2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba tesekkur ederim. Evet cok sukur olumlu. İnşallah kalp atisini da duyabilirim. Nesrin Hanim size ne onerdiyse uymanizi tavsiye ederim. Yasiniz genç buyuk ihtimalle o yuzden asilama onermis olabilir. Banada asilama asamasi da olabilir ama yas faktorunden dolayi tup bebek oneririm dedi. 31 yasindayim ben. Evet ilk denememizdi.
Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah.

Dondurulmuş embriyoda hani adet günümüzdede adet olmuyoruz ya sizin de ağrınız çoğalıyomu o günde daha test yapmaya 3 gün var sanki yarın adet olucam ya ..
Benim de test günüme 3 gün var cuma günü olacak. Ve bu sabah resmen adet sancısıyla uyandım. Üşüttüm mü anlamadım. Dondurulmuş ta değildi embriyom. Unarım olumsuz bir şey yoktur. Güzel sonuçlar alırız hepimiz inş

Kizlar sat'a gore 4+4 gun görünüyor. Ama benim hic belirtim yok. Şimdi kafayi buna takiyorum. Belirtiler icin erken mi yoksa olmasi mi gerekirdi ?
Canım ben 6+3 teyim hiç belirtim Yok sadece sabah uyanınca hafif göğüs ağrısı ve arada gün içinde gelen bi kasık sızlaması o kadar midem bulanmıyor açlık hissetmiyorum aksine bişey yiyesim yok güm içinde yorgun düşüp uyumuyorum ilk belirtiler bunlarmış ya herkeste bence farklı bünye ile alakalı çok takılmamak lazım çok şükür kesemizi gördük 5+5 te ama daha kalp atışı almadık bu Cuma gidicez inşallah

Ben de 5+6 da keseyi gördüm ama bebek görünmüyordu normal mi acaba

ben de çok fazla idrara sıkışıyorum canım bitmek bilmiyo resmen normalde de sık giderim ama bu seferkinde tuvalete zor yetişiyorum
Al benden de okadar .. artik rahim cok islem gordugu icin mi ne pantulu zor indiriyorum asa haha ..bende normalde aksine cok az su icip cok az lavoboya giden biriyim...

Anladım normal evet ben 20 ocakta transfer oldum en son 23. Gün değerim 2255 bişeydi o zaman kese görülmüştü bence normal gönlümüzü ferah tutup üzmeyelim annesi bebişler kimine göre 4 haftada kese görüp 5 haftada kalp atışı alıyor kimi 8. Hafta kalp atışı alıyor bence rahim yapısı embriyo gelişimi ve kişinin gebelik öyküsü ile alakalı arkadaşım en yakın tanık olduğum kişi birlikte iş yapıyoruz hiç bişey hissetmiyordu bulantı dahi olmadı bigün sadece ayaklarıma üşüme geliyor birde bi tansiyonum düşüyor diyordu ara ara bende çok çalışılıyor ondan fln diye geçiştiriyorduk sonra dahiliye gitti bişey çıkmadı stres fln dedi doktor sonra bigün acaba mı dedik ve kadın Doğuma gitti kan verenimde baksınlar diye bi muayene oldu ki 9 haftalık hamile gümbür gümbür kalp atıyor

Benimde aynen senin dedigin gibi hic istahim yok ve kasik sizlamam var. Doktor subat sonu cagirdi ultrason muayenesi icin ama çalıştığım icin 3 martta gidebilecegim inşallah keseyi gorur kalp atisi duyariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…