2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Demekki sizin rahim yapiniz ve yumurta rezerviniz benden daha iyi. Bilemiyorum eğer iciniz rahat etmeyecekse direk tüp bebek yaptirin. Biz hic asilama denemedik, ilac tedavisi de olmadik. 3.5 yil boyunca olmayinca Nesrin Hanima gittik ve tup bebek yapildi.
BolSekerli Cok soru sordum hakkini helal et cnm. Emriyolari genetige yolladinizmi? Yoksa direk transfermi yapildi

Genetige gonderilmedi. 5. Gune gelince 2 tane transfer edildi. 3 tane donduruldu.

Moralini bozma canım bak kanama kesilmiş kötü bişey olsaydı devam ederdi zaten.Allah'ım yardımcın olsun inşallah.

Rabbim bebeğini korusun inşlh

Bozma moralini dikkat et inşallah hayır olur

Geçmiş olsun canım dün gecede yazdığım gibi hemen korkmayın hep bebeğinizin sizi birakmayacagini düşünün ben iki kere kanama gördüm oğlumda birinde sizin dediğiniz gibi açık kırmızı şu gibi hatta hastaneye gittiğimde oğlumun kalp atışlarını duymuştum o ara dünyalar benim olmuştuolmustu:) ikincisindede baya yoğun bir kanama gördüm yine koştum hastaneye serum takıldı düşük riski denildi ben dayanamayıp tüp bebek doktoruma gittim hiç birey yok bebek tam yerleşmiş dedi yani herseyi hayra yorun kısmeti varsa ki inşallah var dünyaya gelecek benimsin:)

Merhaba cnm benim de durumum senin gibi.apandisit ameliyatı ve kist ameliyatından dolayı Karnımda yogun yapisiklik var ve tüpümün biri yapışık ve sıvı birikmesi var.diğeri de kapalı.benim de ameliyat olmam gerekiyor.suan araştırma aşamasındayız. Sen ameliyatıni nerede yaptıracaksın.doktorun kim? Bildi verirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…