2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Evet dogru haklisin galiba... ben bi yardimci bulma asmasina geceyim.. bide henuz cok yeni adet gunum de daha gecmedi o gun gider filan doye odum kopuyor.. pazartesi adet gunum sali da asil kan verme gunum ... yarin 8 inci transfer gunu bakalim katlanmis mi 6 inci gune gore.. gercekden kizlar her asamasi bi baska stres rabbim yardimcimiz olsun.. sag salim alalim kuzulari
Vallahi sana saskinim bunu nasıl yapıyorsun kendine bebeğine tüp bebek sürecini yaşayanlar bilir maddi manevi nasıl yıpratıcı
biz diğerleri gibi planladık bu ay oldu yada kaza oldu hamileymiş diyemiyoruz bize mucize gibi geliyor bu evlatlar inşallah hiçbirşey olmaz olursa kendini çok suclarsin
Ben bugün 8. Haftaya girdim eşim daha elektrik süpürgesi acmams izin vermiyor dün gecedendir kasığında kramplar girip çıkıyor ben ağlıyorum acaba birşeyin oldu ben yanlış ne yaptım diye

Vallahi sana saskinim bunu nasıl yapıyorsun kendine bebeğine tüp bebek sürecini yaşayanlar bilir maddi manevi nasıl yıpratıcı
biz diğerleri gibi planladık bu ay oldu yada kaza oldu hamileymiş diyemiyoruz bize mucize gibi geliyor bu evlatlar inşallah hiçbirşey olmaz olursa kendini çok suclarsin
Ben bugün 8. Haftaya girdim eşim daha elektrik süpürgesi acmams izin vermiyor dün gecedendir kasığında kramplar girip çıkıyor ben ağlıyorum acaba birşeyin oldu ben yanlış ne yaptım diye
Haklisin arkadasim ama bisey yapmiyorum artik

Kizlarrrr 6inci gun sonucum 28 di 8 inci gun sonucum 91 cikti bu uçe katlamis rabbime sukurler olsunnn artik kesin diyenilirim kizlar ... sali dr kontrolum var hayırlısıyla
Gözün aydın canım Allah hayırlısıyla devamını getirsin inşallah. Bize de bol bol dua et.bütün hamile arkadaşlardan dua bekleriz.

Arkadaslar ben birsey sormak istiyorum siz trasferden sonra hangi ilaçları kullanmaya başladınız?

Folik asit (öncesinden de kullanmaya başlamıştım), proluton depot iğne (3günde 1), crinone jel (sabah aksam), ecopirin (sabah 1), Estrofem (günde 3kez) ve Prednol (sabah 1).

Aranızda bu ilaçları kullananlar var mı? keseyi gördükten ne kadar süre sonra bu ilaçları bıraktınız?:KK17:

Yada daha kolay sorayim kizlar transfer den kac gun sonra kese gördünüz
Canım hayırlı olsun ama kese hemen görülmez Yani görülmezse de şakın üzülüp panik yapma herkeste de aynı değil bunu unutma benim 17. gün kan değerim 682 küsürdü 23, gün muayene gittim vajinal ulttosıun ile çok küçük kese görüldü sonra bi kaç gün sonra 2200 lerde kan değerim de karından tam net görülmedi en son artık bu Cuma tam net karından kese ve minik noktamı gördük ama kalp atışı alamadık haftaya cuma bekliyorum

Benim ilk zamanlar agrim olmustu sonra kesildi hic olmadi hatta endiselendim bir sey mi avr diye ama cok sukur simdilik yok.
canim benim tavsiyem hidrosalpenksi cozmeden tup bebege baslama. Cunku rahim ici hep siviyla dolu olacak ve bu embriyolara zarar verebilir

yapan kisiye bu ilacin yagli oldugunu yavas yavas ve gerdirerek yapilmasi gerektigini soyleyin. Benim ilk tedavimde oyle olmustu yuruyememistim. Sonra hemsirem tarif etti bu tedavide tarif edince agrim oldu tabiki ama oyle cok degil.
Canım hayırlı olsun tekrardan kalp atışı duydun mu

Arkadaslar ben birsey sormak istiyorum siz trasferden sonra hangi ilaçları kullanmaya başladınız?

Folik asit (öncesinden de kullanmaya başlamıştım), proluton depot iğne (3günde 1), crinone jel (sabah aksam), ecopirin (sabah 1), Estrofem (günde 3kez) ve Prednol (sabah 1).

Aranızda bu ilaçları kullananlar var mı? keseyi gördükten ne kadar süre sonra bu ilaçları bıraktınız?:KK17:
Bende progestan estrofem 2 adet asprın 1adet 1 de folıkasıt kullanıyorum transferden sonra

Üç estrafem bir aspirin bir decavit sabah akşam crinino jel haftada bir pruloton iğne bazıları kalp atışında bırakılıyor galiba ben de merak ediyorum

Clexane iğne coraspirin doğumdan bir ay önce birakacam folidoce kullanıyorum

Kalibimmm Kalibimmm ben trasferdetr 24 gün sonra hem kese hemde kalp atusini duydum 6 haftalikdi karından bakarak gördüm kalo atisini vajinal usg ile duyduk 8. Hafta karından kalp atışı tekrar dinledi

Kizlarrrr 6inci gun sonucum 28 di 8 inci gun sonucum 91 cikti bu uçe katlamis rabbime sukurler olsunnn artik kesin diyenilirim kizlar ... sali dr kontrolum var hayırlısıyla
Massllah yaa. Darisi başımıza. Ben 2000 leri göreyim oyle tamam derrim heralde. Ilk hamuleligimde ilk tahlilim direk 1500 den başladı. Gecenkinde 20 ydi. Bu nasil oluyo anlamıyorum. Tamam 20 kimyasal oldu ama normalmiş artış olmasi halinde. Nitekim 400 e de cikti ama gitti. Varsa bilen bi el atsin :)

Back