- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.001
İnşallah bebeğin sana el sallar canım benim çok sağol güzel bir örnek umutsun9.15 te
Emin değilim ama olumsuz sonuc almıs yada tüp bebekle daha önce düşük yapmıs hastalar için kullanıldıgını duymustumTransfer günü mu oluyor peki
9.15 te
anladım canım teşekkürler cevabın içinEmin değilim ama olumsuz sonuc almıs yada tüp bebekle daha önce düşük yapmıs hastalar için kullanıldıgını duymustum
Hayırli ugurlu olsun inşallahİyi akşamlar arkadaşlar benim transferim yapıldığı zaman bir an parmak kesiği gibi ağrı hissettim transferini profesör yaptı çok şükür pozitif
Aaa pardon sizin zaten pozitif olmuş tebrik ederimİyi akşamlar arkadaşlar benim transferim yapıldığı zaman bir an parmak kesiği gibi ağrı hissettim transferini profesör yaptı çok şükür pozitif
Benimkinde 12 ocak dayanmalıyızzz :)))2 tane embriyo transfer oldu kuzum. Senin? Ay ne bileyim canım transfer sonrası hiçbişe hissetmeden gebe kalanlar var tabikihakkımızda hayırlısı inşallah kuzum. Benim test günüm 13 ü o zamana kadar test yapmadan durabilir miyim bilmiyorum
İnşallah canımmmBenimkinde 12 ocak dayanmalıyızzz :)))
Benim test tarihimde 14 ocak kızlar peşpeşeyizz :)Benimkinde 12 ocak dayanmalıyızzz :)))
Bu konuda pek bir bilgim yok gonal f 450 lik gunde 150 ml 1 saat sonra merional 150 lik vurulacak sabah aksam birde antibiyotik verdi insallah sikinti yasamamCanim merhaba msjini gordum yanlis anlama bendede ayni sorun var 33 yasindayim yalniz ignelerin dozu cok yuksek yumurtanin kalitesini etkilemesin dojtoruna bi soyle istersen cunku doz yukseldikce kalite azaliyor ben 300 ganol f 75 menegon kullanmistim
Benimde 15 ocakBenim test tarihimde 14 ocak kızlar peşpeşeyizz :)
Benim bildiğim transferden 1 adet önce histereskopi ile rahme girip cizik atiyorlar. Amac rahimi iyilestirmek icin hucreler orada calisirken embriyoyu koyduklarinda onun yerlesmesine kolaylik sağlamak ben böyle biliyorum.İlk defa duyuyorum
2 tane embriyo transfer oldu kuzum. Senin? Ay ne bileyim canım transfer sonrası hiçbişe hissetmeden gebe kalanlar var tabikihakkımızda hayırlısı inşallah kuzum. Benim test günüm 13 ü o zamana kadar test yapmadan durabilir miyim bilmiyorum
Benimkinde 12 ocak dayanmalıyızzz :)))
Benim test tarihimde 14 ocak kızlar peşpeşeyizz :)
Benimde 15 ocak
Hiç belirtisi olmayana bir örnekte benim transferin üzerinden 22 gün geçti bak hala belirtim yok transferden sonra çok çok hafif göğüs sızısı vardı oda progesteronun yan etkileri içinde kan vermeye giderken oda yoktu göğüsüme baktım şişte değildi ama sonuç pozitifValla belirti okumaktan şaşı oldum. hiç belirtisi olmadan kalan da çok kişi var. Başta 12. güne kadar beklerim diyordum ama ne kadar zormuş. :)
İnşallah hepimiz için güzel olur.12 13 14 15 inşaAllah bu gunlerde peşpeşe hayırlı haberlerinizi aliriz
Sayfaya oylesine okumak icin girmistim bu yazilari gorunce yazmak istedimRabb'im hepinizin gönlüne göre versin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?