- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.541
BolSekerli Hayirli olsun transferiniz sonucunuz olumlu galiba Masallah. Nesrin Hanim hk da b baslikda konusmustuk bende onun hastasiyim. Bana once asilama deniyelim dedi .. suan kararsizim b hafta dusuncem. Sizin ilk tup denemenizmi? Saglikla kucagiza alin
Benim de test günüme 3 gün var cuma günü olacak. Ve bu sabah resmen adet sancısıyla uyandım. Üşüttüm mü anlamadım. Dondurulmuş ta değildi embriyom. Unarım olumsuz bir şey yoktur. Güzel sonuçlar alırız hepimiz inşDondurulmuş embriyoda hani adet günümüzdede adet olmuyoruz ya sizin de ağrınız çoğalıyomu o günde daha test yapmaya 3 gün var sanki yarın adet olucam ya ..
Canım ben 6+3 teyim hiç belirtim Yok sadece sabah uyanınca hafif göğüs ağrısı ve arada gün içinde gelen bi kasık sızlaması o kadar midem bulanmıyor açlık hissetmiyorum aksine bişey yiyesim yok güm içinde yorgun düşüp uyumuyorum ilk belirtiler bunlarmış ya herkeste bence farklı bünye ile alakalı çok takılmamak lazım çok şükür kesemizi gördük 5+5 te ama daha kalp atışı almadık bu Cuma gidicez inşallahKizlar sat'a gore 4+4 gun görünüyor. Ama benim hic belirtim yok. Şimdi kafayi buna takiyorum. Belirtiler icin erken mi yoksa olmasi mi gerekirdi ?
ben de çok fazla idrara sıkışıyorum canım bitmek bilmiyo resmenAyyy kizlar hadi bugun de bitmek uzere .. rabbim hayirlisini versin..
Sizde benim gibi asiri idrara sikisiyormusunuz ?
Ve gaz asiri var artik gina geldi
Ben de 5+6 da keseyi gördüm ama bebek görünmüyordu normal mi acabaCanım ben 6+3 teyim hiç belirtim Yok sadece sabah uyanınca hafif göğüs ağrısı ve arada gün içinde gelen bi kasık sızlaması o kadar midem bulanmıyor açlık hissetmiyorum aksine bişey yiyesim yok güm içinde yorgun düşüp uyumuyorum ilk belirtiler bunlarmış ya herkeste bence farklı bünye ile alakalı çok takılmamak lazım çok şükür kesemizi gördük 5+5 te ama daha kalp atışı almadık bu Cuma gidicez inşallah
Benden de almadılar transfer günü canım. Ben de almaları gerektiğini düşünmüştüm.Ama canım doktorun daha iyi bilir tabi de normalde o değerlere bakılması gerekiyor diye biliyorum ama vardor herhalde bir bildikleri
Al benden de okadar .. artik rahim cok islem gordugu icin mi ne pantulu zor indiriyorum asa haha ..bende normalde aksine cok az su icip cok az lavoboya giden biriyim...ben de çok fazla idrara sıkışıyorum canım bitmek bilmiyo resmennormalde de sık giderim ama bu seferkinde tuvalete zor yetişiyorum
Cnm ben 7 inci haftaya kadar bebek ve kalp atisini gormek ve dinlemek icin zamani var diye okumustumBen de 5+6 da keseyi gördüm ama bebek görünmüyordu normal mi acaba
İnşallah haftaya görür duyarız ne bileyim kesem de büyüktü dr olumsuz bi şey de demediCnm ben 7 inci haftaya kadar bebek ve kalp atisini gormek ve dinlemek icin zamani var diye okumustum
Aynen canım bende bebek görülmedi sadece kese var dedi doktor vajinal muayene ile gördü hatta karımdns göremedi 10 gün sonra gelin bakalım dedi 6+6 oluyor Cuma gidicemCnm ben 7 inci haftaya kadar bebek ve kalp atisini gormek ve dinlemek icin zamani var diye okumustum
Transfer tarihiniz ne zaman birde en son test ne çıkmıştıİnşallah haftaya görür duyarız ne bileyim kesem de büyüktü dr olumsuz bi şey de demedi
25 ocak en son 1000 çıkmıştı bir hafta sonra kese göründü ama içi boş gibiTransfer tarihiniz ne zaman birde en son test ne çıkmıştı
Benimde olmuştu düşük ama ameliyat oldum 10 gün sürdü
Canım ben 6+3 teyim hiç belirtim Yok sadece sabah uyanınca hafif göğüs ağrısı ve arada gün içinde gelen bi kasık sızlaması o kadar midem bulanmıyor açlık hissetmiyorum aksine bişey yiyesim yok güm içinde yorgun düşüp uyumuyorum ilk belirtiler bunlarmış ya herkeste bence farklı bünye ile alakalı çok takılmamak lazım çok şükür kesemizi gördük 5+5 te ama daha kalp atışı almadık bu Cuma gidicez inşallah
Canim benim cok sagol. Amin inşallah. Tez zamanda tum isteyenlere de sanada nasip etsin Mevlam.
İnşallah canım benim sağol
keseyi gördün mü canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?