- 24 Mayıs 2016
- 45
- 33
- 18
- 39
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.401
Arkadaşlar merhaba
Devletten tüp bebek için destek almanın tam olarak şartları nedir, ne gerekiyor? Ne kadar destek alınabiliniyor? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşım lekelenme de normal olmaması da bünye ve tabimin tepkisi farklı herkeste benim ilk denemede lekelenme oldu ama negatifti şimdi lekelenme hiç olmadı pozitif ama daha bebeği ve kalp atışı alamadık sadece kese görüldü sabır şükür dua ve tevekkül ile ona yönelmek hayrı dilemek en güzeliİnşlh tatlım hepimiz in pozitif olsun inşlh
Arkadaşım merhaba. Ben yeni heyeyten geçtim yardımcı olmaya çalışayım sana ama her hastanede farklı olabiliyormuş. İlk önce eğer sebep yoksa 3 senelik evlilik be en az 2 kere iğneli aşılama şartı var. Ayrıca belli bir sigorta günüde isteniyor. Yada eşinde sperm düşüklüğü yada yumurta rezervi azlığı olduğunda veya tüpler problem varsa 3 yıl beklemeye ve aşılamaya gerek yok.
Keşke testlerini dışarda arastuara hastanesi nde yaptursaydun ben memorial hastanesinde tedavi gördüm esimle birlikte bizden istedikleri testler i bize hep üniversitede yaptirdilar eşim 9 ay ilactedavisi gördü haftalik ignekeri 300 400arasindaydi sigorta bile karşılamiyordu rahim filmini genetik testini hep dışardan yapıp götürdum Dr ma ilk iki denemede rapor çıkarttık devlet ile anlaşmalı özel hastanede Dr cikartti ilaç alırken indirim oluyor bide hastanede bin tTL'y yakın indirim olmuştu 4 sene önce simdi nasıl bilmiyorumBunun için ne kadar destek veriliyor miktar olarak? Benim tüp bebek tedavisinde genetik taramalarla 30.000 tl yi buldu ilk tedavimde. Sanıyorum çok cuzi bir rakam veriliyor destek için. Uğraşmaya değecek mi bilmiyorum. Bir de bu destek her yerde geçiyor mu acaba?
Silik çizgi var canın kaçıncı günündesinBu cikti
Cnm 3 uncu gun eger dogru cikarsa rekor kiracam en erken ogrenen diye... kullandim ilaclar cerione jel ve folic asitSilik çizgi var canın kaçıncı günündesin
Canım senin tazemi trasferin olduBu daha iyi cikti...
Canım senin tazemi trasferin oldu
Cnm iki tane 5aa embriosuCanım senin tazemi trasferin oldu
Haaa yanlis okumusum pardon hayatim yok taze transferTmmda dondurulmusmuydu senin tarsferin
Eveet bende ona bakdim simdi 10 gun olmus vurulali ama bakalim hergun yapayim ne cikacak bakalim test siramiz olmus olurYa üzmek istemem senin canım çatlatma iğnesinin etkisi olabilirr canım daha üçgün olmuş kanda bile zor çıkar tutuysa inşallahhh tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?