2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benimde 5. Gun embriyosu kuzum ama doktor 10 gun verdi:)) valla nasil dayanilmaz bisey bu Allah yardimcimiz olsun :)) belirti varmi canm agrin lekelenmen
Amin canim.insallah guzel sonuclarla karsilasiriz :) belirtimi bilmiyorum ama kasıklarimda agri ve batma oluyor ara ara.ozellikle sol tarafimda.arada sirt ve bel agrisi gibi hafif seyler var o kadar leke yok

Merhaba canm lekelenme olmayabiliyomus benimde olmadi insAllah pozitif olur. Kacinci gundesin bide kacinci gun embriyosu
Evet canım çok şükür ben o süreçleri geçtim Cuma günü kalp atışı için gidiyorum Allah’ın izniyle 3. Gün embriyosu ama tek kese görüldü . 9 . Gün değerim 65 küsürdü sonra katlanarak arttı en son 2255 bişeylerde vajinal muayene ile kese görüldü sonra muayene gitmedim yaklaşık 10 / 15 gün sonra gel dedi doktor Cuma gidicem 6+6 oluyorum sata göre ama ultrasonda ne çıkar bilmiyorum hakkımızda hayırlısı

Amin canim.insallah guzel sonuclarla karsilasiriz :) belirtimi bilmiyorum ama kasıklarimda agri ve batma oluyor ara ara.ozellikle sol tarafimda.arada sirt ve bel agrisi gibi hafif seyler var o kadar leke yok
Amin canim benim hepimiz insAllahhhh:))) benimde 6 gune kadar fazla bisey yoktu ama bu 2 gundur agridan sabaha kadar uyuyamiyorum adet agrisi gibi agrilarim oluyo benimde lekelenmem olmadi. Hayirlisi insAllahh hepimiz alalim yavrularimizi kucagimiza

Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin canim

Maşallah canim benim Rabbim tamamini erdirsin saglikla al kucagina bebisiniii. InsAllahh darisi bizim başimiza

Amin canim benim hepimiz insAllahhhh:))) benimde 6 gune kadar fazla bisey yoktu ama bu 2 gundur agridan sabaha kadar uyuyamiyorum adet agrisi gibi agrilarim oluyo benimde lekelenmem olmadi. Hayirlisi insAllahh hepimiz alalim yavrularimizi kucagimiza
Benimde öyleydi ilk bir hafta sadece şişkinlik vardı sonra böyle hafiften batma hissi kasıkta bi zaman epey sancı ki oturuyordum yada uzanıyordum ama bunlar böyle ara ara oldu sürekli değil bi gün sabah ertesi gün akşam gibi bide bana geceleri ateş bastı uykumdan uyanırdım ama gün içinde de ayaklarım hiç ısınmazdı

Valla banada aynisi oluyo ozellikle geceleri agrim oluyo gunduz bisey yok ara ara batmalar ama karnim çok şişti dunden beri

Maşallah canim benim Rabbim tamamini erdirsin saglikla al kucagina bebisiniii. InsAllahh darisi bizim başimiza
Amin canım cümlemize bol bol sıvı tüketin çok faydalıymış ceviz marul salatalık mutlaka hergün yiyin kızlar bugün kan vermiştim sağlık ocağı hemşiresi söyledi ilk gelişimi için çok önemliymiş . Birde sabır şükür dua ve tevekkülü elden bırakmayalım herşey Allah’tan . Ayetel kürsü yü bol bol okuyalım özellikle 7,17, 33, 313 defa

Tamam canm benim cokk sagol mutlaka yapicam hepsini

Merhaba arkadaşlar yarın sabah opum var gece bir damla uyumadım heyecandan korkudan ben dün hem puregon hem cetrotide hem de ovitrelle (en son çatlatma iğnesini 9.30da yaptım) 2 saat aralıklarla vuruldum perşembe 9da opu var o zamana kadar çatlamaz dimi boş yere mi evham yapıorum bilmiyorum ki yardım edin kızlar

Çatlamaz canım ben de iki hafta önce olmuştum opu ve çatlatma iğnesini gece 11:30 da yapmıştım sabah 9:30 da burada ol dediler ve 12 civarında opu ya alındım.benim sabahtan ağrılarım başlamıştı opudan önce çatlıyacak diye korkmuştum ama 36 saat sonra çatlıyor yumurtalar iğneden sonra.

Ya çok teşekkür ederim cevabın için çatlayacak da iş işten geçecek diye panik oldum eziyet ettim kendime tüm gece kaç tane toplanmıştı kaçı döllendi canım senin? benim dondurulacak doktor öyle istiyo rahim dinlensin diye

26 tane toplandı 17 si işleme alındı 6 tane 3. Gün embriyosu donduruldu.ben de şimdi transfer için bekliyorum ikinci adetime kaldı pazartesi e2 ve progesteron tahlili istedi doktor sonuçlar biraz yüksek çıktı diğer adette rahimi hazırlamak için ilaçlar verelim dedi.şimdi yasmin hapı verdi ve bir tanede iğne 4 martta yapılacak.

Bendende dün bi kaç tahlil istedi e2 3000 çıkmış ben ilaçları bırakınca düşer sanıyordum düşmeme ihtimali de var yani bu arada maşallah sayın çok iyi canım kaç ml iğne yaptın hergün ben 150lik yaptım 18ml mi geçen yumurta sayısı 10tane çıkar dedi ama az geldi bana

Çatlamaz canım bende cumartesi akşamı vurulmuştum pazartesi 3gibi opum olmuştu doktorun onu bilerek ayarlıyor sana iğneyi vurulman gereken saati söylüyor zaten. Stres yapma hiç rahat ol

Ben 225 ile başladım 4 gün o şekilde yaptım sonra 250 ye çıkardı 4 günde öyle yaptım son iğneye kadarda 200 yaptım 12 gün yada 13 gün toplamda puregon kullandım 4.günden itibaren de son 2 gün hariç 1 tane son iki gün sabah akşam 1 tane cetrotide iğne yaptım.sayının fazla olması önemli değil.önemli olan kalitenin iyi olması sen kaçıncı gündesin iğnenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…