- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #7.401
5. Gün için çok çok net :) acaba ikiz mi ?Blast embriyo ve transferin 5inci günü olabilir mi bu kadar erken yapan oldu mu ? Sanki çizgi var orda..
Predictor erken gebelik testiyle yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün için çok çok net :) acaba ikiz mi ?Blast embriyo ve transferin 5inci günü olabilir mi bu kadar erken yapan oldu mu ? Sanki çizgi var orda..
Predictor erken gebelik testiyle yaptım
Tebrik ederim gayet net var. Hamilesin. İnsallah kan degerlerin de yuksektir. Benimde 5. Gun embriyosu pazartesi transfer oldum. Cumartesi yapsam mi test acaba diye düşünüyorum
5. Gün için çok çok net :) acaba ikiz mi ?
Dun yapmstmya bugun bidaha yapmadim sonra yaparsam atarimVakitgece canım test yaptın mi bu sabah
Ben simdi erken gebelik testi yaptım canımDun yapmstmya bugun bidaha yapmadim sonra yaparsam atarim
Ama çok erken yapmışsın üzülme canım. 1 gün bile kana karışıp karışmamasında etkili. Sıkma canını 2-3 gün sonra tekrar yaparsın.Ben simdi erken gebelik testi yaptım canım
Negatif çıktı çok üzüldüm
4.günüm bugün
Hafta sonu yapıyım ozaman tekrarAma çok erken yapmışsın üzülme canım. 1 gün bile kana karışıp karışmamasında etkili. Sıkma canını 2-3 gün sonra tekrar yaparsın.
Tabi canım hafta sonu tekrar yaparsın. Bende kendimi zor tutuyorum. Özellikle pozitif görenler olunca insan heyecanlanıyor. Bakalım kendimi tutabilirsen pazartesi- salı yapmayı düşünüyorum. Birde benim ki 3. Gün embriyosu.Hafta sonu yapıyım ozaman tekrar
Bence gununde yap biraz sabret mek gerekHafta sonu yapıyım ozaman tekrar
Iyide cok erken yapmssin benim 7.gunde bisi yoktu 8.gunde basladi cikmayaaaa sabirli olBen simdi erken gebelik testi yaptım canım
4.günüm bugün
8.gun yapmaya basla bence dayanHafta sonu yapıyım ozaman tekrar
Aynen canım nebiliyim dayanamadım işteIyide cok erken yapmssin benim 7.gunde bisi yoktu 8.gunde basladi cikmayaaaa sabirli ol![]()
Cok sitres sonucu etkiler sitres etme gorelim mevla neyler neylerse guzel eylerAynen canım nebiliyim dayanamadım işte
Ben simdi erken gebelik testi yaptım canım
4.günüm bugün
Bak bugun 9.hala kipkirmizi degil oyuzden acele edip canina eziyet etmeAynen canım nebiliyim dayanamadım işte
canım çok üzüldüm gerçekten de , yani Allah büyük,o görüyor. Vakti gelmemiş demekki. Önce sevinip sonra üzülmektense böyle olması daha iyi, eğer benim tedavim de olumsuz olursa böyle avutucam kendimi. Bazı şeyler bizim elimizde olmuyor ne yazıkki. İnsanlar o kadar duygusuzlaşmış ki sadece para odaklılar maalesef, iyi insanlarla karşılaşır biran önce bebeğini kucağına alırsın umarım tatlımBiz borç bulduk o parayı ki o kadar borcumuz var ki çok dar dönemdeydik hiç te helal etmiyorum
Cok erken yapip moralini bozma.Hafta sonu yapıyım ozaman tekrar
VerdimCnm verdin mi kan?
Asla öyle düşünmeyin tam umutsuz olduğunuz anda mucize gerçekleşiyor bizim için pes etmek yokSagol gulum 2. Denememdi zaten bi daha denemem cunku cok zorlu bi surecti benim icin yorucu oldu ayni seyleri bidaha yasamak istemiyorum her seyin hayirlisi cnm benim icinde hayirlisi buymus..
Hayır çok büyük hata boşa üzdün kendini daha beta hcg kana bile geçmeden idrarda nasıl çıksın boşa üzdün kendini çok çok erkenAynen canım nebiliyim dayanamadım işte