- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.061
Hayirlisi cnm. Saglikla kucagina al. Cok tesk ederimKanda bakılan Beta HCG hormon değerine göre tek gebelik mi, çoğul gebelik mi anlaşılmıyor maalesef.
Benim 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi, 10 gün sonra kan değerim 449 idi. 14. günde bakılan kan değerim 4144 idi. ilk Ultrason muayeneme kadar hep çoğul gebelik diye düşündük. oysa tek kese gördük. Çok şükür sağlıkla devam ediyoruz. Darısı başınıza
Yaaa ikimiz de aynı günde transfer olucaz demek.hakkımızda hayırlısı saat kaçta olucak kaçıncı gün embriyosu.Kızlar benimde transfer günüm belli oldu haftaya salı 3 nisanda kısmetse...
Cikmadi tatlim ya. Internetten bakiyorum surekli. 9 gbo cikmiyomuydu bu
Sağlık ocağında yapınca intetnetten belli oluyor mu ki hiç bilmiyorum ben canım hadi hayirli haberler gelsin inşallahCikmadi tatlim ya. Internetten bakiyorum surekli. 9 gbo cikmiyomuydu bu
Evet sonuç ekrani var oradan bakiyorsun. Sifreyi doktor veriyorSağlık ocağında yapınca intetnetten belli oluyor mu ki hiç bilmiyorum ben canım hadi hayirli haberler gelsin inşallah
Bana da süper dedi zaten transferden sonra odada uyukalmışım bi saat sonra uyandım:)Katılıyorum bende öyle çok sıkışık değildim..düsun transfer oldum 1 saat sonra giitim wc ye..Ultrasonda bakinca zaten sıkışıklığim icin süper demişti..
Ben yarin yapicam 6.gunGebelik testini en erken ne zaman yapabilirim.siz ne zaman yaptınız transferden sonra?
Kan testim c.tesi günü zaten. Bende erken kan ve idrar için kendinizi strese sokmayin boşuna. Benim perşembe idi transferim idrar yapicam negatif ciksada kendimi harap etmem bunu bildigimden yapicam5. Gün embriyosuydu, cmts transfer oldum ben de yarın yapabilir miyim kan mı idrar mı hangi testi yapacaksınız idrarda hemen çıkmıyomuş ya
Bbebek kendine yer aciyir canm. Lekelenmedir buyuk ihtimal. Kirmizi olmasin daKızlar biraz önce tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde sümük gibi kaygan birşey geldi ve rengidekahverengi pembe karışımı birşeydi minik minik şeyler vardı içindee korkuyorumm neden olur
Bbebek kendine yer aciyir canm. Lekelenmedir buyuk ihtimal. Kirmizi olmasin da
Bende de olmuştu hep kahverengi lekeler geliyordu bir gün iyice silmistim pembe geldi sonra bişey olmadı tutunma kanamasidir ilk muayene olana kadar devam etti bidahada olmadi kirmizk gelmediği sürece korkmaKızlar biraz önce tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde sümük gibi kaygan birşey geldi ve rengidekahverengi pembe karışımı birşeydi minik minik şeyler vardı içindee korkuyorumm neden olur
Ayy ne güzel cnm çok sevindim.benim dondurulmys embriyo blast 4bc kalitesi. Saat belli değil cnm pazartesi onun için bilgi veriçekler. Senin nasıl?Yaaa ikimiz de aynı günde transfer olucaz demek.hakkımızda hayırlısı saat kaçta olucak kaçıncı gün embriyosu.
11. Günden belli oluyor mu hemen olumsuz düşünmesen11. günüm , şimdi kalkıp erken gebelik testi yaptım. Şüpheye mahal vermeyecek kadar tertemiz bir tek çizgi. Olmamış.
11. Günden belli oluyor mu hemen olumsuz düşünmesen
Benim de dondurulmuş 3.gün embriyosu kalitesi hakkında bilgim yok kaç tane tranfer edilecek diye sordum o da belli değil çözüldükten sonra embriyolog bilgi vericekmiş.Hayırlısı hepimiz için inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür.Ayy ne güzel cnm çok sevindim.benim dondurulmys embriyo blast 4bc kalitesi. Saat belli değil cnm pazartesi onun için bilgi veriçekler. Senin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?