2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benimde yas faktoru var :KK43: masallah siz benden 7 8 yas kucuksunuz :) bana 2 3 4 defada olabilir asilama yapabiliriz dedi. Amh ve hsg sonucuma gore cok olumlu konusdu. Tek endisem yapilan islemler sonucda insani yoruyor maddi manevi. Siz hic asilama denemeden mi tup bebege karar verdiniz? Cok tesekkur ederim

Demekki sizin rahim yapiniz ve yumurta rezerviniz benden daha iyi. Bilemiyorum eğer iciniz rahat etmeyecekse direk tüp bebek yaptirin. Biz hic asilama denemedik, ilac tedavisi de olmadik. 3.5 yil boyunca olmayinca Nesrin Hanima gittik ve tup bebek yapildi.
BolSekerli BolSekerli Cok soru sordum hakkini helal et cnm. Emriyolari genetige yolladinizmi? Yoksa direk transfermi yapildi

Genetige gonderilmedi. 5. Gune gelince 2 tane transfer edildi. 3 tane donduruldu.

Kizlar bu arada kanama dün aksam oldu ve kesildi. Acik kirmizi su gibiydi. Cok korktum tabi. Acilde prolutun igne yaptilar. Beta baktilar 15. Güne gore iyi cikti. Yarin yine beta yaptiracagim. Simdilik kanama yok. Lütfen dua edin. Hayir olsun bu sıkıntı. Cok moralim bozuldu. Gece hic uyuyamadim.
Moralini bozma canım bak kanama kesilmiş kötü bişey olsaydı devam ederdi zaten.Allah'ım yardımcın olsun inşallah.

Kizlar bu arada kanama dün aksam oldu ve kesildi. Acik kirmizi su gibiydi. Cok korktum tabi. Acilde prolutun igne yaptilar. Beta baktilar 15. Güne gore iyi cikti. Yarin yine beta yaptiracagim. Simdilik kanama yok. Lütfen dua edin. Hayir olsun bu sıkıntı. Cok moralim bozuldu. Gece hic uyuyamadim.

Rabbim bebeğini korusun inşlh

Bozma moralini dikkat et inşallah hayır olur

Geçmiş olsun canım dün gecede yazdığım gibi hemen korkmayın hep bebeğinizin sizi birakmayacagini düşünün ben iki kere kanama gördüm oğlumda birinde sizin dediğiniz gibi açık kırmızı şu gibi hatta hastaneye gittiğimde oğlumun kalp atışlarını duymuştum o ara dünyalar benim olmuştuolmustu:) ikincisindede baya yoğun bir kanama gördüm yine koştum hastaneye serum takıldı düşük riski denildi ben dayanamayıp tüp bebek doktoruma gittim hiç birey yok bebek tam yerleşmiş dedi yani herseyi hayra yorun kısmeti varsa ki inşallah var dünyaya gelecek benimsin:)

Gelmiş Geçmiş olsun çok canım . Bende daha önce kist ameliyatı ve apandisit ameliyatı olmuştum onlar içeride yapışıklığa sebep olduğundan tüpümde sıvı birikmesi olmuş o tüp alınmadan transfer yapmıyorlar. Doktor bana kapalı uapacağını söyledi ama bakalım nasıl olacak martta nasipse
Merhaba cnm benim de durumum senin gibi.apandisit ameliyatı ve kist ameliyatından dolayı Karnımda yogun yapisiklik var ve tüpümün biri yapışık ve sıvı birikmesi var.diğeri de kapalı.benim de ameliyat olmam gerekiyor.suan araştırma aşamasındayız. Sen ameliyatıni nerede yaptıracaksın.doktorun kim? Bildi verirsen sevinirim.

Back