2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Aynen haklisin nasip olduktan sonra her türlü olur hayırlısıyla inşallah :KK200:
Cok saol canim amin.ins.senden de guzel haberler aliriz.

Evet cumartesi transfer oldum pazarı 1 diye sayıyorum bende. Yok belirti artık testi bekliyorum mecbur. Ama arada bi heveslendiriyordu göğüslerim sızladıkça ilk denememde :)

Ahh ne güzel tebrik ederim tamamına erdirsin Rabbim. Bende erken testle 8inci gün yapmayı düşünüyorum :KK49:

Günlerdir niye benim belirtim yok diyordum acaba lar kemiriyordu içimi bugün anladığım gerçek hamileyim :) sabah bir baş dönmesi mide bi acayip ne yerde ne gokteyim leylayim çok zormus arkadaslar

Gunaydin kizlar ben simdi kontolden geliyorum her iki yumurtligim da da 8.9 tane yumurta olusmus cok sukur iki tane si super kalite dedi ama diyerleri ni degerlendirmek icin riske girip iki gun daha dozu dusurup menagon vurul dedi .. yani opum pazartesi ye kesinlesti allahin izniyle.

Sorum su kizlar dozumu tekrat 4 toz iki suya indirdi menagon evde de 3 toz ve yetirnce suyum var bi paket daha alinca toplam 8 toz olmus oluyor ama ben salak tek tek paket ler den alirken tozun birini yere dusurdum ...sorum su kizlar hava aldi ya toz aksama vururlar mi onu yoksa gercekden bitane toz icin bi kutu almam gerekio mu ? Basiniza geldi mi boyle bisey? Karisik sordum ama illa ki anlicaksiniz beni evde kalan tozlarim yetecekdi ama biri yere dustu simi bitane icin yeni kutu mu almaliyim... bu ara toza bisey olmadi sadece hava aldigi icin mercimek tanesi kadar buzuldu ve camin altinda duruyor bu simdi çöp mu oldu ? Nolur bilgi verin insallah yeni paket almak zorunda kalmam

Boyle kizlar

Eklentiler

• 20180208_095257.jpg
    20180208_095257.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 99
Gunaydin kizlar ben simdi kontolden geliyorum her iki yumurtligim da da 8.9 tane yumurta olusmus cok sukur iki tane si super kalite dedi ama diyerleri ni degerlendirmek icin riske girip iki gun daha dozu dusurup menagon vurul dedi .. yani opum pazartesi ye kesinlesti allahin izniyle.

Sorum su kizlar dozumu tekrat 4 toz iki suya indirdi menagon evde de 3 toz ve yetirnce suyum var bi paket daha alinca toplam 8 toz olmus oluyor ama ben salak tek tek paket ler den alirken tozun birini yere dusurdum ...sorum su kizlar hava aldi ya toz aksama vururlar mi onu yoksa gercekden bitane toz icin bi kutu almam gerekio mu ? Basiniza geldi mi boyle bisey? Karisik sordum ama illa ki anlicaksiniz beni evde kalan tozlarim yetecekdi ama biri yere dustu simi bitane icin yeni kutu mu almaliyim... bu ara toza bisey olmadi sadece hava aldigi icin mercimek tanesi kadar buzuldu ve camin altinda duruyor bu simdi çöp mu oldu ? Nolur bilgi verin insallah yeni paket almak zorunda kalmam
Doktorunu arayıp sorsan riske atılacak bir konu değil bu bu kadar emek para vakit harcıyorsun

Ben kendi adima riske almazdim belki kirik parcalarda cam parcasi olabilir veyaz toz grlmis. Sonucta steril olarak verilmesi lazim. Eger eminsen icinde toz yada cam parcasi olmadigindan kullan.

Ben kendi adima riske almazdim belki kirik parcalarda cam parcasi olabilir veyaz toz grlmis. Sonucta steril olarak verilmesi lazim. Eger eminsen icinde toz yada cam parcasi olmadigindan kullan.
Ben de tabi riske girmek istemiyorum ama cok canim sikildi evdekiler le tamamlayabilirken simdi bosuna bi pakete bidaha 300 kusur verecem onda da 4 tane si artacak bitiyor yumurta buyutme tedavim .. ah deli kafamm ahhh nasil dusurdum onu ben ya

Blast embriyo ve transferin 5inci günü olabilir mi bu kadar erken yapan oldu mu ? Sanki çizgi var orda..

Predictor erken gebelik testiyle yaptım
Blast emriyo 5.gün çıkabiliyor canım

Tebrik ederim hamilesin öyle gözüküyor canım

Transferniz cumartesi mi oldu pazar mi canım

Benim pazar oldu bende bi test yapsam mi acaba

Ben de tabi riske girmek istemiyorum ama cok canim sikildi evdekiler le tamamlayabilirken simdi bosuna bi pakete bidaha 300 kusur verecem onda da 4 tane si artacak bitiyor yumurta buyutme tedavim .. ah deli kafamm ahhh nasil dusurdum onu ben ya
Gittiğin hadtanede fazla gelip oraya bırakanlar olmustur belki bir sorun ilacinizin kırıldığını tekrar almam gerekiyor mu diye

Baya baya orda cnm eger igne etkisi olmyorsa o zaman hamissin

Inşallah değildir heveslendim baya :dua:

Blast emriyo 5.gün çıkabiliyor canım

Tebrik ederim hamilesin öyle gözüküyor canım

Transferniz cumartesi mi oldu pazar mi canım

Benim pazar oldu bende bi test yapsam mi acaba

Cumartesi oldu transferim canim. Yarın yapabilirsin sanırım sende darısı sana insallahhhh:dua:

Blast embriyo ve transferin 5inci günü olabilir mi bu kadar erken yapan oldu mu ? Sanki çizgi var orda..

Predictor erken gebelik testiyle yaptım

Tebrik ederim gayet net var. Hamilesin. İnsallah kan degerlerin de yuksektir. Benimde 5. Gun embriyosu pazartesi transfer oldum. Cumartesi yapsam mi test acaba diye düşünüyorum

Canim nerde oturuyorsun? Sisli tarafinda paket icinden toz flakon ayri satan eczaneler oluyor bencede riske atma oyle bulabilirsen al ya da paket al kalani eczaciya geri sat biz öyle yaptik

Back