- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.101
Bugün akşama doğru kahverengi siyah gibi lekelenmem oldu sizdede oldumu çok moralim bozulduEvet canım normal bende de olmuştu bide o hafta misafirim vardı belim kasiklarim çok ağrıyordu simdş agrilar bitti bulantı mahvediyor
Tebrikler canım en baştan biliyordum senin pozitif alacağını hadi katlanır inşallah değerinGeçmiş olsun cnmm insallah tez zamanda hersey eskisi gibi olurr...
Ben bugun 6 inci gunumde kan verdim pozitif cikti cok şükür pazartesi artisina bakacan sali gunu de dr a gidecem inşallah..
İnşallah kuzum tek temennim bu..Tebrik ederim canım
İnşallah iyi devam eder canım
KuzuuuuuuuTebrikler canım en baştan biliyordum senin pozitif alacağını hadi katlanır inşallah değerinne kadar güzel bir his acaba ben tadabilecek miyim o duyguyu
Ikı ay dolmadan baslayamam zaten canım hala rüyalarımda iğneler vuruyorum kendime uyanıp ağlıyorumKuzuuuuuuucok sagol... tabi ki de sende tadacaksin ..rabbim bu guzel duyguyu sana da yasatacakdir eminim en cabuk deyil en hayirli zamanda olsun insallah... yemin ederim hep oyle dua ettim hayirli olmicaksa asla rabbim evlat verme diye... o yuzden zamani ni bekle hayatim .. sen neler yapiosun karar verdin mi tekrar denemeye
Iyı olmus canım en azından 10.gune kadar gun stres yapmanıs olursunBana da oyle dediler cnm ama ben biraz sabirsiz bi arkadasimm
Geçmiş olsun canim allahtan ümidini kesme gün doğmadan neler doğar benimde çok kayıplarım oldu birinci bebeğim 4 aylıkken karnında öldü ikincisi öğrendikten bir hafta sonra düşük le sonlandı en kötüsü 3 cüsü diş gebelik oldum sol tüpüm alındı yani kısacası insan oğlu bir şekilde herşeye alışıyor şimdi ise tüp bebek ben hiç bir zaman allahtan ümidimi kesmedim bu bir sınav bizde ya kalacaz ya geçecez hayırlısı böyleymiş diyip yola devamIkı ay dolmadan baslayamam zaten canım hala rüyalarımda iğneler vuruyorum kendime uyanıp ağlıyorumyani anlayacağın daha hiç hazır değilim ben napacagimi da hiç bilmiyorum
Allah senin de yardımcın olsun canım zaman her şeye ilaç bize de ilaç olacak elbet Rabbim yardımcımız olsun insallabGeçmiş olsun canim allahtan ümidini kesme gün doğmadan neler doğar benimde çok kayıplarım oldu birinci bebeğim 4 aylıkken karnında öldü ikincisi öğrendikten bir hafta sonra düşük le sonlandı en kötüsü 3 cüsü diş gebelik oldum sol tüpüm alındı yani kısacası insan oğlu bir şekilde herşeye alışıyor şimdi ise tüp bebek ben hiç bir zaman allahtan ümidimi kesmedim bu bir sınav bizde ya kalacaz ya geçecez hayırlısı böyleymiş diyip yola devam
Amin inşallah canım ruhumuzu karartmayalim yeterAllah senin de yardımcın olsun canım zaman her şeye ilaç bize de ilaç olacak elbet Rabbim yardımcımız olsun insallab
Cok geçmiş olsun.Ben diyarbakir bahçeci de tüp bebek yaptım cnm ama tutmadı. Doktorum hidroselpenks olduğu halde yaptı.belki öyle görünüyordur yoktur dedi.zaten olsada ameliyat önermedi.karnında çok yapışıklık var hayati tehlike olabilir dedi.biz önümüzdeki ay yine deniyecegiz çok umudumuz yok ama nasip işte. Eğer tutmazsa Fatih Şendağ a gitmeyi düşünüyorum ameliyat için. araştırıyorum suan. İnşallah cnm hiç bi sıkıntı çıkmaz bir an önce güzel haberler alırsın.alırız :)merhaba rkadaşım desene durumumuz tamamen aynı. ben şişli memorial semra kahramanda tedavi görüyorum. ekim ayında yumurtalar toplandı embriyolar donduruldu bana en erken ocak'ta ameliyat yapabilirz dedi ama ben ocakta gidemedim istanbula trabzonda yaşıyorum. ameliyatı kendi yapmıyor prof dr ahmet göçmen ' e yönlendirdi o da yine şişli memorialde kadın doğum uzmanı . bu cuma istanbula gidiyorum pazartesi günü ahmet beyle randevum var bakalım ne diyecek ne zaman ameliyatı yapacak. sen nerede tedavi görüyorsun yaş kaçtı bu arada.?
