- 22 Ocak 2018
- 50
- 94
- 3
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.381
Aynen haklisin nasip olduktan sonra her türlü olur hayırlısıyla inşallah
Cok saol canim amin.ins.senden de guzel haberler aliriz.
Evet cumartesi transfer oldum pazarı 1 diye sayıyorum bende. Yok belirti artık testi bekliyorum mecbur. Ama arada bi heveslendiriyordu göğüslerim sızladıkça ilk denememde :)
Ahh ne güzel tebrik ederim tamamına erdirsin Rabbim. Bende erken testle 8inci gün yapmayı düşünüyorum
Doktorunu arayıp sorsan riske atılacak bir konu değil bu bu kadar emek para vakit harcıyorsunGunaydin kizlar ben simdi kontolden geliyorum her iki yumurtligim da da 8.9 tane yumurta olusmus cok sukur iki tane si super kalite dedi ama diyerleri ni degerlendirmek icin riske girip iki gun daha dozu dusurup menagon vurul dedi .. yani opum pazartesi ye kesinlesti allahin izniyle.
Sorum su kizlar dozumu tekrat 4 toz iki suya indirdi menagon evde de 3 toz ve yetirnce suyum var bi paket daha alinca toplam 8 toz olmus oluyor ama ben salak tek tek paket ler den alirken tozun birini yere dusurdum ...sorum su kizlar hava aldi ya toz aksama vururlar mi onu yoksa gercekden bitane toz icin bi kutu almam gerekio mu ? Basiniza geldi mi boyle bisey? Karisik sordum ama illa ki anlicaksiniz beni evde kalan tozlarim yetecekdi ama biri yere dustu simi bitane icin yeni kutu mu almaliyim... bu ara toza bisey olmadi sadece hava aldigi icin mercimek tanesi kadar buzuldu ve camin altinda duruyor bu simdi çöp mu oldu ? Nolur bilgi verin insallah yeni paket almak zorunda kalmam
Ben kendi adima riske almazdim belki kirik parcalarda cam parcasi olabilir veyaz toz grlmis. Sonucta steril olarak verilmesi lazim. Eger eminsen icinde toz yada cam parcasi olmadigindan kullan.Gunaydin kizlar ben simdi kontolden geliyorum her iki yumurtligim da da 8.9 tane yumurta olusmus cok sukur iki tane si super kalite dedi ama diyerleri ni degerlendirmek icin riske girip iki gun daha dozu dusurup menagon vurul dedi .. yani opum pazartesi ye kesinlesti allahin izniyle.
Sorum su kizlar dozumu tekrat 4 toz iki suya indirdi menagon evde de 3 toz ve yetirnce suyum var bi paket daha alinca toplam 8 toz olmus oluyor ama ben salak tek tek paket ler den alirken tozun birini yere dusurdum ...sorum su kizlar hava aldi ya toz aksama vururlar mi onu yoksa gercekden bitane toz icin bi kutu almam gerekio mu ? Basiniza geldi mi boyle bisey? Karisik sordum ama illa ki anlicaksiniz beni evde kalan tozlarim yetecekdi ama biri yere dustu simi bitane icin yeni kutu mu almaliyim... bu ara toza bisey olmadi sadece hava aldigi icin mercimek tanesi kadar buzuldu ve camin altinda duruyor bu simdi çöp mu oldu ? Nolur bilgi verin insallah yeni paket almak zorunda kalmam
Cnm verdin mi kan?İnşallah canım benim
Ben de tabi riske girmek istemiyorum ama cok canim sikildi evdekiler le tamamlayabilirken simdi bosuna bi pakete bidaha 300 kusur verecem onda da 4 tane si artacak bitiyor yumurta buyutme tedavim .. ah deli kafamm ahhh nasil dusurdum onu ben yaBen kendi adima riske almazdim belki kirik parcalarda cam parcasi olabilir veyaz toz grlmis. Sonucta steril olarak verilmesi lazim. Eger eminsen icinde toz yada cam parcasi olmadigindan kullan.
Baya baya orda cnm eger igne etkisi olmyorsa o zaman hamissinBlast embriyo ve transferin 5inci günü olabilir mi bu kadar erken yapan oldu mu ? Sanki çizgi var orda..
Predictor erken gebelik testiyle yaptım
Blast emriyo 5.gün çıkabiliyor canımBlast embriyo ve transferin 5inci günü olabilir mi bu kadar erken yapan oldu mu ? Sanki çizgi var orda..
Hamilesin canım gözün aydın zaten siik çıkıyorBlast embriyo ve transferin 5inci günü olabilir mi bu kadar erken yapan oldu mu ? Sanki çizgi var orda..
Gittiğin hadtanede fazla gelip oraya bırakanlar olmustur belki bir sorun ilacinizin kırıldığını tekrar almam gerekiyor mu diyeBen de tabi riske girmek istemiyorum ama cok canim sikildi evdekiler le tamamlayabilirken simdi bosuna bi pakete bidaha 300 kusur verecem onda da 4 tane si artacak bitiyor yumurta buyutme tedavim .. ah deli kafamm ahhh nasil dusurdum onu ben ya
Baya baya orda cnm eger igne etkisi olmyorsa o zaman hamissin
Blast emriyo 5.gün çıkabiliyor canım
Tebrik ederim hamilesin öyle gözüküyor canım
Transferniz cumartesi mi oldu pazar mi canım
Benim pazar oldu bende bi test yapsam mi acaba
Teşekkür ederim canımHamilesin canım gözün aydın zaten siik çıkıyor
Blast embriyo ve transferin 5inci günü olabilir mi bu kadar erken yapan oldu mu ? Sanki çizgi var orda..
Ben de tabi riske girmek istemiyorum ama cok canim sikildi evdekiler le tamamlayabilirken simdi bosuna bi pakete bidaha 300 kusur verecem onda da 4 tane si artacak bitiyor yumurta buyutme tedavim .. ah deli kafamm ahhh nasil dusurdum onu ben ya
Ay inşallah hadi bakalım erken çağırmış doktor benim ptesi 23. Gün oluyor15.gun oluyor canim yarin bakcaz bakalim ins guzel hbrler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?