2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bildiğim kadarıyla ilacin bi zarari yok ben üniversitede yaptırdım iki syda sonucu cikti igne kullanacakmisınız
Doktor hiç bişey söylemedi anti tg istedi anti tpo istedi ayrıca hormon tahlilleri istedi kan pıhtılaşmasına gerek varmı dedim yok dedi tekrarlayan düşükleriniz var mı die sordu yok dedim

Kızlar günaydın. Yarın opu olacağım ama 2 gündür fena halde kasık ağrım var. Hemşireye mesaj attım ağrı kesici kullanabilir miyim diye hayır dedi. Siz yaşadınız mı? Opudan sonra geçecek mi bu ağrı?

Çok normal canım bu ağrı opudan sonra 4-5 kasık batması ve hassasiyet olacak

Kızlar merak edenler vardı değerim
ALLAHIMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUNNN YARABBİMMMM şuan inanıyorum hamile olduguma yavas yavas

3.gün embriyo

9.günbeta 21

11.gün 53

13.gün 106

15.gün 221

17.gün 542

Kanama durursa içim rahat edecek

Kimyasal olma ıhtımali yok demi artık...

Kızlar merak edenler vardı değerim
ALLAHIMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUNNN YARABBİMMMM şuan inanıyorum hamile olduguma yavas yavas

3.gün embriyo

9.günbeta 21

11.gün 53

13.gün 106

15.gün 221

17.gün 542

Kanama durursa içim rahat edecek

Kimyasal olma ıhtımali yok demi artık...

3 dakika önceDüzenleŞikayet EtFavori
+ Çoklu AlıntıCevapla

Cnm arkadaşlarımda öyle olmuştu normalmiş ayrıca doktor sizden kan pıhtılaşma tahlili istedimi benden istemedide acaba direk bakmadan ilaç mı baktırcak

Cnn sizdeki problem neydi tüp bbeek yapma nedeniniz
Benim 1 sene sebepsiz olmadi sonra film cektirdm tüpün biri tikali çıktı. Bende daha fazla beklemek istemedim. Subatta yine cektirdim dogumdan sonra acilmus meğer ama olmuyor sebepsiz .biz beklemek istemedik yillarca nasip boylemis

arkadaşlar ben gebelik sayfasındaydım. ama uzun zamandır olmuyor. ben de tüp bebeğe yönelmeye karar verdim. şimdi araştırmalara başlıyorum. İstanbul'da hangi doktoru önerirsiniz ?

Benim 1 sene sebepsiz olmadi sonra film cektirdm tüpün biri tikali çıktı. Bende daha fazla beklemek istemedim. Subatta yine cektirdim dogumdan sonra acilmus meğer ama olmuyor sebepsiz .biz beklemek istemedik yillarca nasip boylemis
Eşinin tahlilleri falan tam mıydı dna hasarı falan var mıydı eşinde

Eşinin tahlilleri falan tam mıydı dna hasarı falan var mıydı eşinde
Onda da problem çıkmadı. Dna göndermedik canm. 2. Denemde tutmustu. 3 kimyasal oldu 4. Tuttu. Belki 4. Dde kimyasal olsaydi gönderebilirdik. Ama benim embriyo bitti bastan baslaacaktik tutmasaydı

Eşinizin tahlilleri tamam mı varikosel dna hasarı bunlara baktırdınız mı hormon tahlilleri
ona tüp bebek merkezinde tedaviye başlamadan o hastane yaptırıyor dediler. önceden yaptırmadım o yüzden. bunlara da bakan özenli bi yer arıyorum açıkçası. ben iki kimyasal geçirdim. bilmediğim daha da vardır. bı sıkıntı olduğunu düşünüyorum

arkadaşlar ben gebelik sayfasındaydım. ama uzun zamandır olmuyor. ben de tüp bebeğe yönelmeye karar verdim. şimdi araştırmalara başlıyorum. İstanbul'da hangi doktoru önerirsiniz ?
Ca nim atasehirde john hopkins anadolu sağlık hastanesini öneririm.

Fena değil ilaclara devam ortalama bir değer dedi ve pazartesi kan testi tekrarla dedi inşallah sağlıkla artar
Canım hiç moralini bozma hatta sevin bence. Olacağı varsa düşük değer de olsa olur hiç merak etme. Ben dahil senin durumunda olmak isteyen birçok kişi var. Tebrik ederim , sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…