2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Tebrik ederim gayet net var. Hamilesin. İnsallah kan degerlerin de yuksektir. Benimde 5. Gun embriyosu pazartesi transfer oldum. Cumartesi yapsam mi test acaba diye düşünüyorum

Belki çıkar canım denemekte fayda var ama çıkmayınca üzülmeyeceğim diye sartlandir kendini belli olmayabilir
Teşekkür ederim rabbim hepimizde sevinirsin insallah

5. Gün için çok çok net :) acaba ikiz mi ?

Bilmem ki hayırlısıyla olsa keşke :dua:

Ben 8.gun yaptim test gününden bir gün once yaptım silik cikti degerlerimde çok yuksekdi zaten erken yapip cikmauinca moraliniz bozuluyor kendinizi uzup strese giriyorsunuz

Eklentiler

• 20180208_125632.png
    20180208_125632.png
    170,3 KB · Görüntüleme: 111
Biz borç bulduk o parayı ki o kadar borcumuz var ki çok dar dönemdeydik hiç te helal etmiyorum
canım çok üzüldüm gerçekten de , yani Allah büyük,o görüyor. Vakti gelmemiş demekki. Önce sevinip sonra üzülmektense böyle olması daha iyi, eğer benim tedavim de olumsuz olursa böyle avutucam kendimi. Bazı şeyler bizim elimizde olmuyor ne yazıkki. İnsanlar o kadar duygusuzlaşmış ki sadece para odaklılar maalesef, iyi insanlarla karşılaşır biran önce bebeğini kucağına alırsın umarım tatlım:dua: Ümidini kaybetme sakın,nefes aldığımız sürece ümit vardır.

Sagol gulum 2. Denememdi zaten bi daha denemem cunku cok zorlu bi surecti benim icin yorucu oldu ayni seyleri bidaha yasamak istemiyorum her seyin hayirlisi cnm benim icinde hayirlisi buymus..
Asla öyle düşünmeyin tam umutsuz olduğunuz anda mucize gerçekleşiyor bizim için pes etmek yok

Back