- 25 Mart 2014
- 483
- 617
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.401
Canım çok üzüldüm bu uğurda ne kadar emek verdiğini biliyorum Allah kuvvet versinBenim sonucum negatif kızlar nasip değilmiş
Güzel haberler alırız inşallahBnde bekliyorum kizlar verdim kani sabah.
Aminn canım inşallah seninki hayırla sağlıkla ilerlerCanım çok üzüldüm bu uğurda ne kadar emek verdiğini biliyorum Allah kuvvet versin
Cok sewindim senn adina cnm cok guzel ilerler isllhGüzel haberler alırız inşallah
Bnde bekliyorum kizlar verdim kani sabah.
Canım hadi güzel haber bekliyorum inşallah ayy heyecan yaptım. . bugün beni son kez aradılar 13 den 7 si iyi kalitede dediler dondurduk dediler şükür
- Bende senden guZel haberler alalım canım
- Ben kan verdim
11. Gün 4. Gün embriyosu
Sonuç aldın mı canım sende? ?Bnde bekliyorum kizlar verdim kani sabah.
Senin nickmi değişti s ile başlayan niçin vvardısanırım Maşallah Allah sağlıkla sana evlat olarak dönmeyi nasip etsinCanım hadi güzel haber bekliyorum inşallah ayy heyecan yaptım. . bugün beni son kez aradılar 13 den 7 si iyi kalitede dediler dondurduk dediler şükür
Evet canım değiştirdim sana da maşallah doktor birşey dedi mi değerin için canımSenin nickmi değişti s ile başlayan niçin vvardısanırım Maşallah Allah sağlıkla sana evlat olarak dönmeyi nasip etsin
Fena değil ilaclara devam ortalama bir değer dedi ve pazartesi kan testi tekrarla dedi inşallah sağlıkla artarEvet canım değiştirdim sana da maşallah doktor birşey dedi mi değerin için canım
Keyfin yok hiç canım lütfen üzülme bu durumda dahi inan yerinde olmak isterdim inşallah artacak güzelce beslen dikkat et güzel olan haberin devamını bekliyoruzFena değil ilaclara devam ortalama bir değer dedi ve pazartesi kan testi tekrarla dedi inşallah sağlıkla artar
Kizlar negatif malesef.bi kizim var Allah uzun ömur versin ona.kardesi olsun istedim ama olmadi.Allah isteyen herkese nasip etsin isllh.
Teşekkürler arkadaşım sende sağlıkla dõllenen yumurtalarinla hamiş olursun inşallahA anneveoglusu tebrik ederim canım. Katlayarak artsın inşallah değerin
Ben de pazartesi sabah 9’da opu olacağım.
Canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsınTeşekkürler arkadaşım sende sağlıkla dõllenen yumurtalarinla hamiş olursun inşallah
Allah kızına uzun omur versin size bagıslasın canımKizlar negatif malesef.bi kizim var Allah uzun ömur versin ona.kardesi olsun istedim ama olmadi.Allah isteyen herkese nasip etsin isllh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?