2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Çok acı bir olay yasamissin arkadaşım çok üzüldüm bende en çok bundan korkuyorum 40 yasindayim hep dua ettim Allahim korktugumla sınama bugün pozitif aldım testten değer birz düşük halada rabbim hayırlı ve saglikli evladlar nasip et diyorum
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Canim, benim durumum gibi olmayan daha cok o yuzden moralini bozma lutfen benden bir yas buyuktu arkadasim o saglikli bir sekilde kucagina aldi insallah seninde onunki gibi olur

Ahhh cnmmm bnm cok zor sey yasamissin Allah herseyin hayrlisini versin kismet hersey.Rabbim gonlune gore versin isllah bu denemende guzel haberlerini aliriz

Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Gayet iyi canım kızım da ilk testim 40 degerlerinde çıkmıştı sindş 4 yaşında rabbim sağlık sıhhat versin kendini hemen karamsarlığa girdirme hayırlı olsun rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

Aynen benim de öyle oldu canım bırını normal ultrason duydu diğerini vajinal ultrason duydu sonra gittiğinde gobekden duyuldu mu canım benim yarın kontrolüm var 9+6 olacak yarın
Cnn doktor tüp bebek öncesi kan pıhtılaşma tahlişi istemişmiydi senden veya tedavide direk kan sulandırıcı kullandımı

Cnn doktor tüp bebek öncesi kan pıhtılaşma tahlişi istemişmiydi senden veya tedavide direk kan sulandırıcı kullandımı

Asprın verdi canım valla test istedi gazıde yaptırdık ama bilmiyorum içinde varmı bı testde merkezde eşimle ben verdik ama inan bılmıyorum

Diğer denemelerde istemediler ama bu bu sefer istediler yaptırdım heycanla biz hep sormayı unuttuk trasfer olurken Dr yeniden recete düzenledi clenexa o.4 iğne ve coraspirin kullanıyorum

Bende d
Diğer denemelerde istemediler ama bu bu sefer istediler yaptırdım heycanla biz hep sormayı unuttuk trasfer olurken Dr yeniden recete düzenledi clenexa o.4 iğne ve coraspirin kullanıyorum
Bana gerek yok dedide tüp bebek doktoru gitmeden yaptırsam mı yoksa acaba kendi mi başlatcak ilacı

Allah bagislasin evladini kaçıncı gün embriyosu idi

Arkadaşlar nasılsınız. Yazamadim 2 gündür aklım da burada. Benim kiz da elimde görünce affetmiyor kaçırıyor elimden telefonu ☺ Ben de 17 nisana randevu aldım. Sabredebilirsem kalbini kesesini göreceğiz insallah.

Canm benim seni ck iyi anlıyorum. Benim de böyle böyle 6 ay ileri atmisyi beklemekten helak olmuştum aglaya aglaya. Simdi büyüdü bile kizim cok sukur. O da zmanini beklior geleck insllah bebişin

Benim sonucum negatif arkadaşlar;(
Canm benm yaa cok zor bunu ypabilmek ama gerckten uzulme. Hayurlsinu dile. Insllah rabbim yakin zmanda kucaginu doldursun
Kizlar negatif malesef.bi kizim var Allah uzun ömur versin ona.kardesi olsun istedim ama olmadi.Allah isteyen herkese nasip etsin isllh.[/QUOTE
Gecmis olsun canm. Innslhh isteyen herkezle bizlere de nasip etsin rabbm sağlıcakla kucağımiza alalim insllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…