- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.081
Saol canım allah razı olsun hepımıze kucagımıza almayı nasıp etsınİnşallah canım rabbim gönlüne göre versin
Cnm biraz düşük ama o kişiye göre değişiyor onemli olan gün aşırı 2 katına çıkmasıdır.Kızlar eşim dayanamadı gittik özel hastanenin aciline kan verdik ve sonucu 23 çıktıne demek şimdi bu donmuş 5nci gün embriyosuydu 10ncu gün yarındı ve kan testi günü yarındı normalde. Ne bu şimdi nolur bana birşeyler söyleyin
Kanda gebelık gozukuyo canımKızlar eşim dayanamadı gittik özel hastanenin aciline kan verdik ve sonucu 23 çıktıne demek şimdi bu donmuş 5nci gün embriyosuydu 10ncu gün yarındı ve kan testi günü yarındı normalde. Ne bu şimdi nolur bana birşeyler söyleyin
canımmm cok üzüldüm hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah umudunu kaybetme.10. Canım negatif değilmi internette nekadar doğruysa negatif cikiyor
Hayirli olsun canım hamilesin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar eşim dayanamadı gittik özel hastanenin aciline kan verdik ve sonucu 23 çıktıne demek şimdi bu donmuş 5nci gün embriyosuydu 10ncu gün yarındı ve kan testi günü yarındı normalde. Ne bu şimdi nolur bana birşeyler söyleyin
Geçmiş olsun canımmBen düşük yapiyorum arkadaslar. Bugun beta düşmeye basladi. Nasip değilmiş. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Cok tsk ederim cnmmm ... amin inşallah rabbim herkeze yasatsin insallahCanımmm cok sewindimmm tebrik ederimm, darısı bekleyen herkese olsun inşallah
Güzel düşün güzel olsunÇok sağolun kızlar inşallah öyledir bakalım kimyasal gebelikten korkuyorum ben hiçbirşey değişmedi benim için şu anda hala aynı var mı yok mu stresi maalesefinşallah herkesin gönlüne göre versin Rabbim
Benimki de 5 inci gun ve bugun 6 inc gunumde 28 cikti iki embrio var bende..Kızlar eşim dayanamadı gittik özel hastanenin aciline kan verdik ve sonucu 23 çıktıne demek şimdi bu donmuş 5nci gün embriyosuydu 10ncu gün yarındı ve kan testi günü yarındı normalde. Ne bu şimdi nolur bana birşeyler söyleyin
Bana da oyle dediler cnm ama ben biraz sabirsiz bi arkadasimmMasallah canım bana 10.gun test yap dedılerde sasırdım 6.gun deyınce ıyı çıkmıs canım 10.gune ıyıce yükselir hayırlı olsun
Slm cnm nasil oldun iyimisinMerhaba kızlar
Aminnnn inşallah cnmIyi geceler hanimlar yeni katildim araniza
Allah hepimizin bebeklerini sag saglim kucaklamayi nasip etsin insallah
Slm cnm nasil oldun iyimisin
Geçmiş olsun cnmm insallah tez zamanda hersey eskisi gibi olurr...İyiyim diyelim canım
Grip oldum berbat boğazım acıyor
Kanamam azaldı iyice bitiyor artık sanırım
Sen nasılsın
Amin canım inşallahIyi geceler hanimlar yeni katildim araniza
Allah hepimizin bebeklerini sag saglim kucaklamayi nasip etsin insallah
Geçmiş olsun cnmm insallah tez zamanda hersey eskisi gibi olurr...
Ben bugun 6 inci gunumde kan verdim pozitif cikti cok şükür pazartesi artisina bakacan sali gunu de dr a gidecem inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?