- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #9.181
Hayırlı olsun tedavin...inşallahh pozitif sonuç alırsın.ne kadar ücret gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım 6000 tl ama benim kistim vardı tedavi öncesi onu aldırdım orda 1500 tl de onun için ödeme yaptım ilaçlar vs 9000 bini bulduHayırlı olsun tedavin...inşallahh pozitif sonuç alırsın.ne kadar ücret gitti
Amin canım cümlemizin yar ve yardımcısı olsun rabbim.benim 5 gün embriyosu transfer yapıldıAnladım cnm aşağı yukarı heryerde aynı fiyatlar allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..kaçıncı gün transfer yapıldı 3.gün mü 5 gün mü
Amin inşallahhh cnm 5 gün embriyosu şansınızı artırır..belirtiler var mıAmin canım cümlemizin yar ve yardımcısı olsun rabbim.benim 5 gün embriyosu transfer yapıldı
5.gün yapılan transferin tutma olasılığı yüksek zatenAmin inşallahhh cnm 5 gün embriyosu şansınızı artırır..belirtiler var mı
Inşallah canım bende ağrı kasılma dışında bir belirti yok bugün çok azda olsa lekelenme oldu onun dışında birşey yokAmin inşallahhh cnm 5 gün embriyosu şansınızı artırır..belirtiler var mı
Inşallah tek dileğim rabbim sanada tez zamanda anne olmayı nasip etsin5.gün yapılan transferin tutma olasılığı yüksek zaten
Amin inşalşah cnm Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın tek dileğimiz bu..Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin herbirimizeInşallah tek dileğim rabbim sanada tez zamanda anne olmayı nasip etsin
InşallahTutunma oldugu zaman lekelenme oluyor genelde inşallah onun belirtisidir.
Amin inşallah canimAmin inşalşah cnm Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın tek dileğimiz bu..Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin herbirimize
Sen şimdi herkesin dediği şeylere kulaklarını tıka ve karnındaki bebeğini düşün ve ona odaklan herşey kısmet inşallah pozitif olacak böyle düşün...kötü düşünmeInşallah
Sağol canım allah razı olsun öyle yapmaya çalışıyorum zaten hassas dönemden olduğum için galiba tereddüte kalıyorum normalde kimseye kulak asmamSen şimdi herkesin dediği şeylere kulaklarını tıka ve karnındaki bebeğini düşün ve ona odaklan herşey kısmet inşallah pozitif olacak böyle düşün...kötü düşünme
Inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin iyi düşünmek lazım herşey nasip kısmetEvet malesef kullanılan ilaçlardan dolayı insan biraz hassas oluyor..onun için biraz rahat ol...Allahın dedigi olur inşallah pozitif sonucu alırsın cnm...gebelik haberini alırsın bizede moral olur..
Amin cnm..sen elinden geleni yAP takdir allahınInşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin iyi düşünmek lazım herşey nasip kısmet
Günaydın canım senin sıkıntıların ne acaba.benim toplama işleminden 1 yada 2 saat sonra ağrılarım başladı ve gittikçe çoğaldı neredeyse yürüyemez hale gelmiştim.iki gün devam etti ilk gece hiç uyuyamadım.ikinci gün hemşireyi aradım o da parol içebilirsin dedi ben de içtim zaten hiç bir işe yaramadı deyince nasıl olsa transfer olmayacaksın başka ağrı kesici iç geçmezse hastaneye gidip serum taktır demişti.iki gün sonra şişlik başladı 4 5 aylık hamile gibi şişmiştim.bu daha zor geçti.geceleri nefes almamı engelliyordu.Kızlar yumurta toplamadan sonra ohss olan var mı ben çok kötüyüm de![]()
Canım opudan sonra mı başladı sende şişlik? Kendiiğinden mi geçti sonra? Ben patlıcak gibi hissediyorum ve daha yumurtalar toplanmadıGünaydın canım senin sıkıntıların ne acaba.benim toplama işleminden 1 yada 2 saat sonra ağrılarım başladı ve gittikçe çoğaldı neredeyse yürüyemez hale gelmiştim.iki gün devam etti ilk gece hiç uyuyamadım.ikinci gün hemşireyi aradım o da parol içebilirsin dedi ben de içtim zaten hiç bir işe yaramadı deyince nasıl olsa transfer olmayacaksın başka ağrı kesici iç geçmezse hastaneye gidip serum taktır demişti.iki gün sonra şişlik başladı 4 5 aylık hamile gibi şişmiştim.bu daha zor geçti.geceleri nefes almamı engelliyordu.
Polikistik over var mi canim sen de ?Canım opudan sonra mı başladı sende şişlik? Kendiiğinden mi geçti sonra? Ben patlıcak gibi hissediyorum ve daha yumurtalar toplanmadı