2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba arkadaşlar yarın sabah opum var gece bir damla uyumadım heyecandan korkudan ben :KK17: dün hem puregon hem cetrotide hem de ovitrelle (en son çatlatma iğnesini 9.30da yaptım) 2 saat aralıklarla vuruldum perşembe 9da opu var o zamana kadar çatlamaz dimi boş yere mi evham yapıorum bilmiyorum ki :KK43::KK43::KK43: yardım edin kızlar :dua:
endişelenme canım allahın izniyle hiç bişey olmaz..

Ya çok teşekkür ederim cevabın için çatlayacak da iş işten geçecek diye panik oldum eziyet ettim kendime tüm gece :110: kaç tane toplanmıştı kaçı döllendi canım senin? benim dondurulacak doktor öyle istiyo rahim dinlensin diye
daha iyi olur canım benim doktorumda dondurup 11 ay rahimi dinlendirdi sonuç pozitif bir oğlum var şimdi..

merhabalar benimde dondurulmuş embriyo ile pazar veya pazartesi transferim var
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
hadi haylısı olsun canım bol bol pozitif haberleri verelim birbirimizeb.

daha iyi olur canım benim doktorumda dondurup 11 ay rahimi dinlendirdi sonuç pozitif bir oğlum var şimdi..

Neden 11 ay acaba.maşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Ben 225 ile başladım 4 gün o şekilde yaptım sonra 250 ye çıkardı 4 günde öyle yaptım son iğneye kadarda 200 yaptım 12 gün yada 13 gün toplamda puregon kullandım 4.günden itibaren de son 2 gün hariç 1 tane son iki gün sabah akşam 1 tane cetrotide iğne yaptım.sayının fazla olması önemli değil.önemli olan kalitenin iyi olması sen kaçıncı gündesin iğnenin.
Canım benim dün 10. Gündü bitti iğnelerim son 5 gününde cetrotide le beraber oldum puregonu . bugün iğne yok 12. Gün de opu Allah’ın izniyle

Sağol canım benim iğnelerden dolayı yoruluyo bünye ve rahim dedi ben bide ısrar ettim bu ay olsun transfer diye ona rağmen yapmicam unut dedi ben de Peki dedim ne diyim :KK48:

Sağol canım benim iğnelerden dolayı yoruluyo bünye ve rahim dedi ben bide ısrar ettim bu ay olsun transfer diye ona rağmen yapmicam unut dedi ben de Peki dedim ne diyim :KK48:
Doktoru dinle pişman olmazsın bende bekliybekl diye üzülmüştüm doktor hem senin için hem pozitif sonuç için bekletiyorum seni üzülme demişti:)

Amin inşallah hayırlı haberlerde verirsiniz

inşallah arkadaşlar inşalllah

arkadaşlar sorum var sizlere yardımcı olursanız sevinirim
benim 3. gün 3 tane embriyom var drum 5. güne gitmelerini istiyordu
son 13. gün kontrolde dr 5. güne giderken kaybetmekten korktuğumu söyledim
dr o zaman pazar sabahtan çözdürelim duruma göre pazar akşam üstü gelişim iyi ise pazartesi hatta salıda tranfer olabilir dedi

sorum şu benim embriyolar pazar transfer olursa kaçıncı gün embriyosu oluyor

dr o zaman pazar sabahtan çözdürelim duruma göre pazar akşam üstü gelişim iyi ise pazartesi hatta salıda tranfer olabilir dedi

Pazar günü çözdürecek 3.gün embriyosu yine 3.gün olmazmı.

3.gün embriyonuz kaç hücreli acaba söylediler mi

Back