- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.721
Cikar çıkar kos hemen yapdir gelDoktor yarın baktır dedi 11. Gün oluyo bugunden baktırsam çıkar heralde dimi 1 günden bişi olmaz
Benimde yas faktoru varmasallah siz benden 7 8 yas kucuksunuz :) bana 2 3 4 defada olabilir asilama yapabiliriz dedi. Amh ve hsg sonucuma gore cok olumlu konusdu. Tek endisem yapilan islemler sonucda insani yoruyor maddi manevi. Siz hic asilama denemeden mi tup bebege karar verdiniz? Cok tesekkur ederim
BolSekerli Cok soru sordum hakkini helal et cnm. Emriyolari genetige yolladinizmi? Yoksa direk transfermi yapildi
Moralini bozma canım bak kanama kesilmiş kötü bişey olsaydı devam ederdi zaten.Allah'ım yardımcın olsun inşallah.Kizlar bu arada kanama dün aksam oldu ve kesildi. Acik kirmizi su gibiydi. Cok korktum tabi. Acilde prolutun igne yaptilar. Beta baktilar 15. Güne gore iyi cikti. Yarin yine beta yaptiracagim. Simdilik kanama yok. Lütfen dua edin. Hayir olsun bu sıkıntı. Cok moralim bozuldu. Gece hic uyuyamadim.
Kizlar bu arada kanama dün aksam oldu ve kesildi. Acik kirmizi su gibiydi. Cok korktum tabi. Acilde prolutun igne yaptilar. Beta baktilar 15. Güne gore iyi cikti. Yarin yine beta yaptiracagim. Simdilik kanama yok. Lütfen dua edin. Hayir olsun bu sıkıntı. Cok moralim bozuldu. Gece hic uyuyamadim.
Bozma moralini dikkat et inşallah hayır olurKizlar bu arada kanama dün aksam oldu ve kesildi. Acik kirmizi su gibiydi. Cok korktum tabi. Acilde prolutun igne yaptilar. Beta baktilar 15. Güne gore iyi cikti. Yarin yine beta yaptiracagim. Simdilik kanama yok. Lütfen dua edin. Hayir olsun bu sıkıntı. Cok moralim bozuldu. Gece hic uyuyamadim.
Geçmiş olsun canım dün gecede yazdığım gibi hemen korkmayın hep bebeğinizin sizi birakmayacagini düşünün ben iki kere kanama gördüm oğlumda birinde sizin dediğiniz gibi açık kırmızı şu gibi hatta hastaneye gittiğimde oğlumun kalp atışlarını duymuştum o ara dünyalar benim olmuştuolmustu:) ikincisindede baya yoğun bir kanama gördüm yine koştum hastaneye serum takıldı düşük riski denildi ben dayanamayıp tüp bebek doktoruma gittim hiç birey yok bebek tam yerleşmiş dedi yani herseyi hayra yorun kısmeti varsa ki inşallah var dünyaya gelecek benimsin:)Kizlar bu arada kanama dün aksam oldu ve kesildi. Acik kirmizi su gibiydi. Cok korktum tabi. Acilde prolutun igne yaptilar. Beta baktilar 15. Güne gore iyi cikti. Yarin yine beta yaptiracagim. Simdilik kanama yok. Lütfen dua edin. Hayir olsun bu sıkıntı. Cok moralim bozuldu. Gece hic uyuyamadim.
Gaz sancısı oluyordu bende o olabilir..Kizlar bugun 4 uncu gunum ve arka arkaya 4.5 kere siddetli sanci oldu ve yine olacak gibi .. bu ne aklim cikti adet sanci si filan deyil hic yasamadim 30 yillik omrumde ...
Kan testi pozitif oldugu halde idrarda cikmayanlar var canim.kan versen keskeKizlar test yaptim negatif kos kocaman bir hayal kirikligi icindeyim
Canım ananası fazla yeme çok az tüket.fazla tüketmek Allah korusun düşük yapmaya neden olabiliyormuş.hamilelerde fazla önerilmiyor adaçayı maydanoz gibi.İyi gelir diye okudum ananas yedim ondan mi oldu ne dir bu
kaçıncı günün bugün canım idara testimi yaptınKizlar test yaptim negatif kos kocaman bir hayal kirikligi icindeyim
bende pazartesi transfer oldum ve dün akşamdan beri gribim öksürme hapşurmaArkadaşlar dün ilk günümdü tedavinin bugün grip oldum ne yapmam lazım tedavi iptal olur mu ilaç da almıyorum
Merhaba cnm benim de durumum senin gibi.apandisit ameliyatı ve kist ameliyatından dolayı Karnımda yogun yapisiklik var ve tüpümün biri yapışık ve sıvı birikmesi var.diğeri de kapalı.benim de ameliyat olmam gerekiyor.suan araştırma aşamasındayız. Sen ameliyatıni nerede yaptıracaksın.doktorun kim? Bildi verirsen sevinirim.Gelmiş Geçmiş olsun çok canım . Bende daha önce kist ameliyatı ve apandisit ameliyatı olmuştum onlar içeride yapışıklığa sebep olduğundan tüpümde sıvı birikmesi olmuş o tüp alınmadan transfer yapmıyorlar. Doktor bana kapalı uapacağını söyledi ama bakalım nasıl olacak martta nasipse
Canm kan testi verdimKan testi pozitif oldugu halde idrarda cikmayanlar var canim.kan versen keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?