• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

sabah mı yapacaksın canım? Güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de perşembe kan testi günüm. İdrar testi negatif çıktı bugün. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Benimde bugün idrar testim negatif çıktı.

Yarın sabah 10 gibi kan vericem

Allah yüzümüzu güldürsun inşallah

Benimde bugün idrar testim negatif çıktı.

Yarın sabah 10 gibi kan vericem

Allah yüzümüzu güldürsun inşallah
İnşallah canım. Ben iki sonuca da kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama tabi olumsuz olursa üzülmemek elde değil. Yine de yolumuza devam etmekten başka seçenek yok. Bugün eşimle çocuklu ve çocuksuz hayatın olumlu yönlerini konuştuk. Sonucumuza göre planlarımızı yaparız artık. Hakkımızda hayırlısı.

İnşallah canım. Ben iki sonuca da kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama tabi olumsuz olursa üzülmemek elde değil. Yine de yolumuza devam etmekten başka seçenek yok. Bugün eşimle çocuklu ve çocuksuz hayatın olumlu yönlerini konuştuk. Sonucumuza göre planlarımızı yaparız artık. Hakkımızda hayırlısı.
Canim durmak yok yola devam ümitsizliğe kapılma hemen

Bu olmassa tekrar önümüze baklim

Ama inşallah hiç bişeye gerek kalmaz

Canim durmak yok yola devam ümitsizliğe kapılma hemen

Bu olmassa tekrar önümüze baklim

Ama inşallah hiç bişeye gerek kalmaz
Yok canım ümitsiz değilim aslında. Hani çok deneyip, pes edip bırakırsak diye konuştuk. Bu daha ilk denemem. En az 3-4 defa deneriz diye düşünüyorum olmazsa. Zaten sonra da yaş 40’ı bulur. Aslında olucak diye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz konuşmaları bizimkisi.inşallah bu yaptığımız konuşma sadece bir anı olarak kalır. Sen yarın, ben de perşembe güzel haberler veririz:anneadayı:

Yok canım ümitsiz değilim aslında. Hani çok deneyip, pes edip bırakırsak diye konuştuk. Bu daha ilk denemem. En az 3-4 defa deneriz diye düşünüyorum olmazsa. Zaten sonra da yaş 40’ı bulur. Aslında olucak diye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz konuşmaları bizimkisi.inşallah bu yaptığımız konuşma sadece bir anı olarak kalır. Sen yarın, ben de perşembe güzel haberler veririz:anneadayı:
Anladım canım inşallah ta son tedavin olucak inanıyorum
Yarın inşallah güzel haberlerle dönerim
Yarın görüşürüz iyi geceler

Günaydın kızlar,

Benim test günüm yarın. Ama çalıştığım için bugün iş çıkışı evime yakın özel hastanenin acilinde tahlil yaptırayım diyorum olur mu ?
Olur canım 1 gün den bi sorun olmaz

Yaptır bence
bende şimdi kan verdim sonuç bekliyorum 2.3 gibi cikicakmis

İnşallah ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun

Olur canım 1 gün den bi sorun olmaz

Yaptır bence
bende şimdi kan verdim sonuç bekliyorum 2.3 gibi cikicakmis

İnşallah ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun

Amin amin arkadaşım inşallah cümlemize sana ve bana hayırlı sonuçlar versin Allah'ım.

Anladim canim saglik olsun.. inşallah olmazsin tabi ki ama olursada hayirlisi.. rabbim herseyin zamani ni bilir..
tatlım mucizevi bir şekilde e 2 düştü kesin değil ama sanırım transferim yapılacak beraber bekleriz inşallah :rolleyes:

Back