2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

opapatya7 opapatya7 prudnol antibyotikmi. Ben antiniyotigi 3 gun kullanip bitirdim demek istedim. Zitromax benimki. ( yeniden basladigimiz icin suan 2. Ictim )
Canım yok "prednol" antibiyotik değil, transferden sonra verildi keseyi gördük hala kullanıyorum doktorum devam demişti ama aklıma takıldı kullanan var mı diye sormak istedim. Opudan sonra "Monodoks" verildi antibiyotik olarak onu da transferden önceki gece bıraktım.

Canım yok "prednol" antibiyotik değil, transferden sonra verildi keseyi gördük hala kullanıyorum doktorum devam demişti ama aklıma takıldı kullanan var mı diye sormak istedim. Opudan sonra "Monodoks" verildi antibiyotik olarak onu da transferden önceki gece bıraktım.
Canum prednol bildiğim kadarıyla kortizon, özellijle ameliyatlardan sonra fln vücut toparlasın die veriyorlar

arkadaşlar cetrotide yaptıktan sonra morarma kanama oluyor suan dokunamıyorum yanlış birşey mi yapıyorum acaba gonal f hiç birşey olmuyor sizler de böyle birşey oldu mu?

Tamam dogru yol ozman.

Canum prednol bildiğim kadarıyla kortizon, özellijle ameliyatlardan sonra fln vücut toparlasın die veriyorlar
Ben de doktoruma ulaşıp sorucam bugün ilacın kullanma talimatını okudum, hamileyken kullanılmamalı çocugun gelişimini etkiler gibi cümleler yazıyor cok korktum, zaten zor süreçlerden geçiyoruz zor elde ediyoruz bir de böyle olunca geriliyorum hiç bir şey içmek istemiyorum folik asit dışında ve jel kullanımı haricinde :KK43:

Ben de doktoruma ulaşıp sorucam bugün ilacın kullanma talimatını okudum, hamileyken kullanılmamalı çocugun gelişimini etkiler gibi cümleler yazıyor cok korktum, zaten zor süreçlerden geçiyoruz zor elde ediyoruz bir de böyle olunca geriliyorum hiç bir şey içmek istemiyorum folik asit dışında ve jel kullanımı haricinde :KK43:
Canım mesajını okudum bencede prednolu sor çünkü ben 5 gün kullanıp bıraktım .

Ben prednolu transferden önce 4 gün kullandım transfer sonrası neden veriliyor ki
hiç bilmiyorum ki doktor ne dese yapıyoruz güvenip içiyoruz bugün telaşlandım kullanma talimatını okuyunca, inşallah bir şey olmaz tüm enerjim çekildi cok tedirginim :KK17:

canım transferden sonraki 5 gün mü kullanıp bıraktın? sırf bu yüzden bebeklerime bir şey olursa kahrolurum bu sabah içmedim günlerdir içiyorum opudan beri
prednolu ben 7 gün kullandim amacinin da vücudun bebeği yabancı bi madde gibi algilamasini engellemek olduğunu biliyorum aklınızda soru varsa mutlaka danisin

prednolu ben 7 gün kullandim amacinin da vücudun bebeği yabancı bi madde gibi algilamasini engellemek olduğunu biliyorum aklınızda soru varsa mutlaka danisin
Bilginiz için tesekkür ederim, Doktorum cevap yazmış, ilaçlara aynen devam demiş anlamadım cok mu takılıyorum insan zor bulunca böyle oluyor :KK17:

Back