- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.741
9. Gun kan testi canmkaçıncı günün bugün canım idara testimi yaptın
0.22 cikti sonuc. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim balon oldu. Gunlerdir elim karnimda dua ediyodum yavrum birakma beni tutun cok seviyorum seni annemmomrum boyunca coo sevicrm kuzum seni diye konusuyodum ama tutunmamis yavrum bana:'(
Gerçekten zor bir süreç,dualara devam rabbim elbet nasip edecek demek ki vakti zamanı değil,o kadar iğneler, tedaviler, beklentiler, sonucun olumsuz olması tabiki de insanı üzer,umarım en kısa zamanda Allah nasip eder.0.22 cikti sonuc. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim balon oldu. Gunlerdir elim karnimda dua ediyodum yavrum birakma beni tutun cok seviyorum seni annemmomrum boyunca coo sevicrm kuzum seni diye konusuyodum ama tutunmamis yavrum bana:'(
Deme cnmCanım ananası fazla yeme çok az tüket.fazla tüketmek Allah korusun düşük yapmaya neden olabiliyormuş.hamilelerde fazla önerilmiyor adaçayı maydanoz gibi.
0.22 cikti sonuc. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim balon oldu. Gunlerdir elim karnimda dua ediyodum yavrum birakma beni tutun cok seviyorum seni annemmomrum boyunca coo sevicrm kuzum seni diye konusuyodum ama tutunmamis yavrum bana:'(
Bitanem benim yaa9. Gun kan testi canm
Allah yardımcın olsun canım üzülme diyemem zor bilirim canım kaçıncı denemeniz acaba bide taze tarsfermi yoksa dondurulmusmuydu canım Allah sabır versin canım rabbimin elinde bizim elimizde değil şükret yine haline canım0.22 cikti sonuc. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim balon oldu. Gunlerdir elim karnimda dua ediyodum yavrum birakma beni tutun cok seviyorum seni annemmomrum boyunca coo sevicrm kuzum seni diye konusuyodum ama tutunmamis yavrum bana:'(
Bilmiyorum belki de olabilir netten araştır yinede aman dikkat et ince bir dilimden fazla yeme.bende transferim olunca yemeyi düşünüyorum ama az yemeyi düşünüyorum.Deme cnmben 3 te 2 sini bi oturusda yedim iyi geliyor diyee... ay ondan mi oldu sancilarim aceba
Canım üzmemeye çalış kendini.zor ama başka diyecek bişey bulamıyor insan.yıpratma kendi herşey de vardır bir hayır deyip sabretmek gerekiyor.0.22 cikti sonuc. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim balon oldu. Gunlerdir elim karnimda dua ediyodum yavrum birakma beni tutun cok seviyorum seni annemmomrum boyunca coo sevicrm kuzum seni diye konusuyodum ama tutunmamis yavrum bana:'(
merhaba rkadaşım desene durumumuz tamamen aynı. ben şişli memorial semra kahramanda tedavi görüyorum. ekim ayında yumurtalar toplandı embriyolar donduruldu bana en erken ocak'ta ameliyat yapabilirz dedi ama ben ocakta gidemedim istanbula trabzonda yaşıyorum. ameliyatı kendi yapmıyor prof dr ahmet göçmen ' e yönlendirdi o da yine şişli memorialde kadın doğum uzmanı . bu cuma istanbula gidiyorum pazartesi günü ahmet beyle randevum var bakalım ne diyecek ne zaman ameliyatı yapacak. sen nerede tedavi görüyorsun yaş kaçtı bu arada.?Merhaba cnm benim de durumum senin gibi.apandisit ameliyatı ve kist ameliyatından dolayı Karnımda yogun yapisiklik var ve tüpümün biri yapışık ve sıvı birikmesi var.diğeri de kapalı.benim de ameliyat olmam gerekiyor.suan araştırma aşamasındayız. Sen ameliyatıni nerede yaptıracaksın.doktorun kim? Bildi verirsen sevinirim.
ah canım o hayal kırıklıklarını tadan biri olarak acını anlıyorum.çok zor.bennde 15 gün önce negatif sonuç aldım.hala etkisindeyim.Allah yar ve yardımcımız olsun.0.22 cikti sonuc. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim balon oldu. Gunlerdir elim karnimda dua ediyodum yavrum birakma beni tutun cok seviyorum seni annemmomrum boyunca coo sevicrm kuzum seni diye konusuyodum ama tutunmamis yavrum bana:'(
Yaşadığın herşeyi birebir bende yaşadım. Biliyorum canın çok acıyor. Ben okadar emindimki olacağından hiç idrar testi yapmadan 12.gün kan vermeye gittim eşimle hastaneye negatifi görünce hastane başıma yıkıldı sandım elim ayağım boşaldı adeta eve geldim devamı belli zaten ağlama krizleri...0.22 cikti sonuc. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim balon oldu. Gunlerdir elim karnimda dua ediyodum yavrum birakma beni tutun cok seviyorum seni annemmomrum boyunca coo sevicrm kuzum seni diye konusuyodum ama tutunmamis yavrum bana:'(
Cok kotuyum canm oyuncak almisti esim ona sakliyodum ilk oyuncagi olucakti ya kendimi nasilda olucagina koşulladim bom boşum suan Allahim hamdolsun ama kalbim agriyooBitanem benim yaane desek bos gelir suan.yine de yipratma kendini canim er yada gec herkes evlat sahibi oluyor vakti gelmeyince ne yapsak bos.guclu olmak zorundayiz
Yaşadığın herşeyi birebir bende yaşadım. Biliyorum canın çok acıyor. Ben okadar emindimki olacağından hiç idrar testi yapmadan 12.gün kan vermeye gittim eşimle hastaneye negatifi görünce hastane başıma yıkıldı sandım elim ayağım boşaldı adeta eve geldim devamı belli zaten ağlama krizleri...
Birdaha asla cesaret edemem diye düşündüm ama inan bana geçiyor. Rabbim okadar büyükki öyle güzel güç, sabır veriyorki anlatamam. Şimdi 2.tedavime başladım bile.
Lütfen inancını ve cesaretini kaybetme canım. Şükret ve bol bol dua etmeye devam et. Vakti zamanı gelmemiş demekki daha. Birgün bizlerde anne olacağız buna inan
Sagol canm hepimize cok zormus sanki dogdu ve kaybettim onu icim aciyo:'(ah canım o hayal kırıklıklarını tadan biri olarak acını anlıyorum.çok zor.bennde 15 gün önce negatif sonuç aldım.hala etkisindeyim.Allah yar ve yardımcımız olsun.
Allah razi olsun canm. Ilk denemem ve cok umitliydim hamdolsun Allahima ama kalbim agriyo dunya basima yikildi.Allah yardımcın olsun canım üzülme diyemem zor bilirim canım kaçıncı denemeniz acaba bide taze tarsfermi yoksa dondurulmusmuydu canım Allah sabır versin canım rabbimin elinde bizim elimizde değil şükret yine haline canım
Cok kotuyumof yaaa bende diyorum nerde kaldi guzel haber .. kuzum ne desem bos.. kendini yipratma ve hayırlısı allahdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?