2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayirlisi cnm. Saglikla kucagina al. Cok tesk ederim

5. Gün embriyosuydu, cmts transfer oldum ben de yarın yapabilir miyim kan mı idrar mı hangi testi yapacaksınız idrarda hemen çıkmıyomuş ya​

5. Gün embriyosuydu, cmts transfer oldum ben de yarın yapabilir miyim kan mı idrar mı hangi testi yapacaksınız idrarda hemen çıkmıyomuş ya​
Kan testim c.tesi günü zaten. Bende erken kan ve idrar için kendinizi strese sokmayin boşuna. Benim perşembe idi transferim idrar yapicam negatif ciksada kendimi harap etmem bunu bildigimden yapicam

Kızlar biraz önce tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde sümük gibi kaygan birşey geldi ve rengidekahverengi pembe karışımı birşeydi minik minik şeyler vardı içindee korkuyorumm neden olur

Kızlar biraz önce tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde sümük gibi kaygan birşey geldi ve rengidekahverengi pembe karışımı birşeydi minik minik şeyler vardı içindee korkuyorumm neden olur
Bbebek kendine yer aciyir canm. Lekelenmedir buyuk ihtimal. Kirmizi olmasin da

Bbebek kendine yer aciyir canm. Lekelenmedir buyuk ihtimal. Kirmizi olmasin da
Bende de olmuştu hep kahverengi lekeler geliyordu bir gün iyice silmistim pembe geldi sonra bişey olmadı tutunma kanamasidir ilk muayene olana kadar devam etti bidahada olmadi kirmizk gelmediği sürece korkma

11. günüm , şimdi kalkıp erken gebelik testi yaptım. Şüpheye mahal vermeyecek kadar tertemiz bir tek çizgi. Olmamış.

11. Günden belli oluyor mu hemen olumsuz düşünmesen

Yarin test günüm. O yüzden eğer varsa erken gebelik testinde mutlaka çıkacağına inanıyordum. Yarın kanda çıkarsa süpriz olur sevinirim. Çıkmazsa da 1 gün eksik üzülürüm artık.

KıZlar özel hastanelerde akşam 6 dan sonra kan tahlili veriliyormu ve çıkıyor mu sonuç? Çalışıyorum haftasonunu beklemezsem haftaiçi ancak akşam gidebiliyorum.

Ayy ne güzel cnm çok sevindim.benim dondurulmys embriyo blast 4bc kalitesi. Saat belli değil cnm pazartesi onun için bilgi veriçekler. Senin nasıl?
Benim de dondurulmuş 3.gün embriyosu kalitesi hakkında bilgim yok kaç tane tranfer edilecek diye sordum o da belli değil çözüldükten sonra embriyolog bilgi vericekmiş.Hayırlısı hepimiz için inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…