- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.421
Çok acı bir olay yasamissin arkadaşım çok üzüldüm bende en çok bundan korkuyorum 40 yasindayim hep dua ettim Allahim korktugumla sınama bugün pozitif aldım testten değer birz düşük halada rabbim hayırlı ve saglikli evladlar nasip et diyorumAmin canim Allah kızına uzun omurler versin. Bende bundan bir sene once bu zamnlar tup bebek denememde ilk gun kan verdim pozitif iki gun sonra deger katlandi keseyi gorduk kalp atisini duyduk o kadar mutluydum ki anlatamam tam dort ay boyunca umutla buyuttum icimde ve
tam 104 gun sonra ogrendim ki sonlandirilmasi gereken sagliksiz bir gebelikmis ve sonlandirdik gunlerce agladim. Ogun dedim ki keske hic tutmasaydi ve negatif deseydim. Simdi uzerinde bir yil gecti ben 41 yasindayim icimde bir umut yeniden deniyorum ve bu sefer tum kalbimle hayirlisiysa olsun diyorum benim icin isteyen herkes icin.
Canim, benim durumum gibi olmayan daha cok o yuzden moralini bozma lutfen benden bir yas buyuktu arkadasim o saglikli bir sekilde kucagina aldi insallah seninde onunki gibi olurÇok acı bir olay yasamissin arkadaşım çok üzüldüm bende en çok bundan korkuyorum 40 yasindayim hep dua ettim Allahim korktugumla sınama bugün pozitif aldım testten değer birz düşük halada rabbim hayırlı ve saglikli evladlar nasip et diyorum
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Ahhh cnmmm bnm cok zor sey yasamissin Allah herseyin hayrlisini versin kismet hersey.Rabbim gonlune gore versin isllah bu denemende guzel haberlerini alirizAmin canim Allah kızına uzun omurler versin. Bende bundan bir sene once bu zamnlar tup bebek denememde ilk gun kan verdim pozitif iki gun sonra deger katlandi keseyi gorduk kalp atisini duyduk o kadar mutluydum ki anlatamam tam dort ay boyunca umutla buyuttum icimde ve
tam 104 gun sonra ogrendim ki sonlandirilmasi gereken sagliksiz bir gebelikmis ve sonlandirdik gunlerce agladim. Ogun dedim ki keske hic tutmasaydi ve negatif deseydim. Simdi uzerinde bir yil gecti ben 41 yasindayim icimde bir umut yeniden deniyorum ve bu sefer tum kalbimle hayirlisiysa olsun diyorum benim icin isteyen herkes icin.
Gayet iyi canım kızım da ilk testim 40 degerlerinde çıkmıştı sindş 4 yaşında rabbim sağlık sıhhat versin kendini hemen karamsarlığa girdirme hayırlı olsun rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinMerhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Cnn doktor tüp bebek öncesi kan pıhtılaşma tahlişi istemişmiydi senden veya tedavide direk kan sulandırıcı kullandımıAynen benim de öyle oldu canım bırını normal ultrason duydu diğerini vajinal ultrason duydu sonra gittiğinde gobekden duyuldu mu canım benim yarın kontrolüm var 9+6 olacak yarın
Cnn doktor tüp bebek öncesi kan pıhtılaşma tahlişi istemişmiydi senden veya tedavide direk kan sulandırıcı kullandımıGayet iyi canım kızım da ilk testim 40 degerlerinde çıkmıştı sindş 4 yaşında rabbim sağlık sıhhat versin kendini hemen karamsarlığa girdirme hayırlı olsun rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
Cnn doktor tüp bebek öncesi kan pıhtılaşma tahlişi istemişmiydi senden veya tedavide direk kan sulandırıcı kullandımıKızlar merkezlerdemı vereceksiniz sabah kanları
Amin canim insallah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin AllahimAhhh cnmmm bnm cok zor sey yasamissin Allah herseyin hayrlisini versin kismet hersey.Rabbim gonlune gore versin isllah bu denemende guzel haberlerini aliriz
Asprın verdi canım valla test istedi gazıde yaptırdık ama bilmiyorum içinde varmı bı testde merkezde eşimle ben verdik ama inan bılmıyorumCnn doktor tüp bebek öncesi kan pıhtılaşma tahlişi istemişmiydi senden veya tedavide direk kan sulandırıcı kullandımı
Diğer denemelerde istemediler ama bu bu sefer istediler yaptırdım heycanla biz hep sormayı unuttuk trasfer olurken Dr yeniden recete düzenledi clenexa o.4 iğne ve coraspirin kullanıyorumCnn doktor tüp bebek öncesi kan pıhtılaşma tahlişi istemişmiydi senden veya tedavide direk kan sulandırıcı kullandımı
Bana gerek yok dedide tüp bebek doktoru gitmeden yaptırsam mı yoksa acaba kendi mi başlatcak ilacıDiğer denemelerde istemediler ama bu bu sefer istediler yaptırdım heycanla biz hep sormayı unuttuk trasfer olurken Dr yeniden recete düzenledi clenexa o.4 iğne ve coraspirin kullanıyorum
Bildiğim kadarıyla ilacin bi zarari yok ben üniversitede yaptırdım iki syda sonucu cikti igne kullanacakmisınızBende d
Bana gerek yok dedide tüp bebek doktoru gitmeden yaptırsam mı yoksa acaba kendi mi başlatcak ilacı
Allah bagislasin evladini kaçıncı gün embriyosu idiGayet iyi canım kızım da ilk testim 40 degerlerinde çıkmıştı sindş 4 yaşında rabbim sağlık sıhhat versin kendini hemen karamsarlığa girdirme hayırlı olsun rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
Bem kocaeli daricadayim canim. Daricada john hopkins anadolu sağlık hastanesine gittim.
Evet memnumum canm her şekilde. Cok uğraştı cok caba sarfetti. 2. De kizim doğdu. Simdu 4. Denemede degerlerim guzel gidiyor. Son kontole gitcem insllah kalbini duymak içinTedavin Nasıl gıttı peki hangi doktora gıtın memnun kaldınmı
Canm benim seni ck iyi anlıyorum. Benim de böyle böyle 6 ay ileri atmisyi beklemekten helak olmuştum aglaya aglaya. Simdi büyüdü bile kizim cok sukur. O da zmanini beklior geleck insllah bebişinMerhaba arkadaşlar. Ocak sonu ilk tüp bebek tedavime başladım ama hala transfer olamadımher şeyin hayırlısı tabi yeter ki sonuç güzel olsun da beklemek çok zor. Zaten tüp bebeğe başladıysak yeterince beklemiş oluyoruz :) opu dan sonra progesteron yüksek diye 2 adet dönemi sonrası transfer yapılacak dedi doktorum. Zor bela 2. Adetim geldi, dünkü kontrolde de Nur topu gibi bir kistim olduğunu öğrendik. Mecburen bu ay da Doğum kontrol hapı kullanacam.. Bu ay da bekliyor soğuk dolaplarda bebişlerim
Canm benm yaa cok zor bunu ypabilmek ama gerckten uzulme. Hayurlsinu dile. Insllah rabbim yakin zmanda kucaginu doldursunBenim sonucum negatif arkadaşlar;(
Gecmis olsun canm. Innslhh isteyen herkezle bizlere de nasip etsin rabbm sağlıcakla kucağımiza alalim insllhKizlar negatif malesef.bi kizim var Allah uzun ömur versin ona.kardesi olsun istedim ama olmadi.Allah isteyen herkese nasip etsin isllh.[/QUOTE
Ebru hanım benim doktorumTedavin Nasıl gıttı peki hangi doktora gıtın memnun kaldınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?