2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Yani herkes kis vardir dio bsey gozukmuyor bnde oyleyim ilac icmemeye calisiyrm kesiyor cunku sicak su torbasi koy beline ayaklarina raahatlatiyor bn oyle yapiyorum. Bu ay film bi dhaki ay Allah izin verirse bnimde tedavim baslicwk ins.
Hayatim morelini bozmak istemem ama bende suan kist tedavisi goruyorum bidahaki aya kaldi ilk tup bebek denemem .. adetin 4 uncu gunu bugun ve cok agrili cekiyorum bu adet donemini

Hemen mujdele bize de cnm bekliyorum guzel haberini ..
Kızlar keseleri gördüm keseleri diyorum çünkü ikizmiş ben şok :) benim değerime göre ikiz olamaz demiştim ama nasip bakalım 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğim

Kızlar keseleri gördüm keseleri diyorum çünkü ikizmiş ben şok :) benim değerime göre ikiz olamaz demiştim ama nasip bakalım 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğim
Canım maşallah rabbim kucağına almayı nasib etsin bizlerinde kucaklarını doldurmayı inşallah bugün randevum var büyük ihtimal pazartesi yumurta toplama işlemim var dualarını bekliyorum

Aaa süper inş kucagına almayı nasip etsin Allah :)
12. Gün değerin kaç çıkmıstı ?

Canım maşallah rabbim kucağına almayı nasib etsin bizlerinde kucaklarını doldurmayı inşallah bugün randevum var büyük ihtimal pazartesi yumurta toplama işlemim var dualarını bekliyorum
Allah yardımcın olsun anneliği en kısa zamanda nasip etsin inşallah kurban olduğum Allahım

Yumurtsliklarindaami var kist ?
Evet bende ilk defa tup bebek yapacakdim bu ay bi oncekinay da klomen arti igne kullandim ve bende iki tarafima da kist olusdu.. sen tedavi oldunmu bilmiyorum baska ama suphelerin varsa bi bakdirmakda fayda var. Kist hem dogal gebelige hemde tup bebege engel bi durum. Yumurtalarin buyuyup ama catlamamasiyla meydana geliyor

cok cok cok sevindim allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.. bir ken iki.oldular muhtesem bi duygu olmali.

Yaaaaaaaa muhtesemmmmmcokkkkk sevindimmmm Allah kucagina almayida nasip etsn suan snden mutlu kom vardr su dunyada cnm ne olur bnm icinde dua et adim hulya hamislerin duasi gecerms bnde ikizlwrimin olmasini istyrm sana tek embriyomu vermslerdi ay ck sevindim ya gercekdn bnm icin guzel bir orneksn suan

Ayyyy çok güzellll gözün aydın canımm sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzularını. Darısı başımıza :) Hamişlerin duaları kabul olurmuş bizim içinde dua et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…