2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bu seferde olmadı arkadaşlar 2.ci denemem de olumsuz sonuçlandı şimdi adet oldum teat bile yapamadan yıkılıyorum iki oldu artık gitmiycem bursa acıbadem e gerçi nasip bu işler ama o kadar ilgisiz davrandılar ki çok üzüldüm yazık o kadr emeğe paraya umuda...

Bu seferde olmadı arkadaşlar 2.ci denemem de olumsuz sonuçlandı şimdi adet oldum teat bile yapamadan yıkılıyorum iki oldu artık gitmiycem bursa acıbadem e gerçi nasip bu işler ama o kadar ilgisiz davrandılar ki çok üzüldüm yazık o kadr emeğe paraya umuda...
Çok zor bi durum anlıyorum seni.ne emekler ne hayaller bi anda bitiyo. İçine sinmeyen,kafanda soru işaretleri güvendiğin yerde yapmalısın yoksa baştan kaybediyoruz farkında olmadan. Az kafanı topla yola devam et

Evet ikisini de acıbadem de denedik artık dürüstlüklerinden şüphe ediyorum birçok gerekçem var çünkü
Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben yaşadım farklı merkezde cesaretimi umudumu emeklerimi ve paramı boşa yok ettiler merkezin istatistikleri düşmesin diye

Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben yaşadım farklı merkezde cesaretimi umudumu emeklerimi ve paramı boşa yok ettiler merkezin istatistikleri düşmesin diye
Yaa anlatsam ne rezillikler var da neyse ama kimse sanmasın ki tutmamış leke çalıyor diye alakası yok başlamış bulundum vazgeçemedim ama daha artık gitmem

Nasil umutlarla oynayabiliyorlar.nasil vicdan sahibi bunlar ben anlayamiyirum ya. Cok yazik :KK43:
Benim ilk merkezim de duygularimla oynadı resmen
Bazı Yerler işi sadece paraya dökmuş canım
Allah hepimizin karşısına merhametli insanları çıkarsın inşallah

Back