- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #7.421
İnşallah daha erken olduğu için cikmamiştir canım yaHayır çok büyük hata boşa üzdün kendini daha beta hcg kana bile geçmeden idrarda nasıl çıksın boşa üzdün kendini çok çok erken
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah daha erken olduğu için cikmamiştir canım yaHayır çok büyük hata boşa üzdün kendini daha beta hcg kana bile geçmeden idrarda nasıl çıksın boşa üzdün kendini çok çok erken
Amin amin. Cok hassas konu evlat konusu. Allah yardimcimiz olsun. Firsat vermesin kotu niyetlere. Isi ticaret olarak görüyorlar bazen hakslin canmBenim ilk merkezim de duygularimla oynadı resmen
Bazı Yerler işi sadece paraya dökmuş canım
Allah hepimizin karşısına merhametli insanları çıkarsın inşallah
Canım ama sende biliyosunki çok erken 4. Gün daha nasıl çıksın. Kendini strese sokuyorsun yapma lütfenİnşallah daha erken olduğu için cikmamiştir canım ya![]()
4.gün idrar testi yaptım canımBal10cukkk sen kacinci gununde idrar yaptın? Daha kan testine zmaan varmi?
Kanda bile zor çıkar idrar nerde bu iş sabır işi bak ben de doktor istemediği halde dün yine kan verdim tam iki katı artmamış çok pişman oldumİnşallah daha erken olduğu için cikmamiştir canım ya![]()
Erken çıkan testlerden diye güvendim işte canımCanım ama sende biliyosunki çok erken 4. Gün daha nasıl çıksın. Kendini strese sokuyorsun yapma lütfen![]()
Güvenme canım kan testine bile güvenmez insan 4. GündeErken çıkan testlerden diye güvendim işte canım
Çıkar sandım
Aynen en iyisi beklemek canımKanda bile zor çıkar idrar nerde bu iş sabır işi bak ben de doktor istemediği halde dün yine kan verdim tam iki katı artmamış çok pişman oldum
Testte çıksa da bitmiyor ki yok arttı mı yok keseydi kalp atışıydı yolun başındayız daha Allah sabır versinAynen en iyisi beklemek canım
Günler hiç geçmiyor ama
Allah yardımcımız olsun valla
Sizdeki sorun kimdeValla insan sabrı öğreniyor böyle böyle aynı anda kaç duyguyu yaşıyoruz on iki yıllık evliyim bunları yaşayacağım aklıma gelmezdi insan olgunlaşıyor
İnşllah hamileliginiz sorunsuz geçer ve sağlıklı sıhhatli kucaginiza alırsınız kuzunuzuSorun bende
Tabiki iyi düşünün iyi olsun İnşllahİnşallah yarın belki tekrar kan veririm belki hiç vermem salı gününü beklerim kafam karışık iyi düşünmek istiyorum
Canım erken olmuş nolur üzme kendini rahat ol neler okuyorum 8inci gün negatif olup 9da pozitif olanlar varİnşallah daha erken olduğu için cikmamiştir canım ya![]()
Gerçekten mi canımCanım erken olmuş nolur üzme kendini rahat ol neler okuyorum 8inci gün negatif olup 9da pozitif olanlar var
Gerçekten mi canım
8.gün negatif olupta 9.gün pozitif olan var mı rahatladım şimdi valla
Ben gerçekten erken yapmışım