaya ağlaya transfer oldum ve transfer sonrası dayanamadım bile hemşireye yalvardım bezledi beze yaptım çünkü gerçekten iyi değişdim
Bnde oyuzdem 2 istedim ama embryon cok iyi durumda faln asla dediler yaniValla ben koydurdum tabi bi tane olsun sağlıklı olsun ben zaten hani her ihtimale karşı biri tutmazsa biri tutar diye koydurmuştum
Bide ilkti ya ne olduğunu bilmeden bu kadar beklemiyodum sedyede yatıyorum ama o an değiiik bi insan oldum piskolojim bozuldu valla :) ama işte değmiş inşalllah keselerimizi de görürürz yaaAy kıyamam yaa. Gerçekten çok zor o kısım. Geçti gtti cok şükür
Kullanıyorum canım hatta bugun sıyah tortu şeklinde geldi ödüm patladı doktor bişey olmaz dedi. Jel sarı sarı gelmeye başlıyo zaten sonra.Canım jel kullanıyo musun crinone ? Ben de şu son zamanda jelden sonra kuru akıntı gibi bişey geliyo saro gibi sanki peçete dağılırda öyle değişik bişey
Ey alllahm embriyo senin ebriyon onlara me yani sanli zor koymak da koyamadılar amannnBnde oyuzdem 2 istedim ama embryon cok iyi durumda faln asla dediler yani
Ayy çok itici bi jel nefret ettim vallaKullanıyorum canım hatta bugun sıyah tortu şeklinde geldi ödüm patladı doktor bişey olmaz dedi. Jel sarı sarı gelmeye başlıyo zaten sonra.
Aslında çok sıkışık olmaya gerek yok ama illa sıkıştırıyolar. İnsallah görürüz canım.Allahın izniyleBide ilkti ya ne olduğunu bilmeden bu kadar beklemiyodum sedyede yatıyorum ama o an değiiik bi insan oldum piskolojim bozuldu valla :) ama işte değmiş inşalllah keselerimizi de görürürz yaa
Evet bence de abartıyolar yani sıkıntısı büyükAslında çok sıkışık olmaya gerek yok ama illa sıkıştırıyolar. İnsallah görürüz canım.Allahın izniyle
İşte ıkız olma oranı yuksekmiş ikizler riskli oluyo falan fılanEy alllahm embriyo senin ebriyon onlara me yani sanli zor koymak da koyamadılar amannn
Tek olunca da ikiz olabliyor ne alaka yani onlar da varya amann tutsun da bitane inşalllah bidaha o çileleri çekmeyelimİşte ıkız olma oranı yuksekmiş ikizler riskli oluyo falan fılan
Olsun canım bunada şükür Rabbim işimizi kolaylaştırsınAyy çok itici bi jel nefret ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?