• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ya gercekdenmi cevat bey varmis ona randavu aldim. Bn normal jinekolojik muayaneden bile cok korkan bir insanim kndimi kasiyorum smdi alet falan nasil olcak valla hic bilmyrm rabbim cesaret versn
Hiç hiç korkma en iyi yer kesinlikle benim rahmimde yapısıklık olmasına ragmen hiç hissetmedim cevat beyde çok güleryüzlü

Hayır benim 6. Denemem. Erken rezerv azlığı amh düşük fsh yüksek. Yaşım 29. 2. Denememden bir kızım var oda memorialda batu beydeki tedavimle olmuştu bu inşallah 2. Tüp yavrum olacak

Ne güzel bir örneksin sen yahu
İnşallah bende hamileyim derim
Çok sevindim canım
Bende polikistik over var
yumurtam büyüyor iyi dedi doktor

Ne güzel bir örneksin sen yahu
İnşallah bende hamileyim derim
Çok sevindim canım
Bende polikistik over var
yumurtam büyüyor iyi dedi doktor
Sana gonalf i kaç ml verdi Mehmet bey ikimizin soruları ters işte senin çok yumurtan benim az Rabbim güzel hayırlı haberler aldırsın

Sana gonalf i kaç ml verdi Mehmet bey ikimizin soruları ters işte senin çok yumurtan benim az Rabbim güzel hayırlı haberler aldırsın

Günlük 225
900 ml cnm
Sana .?
Geçen vardı bikaç tane yumoş
Büyüyorlar gayet iyi dedi ama bakalım

Kızlar size bi sorum var ?

son zamandır topikteki kızlardan
"rahme çizik attırdım tutunmasini sağlamak icin " gibi cümle yi duyuyorum ne olduğunu bilen var mı? Tam olarak nedir bu ?

Back