Fatih şendağ’ı bende çok araştırdım eşim doktor ve bütün hocaları fatih şendağ önerdi. İzmirde muayenehanesi normalde ama istanbulada ayın belli günleri geliyormuş. Benim karın içimde ne denli bir yapışıklık var bilemiyorum pzartesi ahmet göçmen ve cem demirel ile randevum var bakalım ne diyecekler. Fatih şendağ ameliyat fiyatlarıda yaklaşık 20.000 o da bütçemizi baya aşıyorCok geçmiş olsun.Ben diyarbakir bahçeci de tüp bebek yaptım cnm ama tutmadı. Doktorum hidroselpenks olduğu halde yaptı.belki öyle görünüyordur yoktur dedi.zaten olsada ameliyat önermedi.karnında çok yapışıklık var hayati tehlike olabilir dedi.biz önümüzdeki ay yine deniyecegiz çok umudumuz yok ama nasip işte. Eğer tutmazsa Fatih Şendağ a gitmeyi düşünüyorum ameliyat için. araştırıyorum suan. İnşallah cnm hiç bi sıkıntı çıkmaz bir an önce güzel haberler alırsın.alırız :)
Cnm ilk ruhun sagligina kavuşsun dedigin gibi zaten umutsuz ve korkuyla baslama derim sana ... biraz daha zaman tani kendine ..hersey iyi olucak arkadasimIkı ay dolmadan baslayamam zaten canım hala rüyalarımda iğneler vuruyorum kendime uyanıp ağlıyorumyani anlayacağın daha hiç hazır değilim ben napacagimi da hiç bilmiyorum
Transferden sonra ara ara oluyirdu Dr korkma demişti kırmızı olmasin demisti şimdi olmuyor artıkBugün akşama doğru kahverengi siyah gibi lekelenmem oldu sizdede oldumu çok moralim bozuldu
Sadece dün oldu o kadar şuan 5+1 de tim sence normalmiTransferden sonra ara ara oluyirdu Dr korkma demişti kırmızı olmasin demisti şimdi olmuyor artık
Canım dikkat et hemen yerleşecek diye bir kanun yok 1 hafta sürsün 10 gün sürsün ama kendini yorma bak çok zor süreçlerden geçiliyor ve çok zor elde ediliyor.Kizlar ev tasiyoruzz vallahi ben tasimiyorum ama yerlestiriyorum herseyi esim beceremez cunku okadar bi is iki is olucakk yoksa..
Rabbim yardim etsin hepimize
dinlene dinlene yapiyorum cnm ama yine de icim hic rahat deyilCanım dikkat et hemen yerleşecek diye bir kanun yok 1 hafta sürsün 10 gün sürsün ama kendini yorma bak çok zor süreçlerden geçiliyor ve çok zor elde ediliyor.
Bence hiç dokunma canım bı kadın tut yapsin bişey olursa çok pişman olursun bundan bişey olmaz diyorsun ama çok zor ev taşımakKizlar ev tasiyoruzz vallahi ben tasimiyorum ama yerlestiriyorum herseyi esim beceremez cunku okadar bi is iki is olucakk yoksa..
Rabbim yardim etsin hepimize
Evet dogru haklisin galiba... ben bi yardimci bulma asmasina geceyim.. bide henuz cok yeni adet gunum de daha gecmedi o gun gider filan doye odum kopuyor.. pazartesi adet gunum sali da asil kan verme gunum ... yarin 8 inci transfer gunu bakalim katlanmis mi 6 inci gune gore.. gercekden kizlar her asamasi bi baska stres rabbim yardimcimiz olsun.. sag salim alalim kuzulariBence hiç dokunma canım bı kadın tut yapsin bişey olursa çok pişman olursun bundan bişey olmaz diyorsun ama çok zor ev taşımak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?