• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Lekelenme de oluyor panik yapmayin. Bende transferin 13. günündeyim. 6. Ve 10 günler acik pembe-kahve lekelenmelerim oldu..

Elinizi karniniza koyup furkan suresi 64. Ayeti okuyun surekli.

Fallahu hayrun hafizen ve huve erhamur rahimin.

Rabbim cumlemizinkini korusun ve herkese tez zamanda nasip etsin.

13. Günün test yaptınmı??

Evet cok oldu hemde korktum da ama normalmis.

9. Ve 11. Gunlerimde yaptim. Doktor bir daha yapmana gerek yok dedi. Cok sukur pozitif. 3 martta ultrasonla kontrole gidecegiz Allah nasip ederse.

Senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallh :)

Benimde sol tarafım hep batıyo çok ,,yürüyünce aşağı çekiliyo yatıyorum ozaman belim sırtım ağrıyo benimde yatmaktan galiba :))

Sagol canm Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin bebislerinii ins :anneadayı::anne:
Senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallh :)

Benimde sol tarafım hep batıyo çok ,,yürüyünce aşağı çekiliyo yatıyorum ozaman belim sırtım ağrıyo benimde yatmaktan galiba :))

Evet yatmaktan da olabilir. Ben evin icinde agir yürüyusler yaptim ilk 7 gun.

Amin amin inşallah kizlar. Cumlemiz icin inşallah

Merhaba kızlar, benim de bugün 10.transfer günüm .. 2 adet blastosist transfer edildi.yarın test yaptıracağım çok heyecanlı ve çok korkuyorum.benim 2. Denemem ve bu sefer emriyolar çatlamış doktor apar topar çağırdı içinizde çatlamış halde emriyo tranfer edilen var mı? Bu şekilde yerleşme daha yğksek ihtimal deniyor ..Allah isteyen herkese nasip etsin inş :(

Merhaba kızlar, benim de bugün 10.transfer günüm .. 2 adet blastosist transfer edildi.yarın test yaptıracağım çok heyecanlı ve çok korkuyorum.benim 2. Denemem ve bu sefer emriyolar çatlamış doktor apar topar çağırdı içinizde çatlamış halde emriyo tranfer edilen var mı? Bu şekilde yerleşme daha yğksek ihtimal deniyor ..Allah isteyen herkese nasip etsin inş :KK43:
Merhaba canımm hayırlı olsun :) benim de bugün 10.günümdü senin transfer tarihin de 8 şubat mı? Çatlamış halde embriyo bilgisini ilk kez senden duydum benim de 5.gün embriyosuydu bugün evde test yaptım pozitif cıktı yarın sabah da kan vericem bakalım. Sen evde test yaptın mı?

ya benim 2 arkadaşımda 2. raporlarını aynen böyle kolay aldılar inanın

bence gerekirse 2. için gidin çok daha kolay
başka hastaneye giderseniz herşeyi sıfırdan yapacaksınız
şimdi süleymaniyede hazır dosyanız var artık daha hızlı olacak :dua:

Arkadaşlar merhaba
Devletten tüp bebek için destek almanın tam olarak şartları nedir, ne gerekiyor? Ne kadar destek alınabiliniyor? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkürler

Merhaba canımm hayırlı olsun :) benim de bugün 10.günümdü senin transfer tarihin de 8 şubat mı? Çatlamış halde embriyo bilgisini ilk kez senden duydum benim de 5.gün embriyosuydu bugün evde test yaptım pozitif cıktı yarın sabah da kan vericem bakalım. Sen evde test yaptın mı?

