- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.381
İnşallah canım. Hep pozitif oldum aslında ama zaman yaklaştıkça işte insan korkmuyor da değil. Senden de güzel haberlerini bekliyorum
Benim gittiğim hastanede en fazla iki saatte çıkıyor canım. İnşallah sonu güzel olsun
Merakla sonuçlarınızı beklıyorum
- Bende senden guZel haberler alalım canım
- Ben kan verdim
Çok merak ediyorum rabbim inşallah nasip etmiştir canım
- Ben kan verdim
Hadi artikk canim sonucu yaz bizeeee sabirsizlandim ayy insallahh guzel haberle gel
- Ben kan verdim
Canim daha cok yeni yaa boyle olmasi normal degilmi bitanem goźun aydinn:))Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Canım hayırlı olsun.kaçıncı günündü bugün.neden öyle düşünüyorsun ki.Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Daha cok yeni canim deger dusuk degil ki sevinsene :)11. Gün 4. Gün embriyosu
Camım inşallah kat kat artacak. Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsinÇok şükür Allah tamamına erdirsin cümlemizi saglikla
Senin adına cok sevindim önemli ilan düşük olmasi degil 2 ye katlamasi..Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Senın adına cok sevındım cnm.darısıMerhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Çok üzüldüm canım rabbim hakkında hayırlısıni versin Allah isteyipte kimsenin içinde bırakmasın muradiniBenim sonucum negatif arkadaşlar;(
Hadi yaa rabbim büyüktür bizimde olcak insallah canımBenim sonucum negatif arkadaşlar;(
Hayrlisi cnm ya isllh olur bidakine Allah hepimizin gonlune gore wersinBenim sonucum negatif kızlar nasip değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?