Kızlar merhaba; 11. gün kan değerim 863, 13.gün kan değerim 2180 cıktı. 14.gün doktorum keseyi görmek için çağırdı 2 kese göründü doktorum ikiz gebesin dedi, çok şükür nasipse 5 mart pztesi günü kalp atışları için gidicez cok güzel cok heyecanlı cok başka bir duyguymuş herzaman söylüyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hepiniz dualarımdasınız.
Merak eden arkadaşlarım için yazıyorum; 2 tane taze embriyo transfer edilmişti, yaşım 32, 1 tanesi iyi kalitede diğeri orta kalitede 5.gün embriyosuydu. 3 buçuk yıllık evliyim, bu ilk tip bebek denememiz daha önce aşılama da denemedik yumurta rezervim cok düşük olduğu için direkt tüp bebek denendi.
Arkadaslar aranızda hamileyken TSH hipotiroid sorunu olan oldu mu, ben normalde hipotiroid hastasıyım 5 aydır ilaç kullanıyorum transferden yaklaşık 2 ay önce ölçüm yapılmıştı değerim 2.04'dü. 2 gün önce kan verdim 4.77 cıktı. gebelikte ilk 10 hafta bebek hormonunu anneden alırmış ve 10 haftadan sonra kendisi üretmeye başlarmış cok tedirginim doktor ilacımın dozunu arttırdı ama aranızda benim gibi olan varsa bilgi verebilir mi bir sorun yaşarmıyım bebişlerim etkilenir mi