2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Anladım cnm aşağı yukarı heryerde aynı fiyatlar allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..kaçıncı gün transfer yapıldı 3.gün mü 5 gün mü

Sen şimdi herkesin dediği şeylere kulaklarını tıka ve karnındaki bebeğini düşün ve ona odaklan herşey kısmet inşallah pozitif olacak böyle düşün...kötü düşünme
Sağol canım allah razı olsun öyle yapmaya çalışıyorum zaten hassas dönemden olduğum için galiba tereddüte kalıyorum normalde kimseye kulak asmam

Evet malesef kullanılan ilaçlardan dolayı insan biraz hassas oluyor..onun için biraz rahat ol...Allahın dedigi olur inşallah pozitif sonucu alırsın cnm...gebelik haberini alırsın bizede moral olur..

Evet malesef kullanılan ilaçlardan dolayı insan biraz hassas oluyor..onun için biraz rahat ol...Allahın dedigi olur inşallah pozitif sonucu alırsın cnm...gebelik haberini alırsın bizede moral olur..
Inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin iyi düşünmek lazım herşey nasip kısmet

Kızlar yumurta toplamadan sonra ohss olan var mı ben çok kötüyüm de :olamaz:
Günaydın canım senin sıkıntıların ne acaba.benim toplama işleminden 1 yada 2 saat sonra ağrılarım başladı ve gittikçe çoğaldı neredeyse yürüyemez hale gelmiştim.iki gün devam etti ilk gece hiç uyuyamadım.ikinci gün hemşireyi aradım o da parol içebilirsin dedi ben de içtim zaten hiç bir işe yaramadı deyince nasıl olsa transfer olmayacaksın başka ağrı kesici iç geçmezse hastaneye gidip serum taktır demişti.iki gün sonra şişlik başladı 4 5 aylık hamile gibi şişmiştim.bu daha zor geçti.geceleri nefes almamı engelliyordu.

Günaydın canım senin sıkıntıların ne acaba.benim toplama işleminden 1 yada 2 saat sonra ağrılarım başladı ve gittikçe çoğaldı neredeyse yürüyemez hale gelmiştim.iki gün devam etti ilk gece hiç uyuyamadım.ikinci gün hemşireyi aradım o da parol içebilirsin dedi ben de içtim zaten hiç bir işe yaramadı deyince nasıl olsa transfer olmayacaksın başka ağrı kesici iç geçmezse hastaneye gidip serum taktır demişti.iki gün sonra şişlik başladı 4 5 aylık hamile gibi şişmiştim.bu daha zor geçti.geceleri nefes almamı engelliyordu.
Canım opudan sonra mı başladı sende şişlik? Kendiiğinden mi geçti sonra? Ben patlıcak gibi hissediyorum ve daha yumurtalar toplanmadı

Back