- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.661
Merhabalar hanimlar mikrochip yontemi ile tup bebek yaptiniz sanirim benim 2. Tup bebek denemem olacak persembe tedaviye basliyorjm insallah bizim dna hasarimiz var sizlerde de ayni durum mu var acaba ?Amin balim amin rabbim dualarimizi kabul etsin bizlerde 2018 de anne olalim insallah
Mikrocip cok iyi gercekten iyiki yaptirmisiz canim
Geçmiş olsun canım rabbim sana bağışlasın bebeğini.bebeğini.inşallah seninle kalır.iyi haberlerini bekliyoruz.dualarımız seninle.Kizlar kanamam basladi. Acile geldik. Nolur dua edin.
Dış gebelik oldu sol tüpüm tıkalıymış meğer düşüremedim iç kanama yaptı hastanede acil ameliyata aldılar ve sol tüpümüde aldılarNe ameliyatı canım ?
normal yolla hamile kaldım o yüzden tek tüpümü alıncada artık riske atmadık tüp denedikGeçmiş olsun canım çok üzüldüm.
Canım tedaviye başlarkan rahim flimi çekilmedimi sana?
Kuzum gecmis olsun... dualarimiz seninle .. ne oldu birden ya cok uzuldumKizlar kanamam basladi. Acile geldik. Nolur dua edin.
Rabbim hayirlisini versin cnmm insallah guzel olucak hersey...Arkadaslar dusuk onleyici igne yaptılar. 15.gune gore beta degerim normal cikti ama 2 gun sonrasi icin bir daha tahlil istediler. 2 kati cikarsa sorun yok dedi. Henüz 4 hafta oldugu icin ultrasonda bir sey goremediler. Nolur dua edin. Kendimi cok kotu hissediyorum
Tekrar geçmiş olsun inşallah normal bir şekilde devam eder hamileliğin rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.aklıma geldikçe dua edeceğim.hiç tanımadığın bir kişi için edilen dua kabul olurmuş.bizimde duamız kabul olur ve bebeğin seni bırakmaz inşallah.Arkadaslar dusuk onleyici igne yaptılar. 15.gune gore beta degerim normal cikti ama 2 gun sonrasi icin bir daha tahlil istediler. 2 kati cikarsa sorun yok dedi. Henüz 4 hafta oldugu icin ultrasonda bir sey goremediler. Nolur dua edin. Kendimi cok kotu hissediyorum
onu soruyorum zaten canım yinede rahim filmi çekmeleri lazımdı benimde tek tupum alındı her tedaviye gittiğimde her ihtimale karşı rahim filmi istiyor doktorum ..Dış gebelik oldu sol tüpüm tıkalıymış meğer düşüremedim iç kanama yaptı hastanede acil ameliyata aldılar ve sol tüpümüde aldılar
normal yolla hamile kaldım o yüzden tek tüpümü alıncada artık riske atmadık tüp denedik
Dış gebelik oldu sol tüpüm tıkalıymış meğer düşüremedim iç kanama yaptı hastanede acil ameliyata aldılar ve sol tüpümüde aldılar
normal yolla hamile kaldım o yüzden tek tüpümü alıncada artık riske atmadık tüp denedik
Allah seni ve bebisini korusunArkadaslar dusuk onleyici igne yaptılar. 15.gune gore beta degerim normal cikti ama 2 gun sonrasi icin bir daha tahlil istediler. 2 kati cikarsa sorun yok dedi. Henüz 4 hafta oldugu icin ultrasonda bir sey goremediler. Nolur dua edin. Kendimi cok kotu hissediyorum
Ben tüp bebek tedavisi olmuyodum bi öğrendim hamileyim normal yolla çocuk düşünmüyoduk sonra düşük oldu tüp eğri olduğu için düşmedi ameliyata aldılar beni ameliyatta sağ tüpümü de kontrol etmişler sıkıntı yokmuş sadece sol tüpümde sıkıntı varmış onu aldılar eğer bebeğimiz olmuyo artık tedavi olalım deseydik dediğinde haklısın kontrol edilmesi rahim filmi çekilmesi gerekiyordu ama bizim kazayla oldu hamile kaldım talihsizlik oldu tek tüpümde alınınca tüp yapıp çıkalım dedikonu soruyorum zaten canım yinede rahim filmi çekmeleri lazımdı benimde tek tupum alındı her tedaviye gittiğimde her ihtimale karşı rahim filmi istiyor doktorum ..
Merhaba benim lekelenme olmadıLekelenmeniz olmuşmuydu?
Canm cok merak ediyorum seni insAllah hersey yolundadir hayirli haberler ver bizeKizlar kanamam basladi. Acile geldik. Nolur dua edin.
Merhaba canm lekelenme olmayabiliyomus benimde olmadi insAllah pozitif olur. Kacinci gundesin bide kacinci gun embriyosuMerhaba benim lekelenme olmadı
Al benden de o kadar :)Kizlar uyuyamiyorum
1 gun kaldi canm ama sanki artik saatler durduuAl benden de o kadar :)
Cok iyi anliyorum canim seni :) aslinda bugun cikabilirdi senin iyi dayanmissin bence :) ben 10.gun kan veririm gibime geliyor1 gun kaldi canm ama sanki artik saatler durduu
Yok canm yarin 9. Gun oluyo 10. Bakilicak ama sanirim yarin gidip kan testi yapicam dayanamiyorum vallaCok iyi anliyorum canim seni :) aslinda bugun cikabilirdi senin iyi dayanmissin bence :) ben 10.gun kan veririm gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?