- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Evet tüp bebek Mehmet Öztürkmen in hastasıyım. Keseyi de görürsem rahatlayacağım yarın 5+3 olacağız
Sorun neydi
ilk deneme mi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tüp bebek Mehmet Öztürkmen in hastasıyım. Keseyi de görürsem rahatlayacağım yarın 5+3 olacağız
Hiç hiç korkma en iyi yer kesinlikle benim rahmimde yapısıklık olmasına ragmen hiç hissetmedim cevat beyde çok güleryüzlüYa gercekdenmi cevat bey varmis ona randavu aldim. Bn normal jinekolojik muayaneden bile cok korkan bir insanim kndimi kasiyorum smdi alet falan nasil olcak valla hic bilmyrm rabbim cesaret versn
Ne güzel herkes hamileyim yazar buraya inş :)
Rahminde yapisiklik vardi ne oldu snra peki trdavimi oldin?Hiç hiç korkma en iyi yer kesinlikle benim rahmimde yapısıklık olmasına ragmen hiç hissetmedim cevat beyde çok güleryüzlü
Hayır benim 6. Denemem. Erken rezerv azlığı amh düşük fsh yüksek. Yaşım 29. 2. Denememden bir kızım var oda memorialda batu beydeki tedavimle olmuştu bu inşallah 2. Tüp yavrum olacakSorun neydi
ilk deneme mi .
Hayır benim 6. Denemem. Erken rezerv azlığı amh düşük fsh yüksek. Yaşım 29. 2. Denememden bir kızım var oda memorialda batu beydeki tedavimle olmuştu bu inşallah 2. Tüp yavrum olacak
Evet ben dış gebelik sonucu tek tüpümü aldırdım o ameliyata baglı rahmimde yapısıklık oldu sona onun içinde histereskopi oldum şimdi tüp bebekteyimRahminde yapisiklik vardi ne oldu snra peki trdavimi oldin?
Ameliyatmi oldun yani histereskopi ney uzunmu surdu tedavin. Ins tertemizdir benimkisi dua edin banaEvet ben dış gebelik sonucu tek tüpümü aldırdım o ameliyata baglı rahmimde yapısıklık oldu sona onun içinde histereskopi oldum şimdi tüp bebekteyim
Sana gonalf i kaç ml verdi Mehmet bey ikimizin soruları ters işte senin çok yumurtan benim az Rabbim güzel hayırlı haberler aldırsınNe güzel bir örneksin sen yahu
İnşallah bende hamileyim derim
Çok sevindim canım
Bende polikistik over var
yumurtam büyüyor iyi dedi doktor
Evet bi Açık ameliyat oldum dıs gebelik yüzünden birde histereskopi oda aneliyat ama alttan yapılıyorAmeliyatmi oldun yani histereskopi ney uzunmu surdu tedavin. Ins tertemizdir benimkisi dua edin bana
Sana gonalf i kaç ml verdi Mehmet bey ikimizin soruları ters işte senin çok yumurtan benim az Rabbim güzel hayırlı haberler aldırsın
Bana 300 vermişti ama ilk defa 9 yumurtam toplanmıştı. Hayırlısı allahtanGünlük 225
900 ml cnm
Sana .?
Geçen vardı bikaç tane yumoş
Büyüyorlar gayet iyi dedi ama bakalım
Rahme bi çentik atıp embrioyu oraya koyuyorlarKızlar size bi sorum var ?
son zamandır topikteki kızlardan
"rahme çizik attırdım tutunmasini sağlamak icin " gibi cümle yi duyuyorum ne olduğunu bilen var mı? Tam olarak nedir bu ?
Kızlar size bi sorum var ?
son zamandır topikteki kızlardan
"rahme çizik attırdım tutunmasini sağlamak icin " gibi cümle yi duyuyorum ne olduğunu bilen var mı? Tam olarak nedir bu ?
Bana 300 vermişti ama ilk defa 9 yumurtam toplanmıştı. Hayırlısı allahtan
Transfer günü mu oluyor pekiRahme bi çentik atıp embrioyu oraya koyuyorlar
9.15 teİnşallah benimde olumlu gider
Muayenen kaçta yarın ?