2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Amin balim amin rabbim dualarimizi kabul etsin bizlerde 2018 de anne olalim insallah
Mikrocip cok iyi gercekten iyiki yaptirmisiz canim
Merhabalar hanimlar mikrochip yontemi ile tup bebek yaptiniz sanirim benim 2. Tup bebek denemem olacak persembe tedaviye basliyorjm insallah bizim dna hasarimiz var sizlerde de ayni durum mu var acaba ?

Ne ameliyatı canım ?
Dış gebelik oldu sol tüpüm tıkalıymış meğer düşüremedim iç kanama yaptı hastanede acil ameliyata aldılar ve sol tüpümüde aldılar
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm.
Canım tedaviye başlarkan rahim flimi çekilmedimi sana?
normal yolla hamile kaldım o yüzden tek tüpümü alıncada artık riske atmadık tüp denedik

Rabbim hayirlisini versin cnmm insallah guzel olucak hersey...

Tekrar geçmiş olsun inşallah normal bir şekilde devam eder hamileliğin rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.aklıma geldikçe dua edeceğim.hiç tanımadığın bir kişi için edilen dua kabul olurmuş.bizimde duamız kabul olur ve bebeğin seni bırakmaz inşallah.

onu soruyorum zaten canım yinede rahim filmi çekmeleri lazımdı benimde tek tupum alındı her tedaviye gittiğimde her ihtimale karşı rahim filmi istiyor doktorum ..

Geçmiş olsun

onu soruyorum zaten canım yinede rahim filmi çekmeleri lazımdı benimde tek tupum alındı her tedaviye gittiğimde her ihtimale karşı rahim filmi istiyor doktorum ..
Ben tüp bebek tedavisi olmuyodum bi öğrendim hamileyim normal yolla çocuk düşünmüyoduk sonra düşük oldu tüp eğri olduğu için düşmedi ameliyata aldılar beni ameliyatta sağ tüpümü de kontrol etmişler sıkıntı yokmuş sadece sol tüpümde sıkıntı varmış onu aldılar eğer bebeğimiz olmuyo artık tedavi olalım deseydik dediğinde haklısın kontrol edilmesi rahim filmi çekilmesi gerekiyordu ama bizim kazayla oldu hamile kaldım talihsizlik oldu tek tüpümde alınınca tüp yapıp çıkalım dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…