2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Arkadaşlar 4. Tüp bebek denemem başladı bugün. Eşim de ileri hareket 28, morfoloji biraz kötü benim AMH 0,81
Memorial Şişli Semra hanıma gidiyorum
1. Tedavim Antalya tüp bebek Tonguç gündüz bir embriyo 3 hücreli negatif
2. Antalya tüp bebek op işleminden sonra yumurta Yok tedavi iptal
3. Tedavi Şişli memorial Semra kahraman 1 embriyo 6aa kalite kimyasal gebelik
4. Tedaviye bugün başladım

Hakkinizda hayirlisi olsun. İnşallah bu son tedaviniz olur ve bebeginizi kucaginiza alirsiniz.

Hayirli olsun cnm bende tonguc beyin hastasiyim ..

Hakkınızda hayırlısı olsun canım bende memorial sislide tedavi gördüm son tedavide Semra hanım i istedik ama görmek kısmet olmadı gönül hanimdi Dr m inşallah güzel haberkerini alıriz

Memnun deyilsiniz galiba tonguc beyden ki deyistirmisziniz dr unuzu

Benimde yas faktoru var masallah siz benden 7 8 yas kucuksunuz :) bana 2 3 4 defada olabilir asilama yapabiliriz dedi. Amh ve hsg sonucuma gore cok olumlu konusdu. Tek endisem yapilan islemler sonucda insani yoruyor maddi manevi. Siz hic asilama denemeden mi tup bebege karar verdiniz? Cok tesekkur ederim

Ben hiç aşılama yapmadım direk tüp bebek ama benim amh sorunum var

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu son olur sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Benimde 1 tane 6. gün 6ab kalite embriyom var dondurulmuş
Senin 6aa kalite embriyon için ne yorum yapmışlardı ?

Memnun deyilsiniz galiba tonguc beyden ki deyistirmisziniz dr unuzu
Arkadaşım gitmişti ilk tedavi de hamile kaldı şimdi kızı var ama eşim çok sessiz buldu Tonguç beyi hep internetten öğreniyorduk herşeyi ama bence iyi biri Tonguç bey biz uzakta yumurta takibi yaptırdık o yüzden pek iletişimimiz olmadı

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu son olur sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Benimde 1 tane 6. gün 6ab kalite embriyom var dondurulmuş
Senin 6aa kalite embriyon için ne yorum yapmışlardı ?
5. Günde en iyi kaliteye gelmiş embriyo dedi 6aa deniliyormuş direk transfer oldu o gün ama görünüş olarak güzel bir embriyo kromozomlarına baktırmadım için bilinmiyor sadece görünüş olarak iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…