Merhaba canım inş herşey kalbinden dilediğin gibi geçer:) hatched blastosist deniyor.normalde emriyo transfer ediliyor 5.gün rahimde kabuğundan sıyrılıp tahme tutunuyor.benim dondrulmuş emriyolarımı transfer gününden 1 gün önce çözülüyor ben 10şubatta olacaktım ama 9 şubatta doktorum hemen koş gel dedi emriyolar senin yerinde durmuyor hemen trnasfer etmemiz lazım dedi.kabuğundan sıyrılmak üzere iken rahme bırakıldı bu tutunmayı daha da garanti oluyormuş.sen transfer gününü saymıyorsun sanırım benim hastanem yarın kan testi yapmamı ıstedi.ilk transferim negatifti çok korktuğum için idrar testi de yapamadım yarını bekliyorum:( belirti olarak arar ara adet sancısı gibi sancılar belim bazen ağrıyor göğüslerim çok acıyor ve bazen sıcak basıyor ki ben çok üşürüm ve extra diş etlerim dokunsam kanıyor ilkinde bjnların hiçbiri yoktu..ama umutlanmak istemiyorum çünkü çok yıkıcı idi ilk negatifim..sende belirtiler ne oldu canım ?

Arkadaşlar merhaba
Devletten tüp bebek için destek almanın tam olarak şartları nedir, ne gerekiyor? Ne kadar destek alınabiliniyor? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkürler
Eger bi cocugunuz varsa kesinlikle faydalanamiyorsunuz bunda eminim faydalanmak icinde rapor aliniyor... ben almadim yapan arkadaslar illaki bi bilgi verir size

Öncelikle herkese iyi akşamlar iki yıl aradan sonra buraya tekrar yazmak tuhaf geliyor.okudukça mesajlarınızı yazmadan duramadım.2016 da 3.denememde hamile kaldım.malesef muayenede kalp atışının durduğunu öğrendim.şimdi yeniden tedaviye başladım.şuan 2 tane 5.gün embriyomu dondurdum.rahme çizik atma ve güçlendirme tedavisinden sonra transfer yapılacak inşallah.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Öncelikle herkese iyi akşamlar iki yıl aradan sonra buraya tekrar yazmak tuhaf geliyor.okudukça mesajlarınızı yazmadan duramadım.2016 da 3.denememde hamile kaldım.malesef muayenede kalp atışının durduğunu öğrendim.şimdi yeniden tedaviye başladım.şuan 2 tane 5.gün embriyomu dondurdum.rahme çizik atma ve güçlendirme tedavisinden sonra transfer yapılacak inşallah.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Rabbim yardimcin olsun canm benim saglikla evlatlarini kucagina al. Moralini hic bozma olumlu dusun insAllah hayirlisiyla pozitif olur tedavin:)

Merhaba canım inş herşey kalbinden dilediğin gibi geçer:) hatched blastosist deniyor.normalde emriyo transfer ediliyor 5.gün rahimde kabuğundan sıyrılıp tahme tutunuyor.benim dondrulmuş emriyolarımı transfer gününden 1 gün önce çözülüyor ben 10şubatta olacaktım ama 9 şubatta doktorum hemen koş gel dedi emriyolar senin yerinde durmuyor hemen trnasfer etmemiz lazım dedi.kabuğundan sıyrılmak üzere iken rahme bırakıldı bu tutunmayı daha da garanti oluyormuş.sen transfer gününü saymıyorsun sanırım benim hastanem yarın kan testi yapmamı ıstedi.ilk transferim negatifti çok korktuğum için idrar testi de yapamadım yarını bekliyorum:KK43: belirti olarak arar ara adet sancısı gibi sancılar belim bazen ağrıyor göğüslerim çok acıyor ve bazen sıcak basıyor ki ben çok üşürüm ve extra diş etlerim dokunsam kanıyor ilkinde bjnların hiçbiri yoktu..ama umutlanmak istemiyorum çünkü çok yıkıcı idi ilk negatifim..sende belirtiler ne oldu canım ?
Anladım canım senin icin de hayırlısı olsun bu sefer olumlu olur inşallah yarın paylasırsanız burdan sabah ben de kan vericem. Ben de hafif bel ağrısı son 2 gündür hic geçmeyen karın ağrım arada kasığıma birsey batıyor. Biraz da baş dönmelerim oldu arada. Ama göğüslerim falan hiç hassaslasmadı. Sanırım herkese aynı olmuyor belirtisi olmadan hamiş olanlar da duydum.

Hayırlısı olsun canımmm güzel haberlerini alalım burdan insallah.

Kızlar bişi sorucam trnasferden önce rahim kalınlaştığında triple line diye bişi olmuş dedilermi size? Yada bu tam ne işe yarıyo

Back