- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.021
Hayatim morelini bozmak istemem ama bende suan kist tedavisi goruyorum bidahaki aya kaldi ilk tup bebek denemem .. adetin 4 uncu gunu bugun ve cok agrili cekiyorum bu adet doneminiYani herkes kis vardir dio bsey gozukmuyor bnde oyleyim ilac icmemeye calisiyrm kesiyor cunku sicak su torbasi koy beline ayaklarina raahatlatiyor bn oyle yapiyorum. Bu ay film bi dhaki ay Allah izin verirse bnimde tedavim baslicwk ins.
InsallahNe güzel herkes hamileyim yazar buraya inş :)
Hemen mujdele bize de cnm bekliyorum guzel haberini ..9.15 te
Yumurtsliklarindaami var kist ?Hayatim morelini bozmak istemem ama bende suan kist tedavisi goruyorum bidahaki aya kaldi ilk tup bebek denemem .. adetin 4 uncu gunu bugun ve cok agrili cekiyorum bu adet donemini
Kızlar keseleri gördüm keseleri diyorum çünkü ikizmiş ben şok :) benim değerime göre ikiz olamaz demiştim ama nasip bakalım 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğimHemen mujdele bize de cnm bekliyorum guzel haberini ..
Canım maşallah rabbim kucağına almayı nasib etsin bizlerinde kucaklarını doldurmayı inşallah bugün randevum var büyük ihtimal pazartesi yumurta toplama işlemim var dualarını bekliyorumKızlar keseleri gördüm keseleri diyorum çünkü ikizmiş ben şok :) benim değerime göre ikiz olamaz demiştim ama nasip bakalım 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğim
Aaa süper inş kucagına almayı nasip etsin Allah :)Kızlar keseleri gördüm keseleri diyorum çünkü ikizmiş ben şok :) benim değerime göre ikiz olamaz demiştim ama nasip bakalım 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğim
Amin canım benim Allah razı olsunnn12 13 14 15 inşaAllah bu gunlerde peşpeşe hayırlı haberlerinizi aliriz
Sayfaya oylesine okumak icin girmistim bu yazilari gorunce yazmak istedimRabb'im hepinizin gönlüne göre versin inşaAllah
3. Gün embriyosu iki tane 10. Gün 75 12. Gün 208 çıkmıştıAaa süper inş kucagına almayı nasip etsin Allah :)
12. Gün değerin kaç çıkmıstı ?
Allah yardımcın olsun anneliği en kısa zamanda nasip etsin inşallah kurban olduğum AllahımCanım maşallah rabbim kucağına almayı nasib etsin bizlerinde kucaklarını doldurmayı inşallah bugün randevum var büyük ihtimal pazartesi yumurta toplama işlemim var dualarını bekliyorum
Belliymiş aslında 2 katından çok fazla yükselmiş :) ne güzel darısı basımıza şimdi 2 değil 3 çocuk olcak sizin :) hayırlı olsun tekrar :)3. Gün embriyosu iki tane 10. Gün 75 12. Gün 208 çıkmıştı
Evet bende ilk defa tup bebek yapacakdim bu ay bi oncekinay da klomen arti igne kullandim ve bende iki tarafima da kist olusdu.. sen tedavi oldunmu bilmiyorum baska ama suphelerin varsa bi bakdirmakda fayda var. Kist hem dogal gebelige hemde tup bebege engel bi durum. Yumurtalarin buyuyup ama catlamamasiyla meydana geliyorYumurtsliklarindaami var kist ?
Ayyyy ne güzel bir haber. Sağlikla kucagina alirsin ins.Kızlar keseleri gördüm keseleri diyorum çünkü ikizmiş ben şok :) benim değerime göre ikiz olamaz demiştim ama nasip bakalım 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğim
Kızlar keseleri gördüm keseleri diyorum çünkü ikizmiş ben şok :) benim değerime göre ikiz olamaz demiştim ama nasip bakalım 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğim
Yaaaaaaaa muhtesemmmmmcokkkkk sevindimmmm Allah kucagina almayida nasip etsn suan snden mutlu kom vardr su dunyada cnm ne olur bnm icinde dua et adim hulya hamislerin duasi gecerms bnde ikizlwrimin olmasini istyrm sana tek embriyomu vermslerdi ay ck sevindim ya gercekdn bnm icin guzel bir orneksn suanKızlar keseleri gördüm keseleri diyorum çünkü ikizmiş ben şok :) benim değerime göre ikiz olamaz demiştim ama nasip bakalım 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğim
Ayyyy çok güzellll gözün aydın canımm sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzularını. Darısı başımıza :) Hamişlerin duaları kabul olurmuş bizim içinde dua et :)Kızlar keseleri gördüm keseleri diyorum çünkü ikizmiş ben şok :) benim değerime göre ikiz olamaz demiştim ama nasip bakalım 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç kaftalıkken kese göründü bebeklerde göründü mü kesedeAllah yardımcın olsun anneliği en kısa zamanda nasip etsin inşallah kurban olduğum Allahım
Benimde 15 ocak çok korkuyorum :)Benimde 15 ocak
Evet bu ikinci olacak Allah’ın izniyleHosgeldin canim tedavin hayirli olsun senin 2.denemenmi seni diger topikte gormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?