2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba kızlar ben de yeni transfer oldum ama pek umudum yok açıkçası,2 tane 2. Gün orta kalite embriyo transferi oldu,ilk tedavim olduğu icin çok acemiyim orta kalite demek 3.kalitemi oluyor doktorun grade 2 gibi bir şey dediğini hatırlıyorum sadece bilgisi olan var mı acaba?

0.22 cikti sonuc. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim balon oldu. Gunlerdir elim karnimda dua ediyodum yavrum birakma beni tutun cok seviyorum seni annemm:mad: omrum boyunca coo sevicrm kuzum seni diye konusuyodum ama tutunmamis yavrum bana:'(

0.22 cikti sonuc. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim balon oldu. Gunlerdir elim karnimda dua ediyodum yavrum birakma beni tutun cok seviyorum seni annemm:mad: omrum boyunca coo sevicrm kuzum seni diye konusuyodum ama tutunmamis yavrum bana:'(
:mad::mad: of yaaa bende diyorum nerde kaldi guzel haber .. kuzum ne desem bos.. kendini yipratma ve hayırlısı allahdan

Gerçekten zor bir süreç,dualara devam rabbim elbet nasip edecek demek ki vakti zamanı değil,o kadar iğneler, tedaviler, beklentiler, sonucun olumsuz olması tabiki de insanı üzer,umarım en kısa zamanda Allah nasip eder.

merhaba arkadaslar dondurulmuş embrıyo transferı yapan arkadaslar varmı aramızda ? 16 sında hastalandım 17 sınde doktora gttım dondurulmus embrıyolarım var cylo progynova dıye bır ılac yazdı onu kullanıyorum sadece , martın 2 sınde kontrole gıdecegım iğne yazmıs o gun iğnemi olacagım bu iğne ne ıcın vuruluyor ? vurulduktan kac gun sonra transfer olunuyor ? hıc bılgım yok...... sızce bu tedavı kac gun surer ? nasıl bır surec? sız neler kulanıyorsunuz ? .....acıkcası doktorum cok fazla bısey soylemedı belırsız bısey dedı . martın 2 sınde kontrole gıttıgımde ne der bılmıyorum extra bırsey de vermedı sunu yap bunu yap sunu kullan bunu kullan kafamda deli sorular tabı korktugum ıcın bıraz tedırgınım

çok geçmiş olsun eğer öyle bır sonuc cıkarsa ben nasıl olurum bılmıyorum :( ALLAH yardımcın olsun cnm yıne de üzülme zamanı vardır herseyın zamanı degılmıs demekkı diyip tesellı olmaktan baska caremız yok ..

Allah yardımcın olsun canım üzülme diyemem zor bilirim canım kaçıncı denemeniz acaba bide taze tarsfermi yoksa dondurulmusmuydu canım Allah sabır versin canım rabbimin elinde bizim elimizde değil şükret yine haline canım:(

Canım üzmemeye çalış kendini.zor ama başka diyecek bişey bulamıyor insan.yıpratma kendi herşey de vardır bir hayır deyip sabretmek gerekiyor.

Merhaba cnm benim de durumum senin gibi.apandisit ameliyatı ve kist ameliyatından dolayı Karnımda yogun yapisiklik var ve tüpümün biri yapışık ve sıvı birikmesi var.diğeri de kapalı.benim de ameliyat olmam gerekiyor.suan araştırma aşamasındayız. Sen ameliyatıni nerede yaptıracaksın.doktorun kim? Bildi verirsen sevinirim.
merhaba rkadaşım desene durumumuz tamamen aynı. ben şişli memorial semra kahramanda tedavi görüyorum. ekim ayında yumurtalar toplandı embriyolar donduruldu bana en erken ocak'ta ameliyat yapabilirz dedi ama ben ocakta gidemedim istanbula trabzonda yaşıyorum. ameliyatı kendi yapmıyor prof dr ahmet göçmen ' e yönlendirdi o da yine şişli memorialde kadın doğum uzmanı . bu cuma istanbula gidiyorum pazartesi günü ahmet beyle randevum var bakalım ne diyecek ne zaman ameliyatı yapacak. sen nerede tedavi görüyorsun yaş kaçtı bu arada.?

ah canım o hayal kırıklıklarını tadan biri olarak acını anlıyorum.çok zor.bennde 15 gün önce negatif sonuç aldım.hala etkisindeyim.Allah yar ve yardımcımız olsun.

Yaşadığın herşeyi birebir bende yaşadım. Biliyorum canın çok acıyor. Ben okadar emindimki olacağından hiç idrar testi yapmadan 12.gün kan vermeye gittim eşimle hastaneye negatifi görünce hastane başıma yıkıldı sandım elim ayağım boşaldı adeta eve geldim devamı belli zaten ağlama krizleri...
Birdaha asla cesaret edemem diye düşündüm ama inan bana geçiyor. Rabbim okadar büyükki öyle güzel güç, sabır veriyorki anlatamam. Şimdi 2.tedavime başladım bile.
Lütfen inancını ve cesaretini kaybetme canım. Şükret ve bol bol dua etmeye devam et. Vakti zamanı gelmemiş demekki daha. Birgün bizlerde anne olacağız buna inan

Bitanem benim yaa :KK43: ne desek bos gelir suan.yine de yipratma kendini canim er yada gec herkes evlat sahibi oluyor vakti gelmeyince ne yapsak bos.guclu olmak zorundayiz
Cok kotuyum canm oyuncak almisti esim ona sakliyodum ilk oyuncagi olucakti ya kendimi nasilda olucagina koşulladim bom boşum suan Allahim hamdolsun ama kalbim agriyoo :(

Yaşadığın herşeyi birebir bende yaşadım. Biliyorum canın çok acıyor. Ben okadar emindimki olacağından hiç idrar testi yapmadan 12.gün kan vermeye gittim eşimle hastaneye negatifi görünce hastane başıma yıkıldı sandım elim ayağım boşaldı adeta eve geldim devamı belli zaten ağlama krizleri...
Birdaha asla cesaret edemem diye düşündüm ama inan bana geçiyor. Rabbim okadar büyükki öyle güzel güç, sabır veriyorki anlatamam. Şimdi 2.tedavime başladım bile.
Lütfen inancını ve cesaretini kaybetme canım. Şükret ve bol bol dua etmeye devam et. Vakti zamanı gelmemiş demekki daha. Birgün bizlerde anne olacağız buna inan
Ayni sekilde dunya basima yikildi hastaneden eve gelene kadar yollar bom bostu sanki gozlerim kör oldu kimseyi goremedim ugultu icinde eve geldim kalbim agriyo korkuyodum ama inaniyodum konusuyodum var oldugunu hissediyodum sanki ya cok tuhaf kendime gelemiyorum buyuk bi hayal kirikligi icindeyim :mad:

Allah yardımcın olsun canım üzülme diyemem zor bilirim canım kaçıncı denemeniz acaba bide taze tarsfermi yoksa dondurulmusmuydu canım Allah sabır versin canım rabbimin elinde bizim elimizde değil şükret yine haline canım:KK43:
Allah razi olsun canm. Ilk denemem ve cok umitliydim hamdolsun Allahima ama kalbim agriyo dunya basima yikildi.

Back