- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.441
Doktor hiç bişey söylemedi anti tg istedi anti tpo istedi ayrıca hormon tahlilleri istedi kan pıhtılaşmasına gerek varmı dedim yok dedi tekrarlayan düşükleriniz var mı die sordu yok dedimBildiğim kadarıyla ilacin bi zarari yok ben üniversitede yaptırdım iki syda sonucu cikti igne kullanacakmisınız
Çok normal canım bu ağrı opudan sonra 4-5 kasık batması ve hassasiyet olacakKızlar günaydın. Yarın opu olacağım ama 2 gündür fena halde kasık ağrım var. Hemşireye mesaj attım ağrı kesici kullanabilir miyim diye hayır dedi. Siz yaşadınız mı? Opudan sonra geçecek mi bu ağrı?
Yumurtalar baskı yapıyo canım ondan opu sonrası bol su içinKızlar günaydın. Yarın opu olacağım ama 2 gündür fena halde kasık ağrım var. Hemşireye mesaj attım ağrı kesici kullanabilir miyim diye hayır dedi. Siz yaşadınız mı? Opudan sonra geçecek mi bu ağrı?
Cnn sizdeki problem neydi tüp bbeek yapma nedeninizEvet memnumum canm her şekilde. Cok uğraştı cok caba sarfetti. 2. De kizim doğdu. Simdu 4. Denemede degerlerim guzel gidiyor. Son kontole gitcem insllah kalbini duymak için
Cnm arkadaşlarımda öyle olmuştu normalmiş ayrıca doktor sizden kan pıhtılaşma tahlili istedimi benden istemedide acaba direk bakmadan ilaç mı baktırcakKızlar günaydın. Yarın opu olacağım ama 2 gündür fena halde kasık ağrım var. Hemşireye mesaj attım ağrı kesici kullanabilir miyim diye hayır dedi. Siz yaşadınız mı? Opudan sonra geçecek mi bu ağrı?
Kızlar merak edenler vardı değerim
ALLAHIMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUNNN YARABBİMMMM şuan inanıyorum hamile olduguma yavas yavas
3.gün embriyo
9.günbeta 21
11.gün 53
13.gün 106
15.gün 221
17.gün 542
Kanama durursa içim rahat edecek
Kimyasal olma ıhtımali yok demi artık...
3 dakika önceDüzenleŞikayet EtFavori
+ Çoklu AlıntıCevapla
Maşallah canım çok güzel ilerlemiş doktorun kanama konusunda ne dedıKızlar merak edenler vardı değerim
ALLAHIMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUNNN YARABBİMMMM şuan inanıyorum hamile olduguma yavas yavas
3.gün embriyo
9.günbeta 21
11.gün 53
13.gün 106
15.gün 221
17.gün 542
Kanama durursa içim rahat edecek
Kimyasal olma ıhtımali yok demi artık...
3 dakika önceDüzenleŞikayet EtFavori
+ Çoklu AlıntıCevapla
Benim 1 sene sebepsiz olmadi sonra film cektirdm tüpün biri tikali çıktı. Bende daha fazla beklemek istemedim. Subatta yine cektirdim dogumdan sonra acilmus meğer ama olmuyor sebepsiz .biz beklemek istemedik yillarca nasip boylemisCnn sizdeki problem neydi tüp bbeek yapma nedeniniz
Eşinin tahlilleri falan tam mıydı dna hasarı falan var mıydı eşindeBenim 1 sene sebepsiz olmadi sonra film cektirdm tüpün biri tikali çıktı. Bende daha fazla beklemek istemedim. Subatta yine cektirdim dogumdan sonra acilmus meğer ama olmuyor sebepsiz .biz beklemek istemedik yillarca nasip boylemis
Eşinizin tahlilleri tamam mı varikosel dna hasarı bunlara baktırdınız mı hormon tahlilleriarkadaşlar ben gebelik sayfasındaydım. ama uzun zamandır olmuyor. ben de tüp bebeğe yönelmeye karar verdim. şimdi araştırmalara başlıyorum. İstanbul'da hangi doktoru önerirsiniz ?
Onda da problem çıkmadı. Dna göndermedik canm. 2. Denemde tutmustu. 3 kimyasal oldu 4. Tuttu. Belki 4. Dde kimyasal olsaydi gönderebilirdik. Ama benim embriyo bitti bastan baslaacaktik tutmasaydıEşinin tahlilleri falan tam mıydı dna hasarı falan var mıydı eşinde
ona tüp bebek merkezinde tedaviye başlamadan o hastane yaptırıyor dediler. önceden yaptırmadım o yüzden. bunlara da bakan özenli bi yer arıyorum açıkçası. ben iki kimyasal geçirdim. bilmediğim daha da vardır. bı sıkıntı olduğunu düşünüyorumEşinizin tahlilleri tamam mı varikosel dna hasarı bunlara baktırdınız mı hormon tahlilleri
Benden de istemedi canım. Galiba ilk denemelerde istemiyorlar.Cnm arkadaşlarımda öyle olmuştu normalmiş ayrıca doktor sizden kan pıhtılaşma tahlili istedimi benden istemedide acaba direk bakmadan ilaç mı baktırcak
Ca nim atasehirde john hopkins anadolu sağlık hastanesini öneririm.arkadaşlar ben gebelik sayfasındaydım. ama uzun zamandır olmuyor. ben de tüp bebeğe yönelmeye karar verdim. şimdi araştırmalara başlıyorum. İstanbul'da hangi doktoru önerirsiniz ?
peki canım direk transfer işlemlerine mi başlıyolar. yoksa öncesinden işte DNA hasarına pıhtılaşmaya falan bakıyolar mıCa nim atasehirde john hopkins anadolu sağlık hastanesini öneririm.
Canım hiç moralini bozma hatta sevin bence. Olacağı varsa düşük değer de olsa olur hiç merak etme. Ben dahil senin durumunda olmak isteyen birçok kişi var. Tebrik ederim , sağlıkla kucağına almak nasip olsunFena değil ilaclara devam ortalama bir değer dedi ve pazartesi kan testi tekrarla dedi inşallah sağlıkla artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?