2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben düşünmüyorum bir fark oldugunu,bukadar insan yanılıyor olamaz.ayrıca cok da var dondurulmuşla gebe kalan.ben doktoruma sordum rahım dınlendırme olayını ama herkese uygulamaktansa gerek gördüğüme uyguluyorum dedi.bılıyorsunuz özellikle bahceci herkese uyguluyor.onu da anlamış değilim.buarada benım taze oldu

Canm artik embriyoyu dondurup rahmi 1 ay dinlendiriyolarmis daha iyi sonuclar aliniyomus pozitif orani daha yuksekmis. Doktorumda oyle dedi ama bana taze transfer yaptihayirlisi kuzum ins pozitifi gorursun sende
Demekki senin rahmin gayet iyiymiş :) Allah güzel haberler aldırsın akşamından çaldım kusura bakma

Yaaa ne güzel mutlu sona çok yaklaşmışsın darısı başıma:) bizim kuzenimiz de ist. Da dondurulmuş ile oldu bebişi kucağında şimdi

İst. Bilmiyorum ben izmirdeyim ama benim doktorum da gerekli durumlarda demişti ama dinlendirmenin bir zararı yoktur herhalde bence embriyonun kalitesi daha önemli gibi

Parol kullanılıyor mu gebelikte yani zararsız mı

Dış gebelik oldu sol tüpüm tıkalıymış meğer düşüremedim iç kanama yaptı hastanede acil ameliyata aldılar ve sol tüpümüde aldılar
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm.
Canım tedaviye başlarkan rahim flimi çekilmedimi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…