- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.361
2 gün önce çıkar zaten ben zaten kesin veririm 2 gün önce hatta 8. Günde bile çıkıyor herkesteBen bekleyemiyorum artık
2 gün önce yapacağım kan
2 gün önce çıkar zaten ben zaten kesin veririm 2 gün önce hatta 8. Günde bile çıkıyor herkeste
Ben en bastan niyeti bozmustum :) 8 10 ve 12 . Günlerde kesin yaparım diordum :)Ben bekleyecektim de
şu test silik çizgi
adrenalin
Ben en bastan niyeti bozmustum :) 8 10 ve 12 . Günlerde kesin yaparım diordum :)
İnş inş hepimiz sırayla ard arda görelim aminBen düne kadar sabrettim aslında
Burası etkiliyor insanı
İnşallah pozitifleri görürüz canım
İnşallahİnş inş hepimiz sırayla ard arda görelim amin
Evet ikisini de acıbadem de denedik artık dürüstlüklerinden şüphe ediyorum birçok gerekçem var çünkü2.ciyidemi acıbadem de oldun canım Rabbim sabır versin isyan etme kolay değil biliyorum ama
Çok zor bi durum anlıyorum seni.ne emekler ne hayaller bi anda bitiyo. İçine sinmeyen,kafanda soru işaretleri güvendiğin yerde yapmalısın yoksa baştan kaybediyoruz farkında olmadan. Az kafanı topla yola devam etBu seferde olmadı arkadaşlar 2.ci denemem de olumsuz sonuçlandı şimdi adet oldum teat bile yapamadan yıkılıyorum iki oldu artık gitmiycem bursa acıbadem e gerçi nasip bu işler ama o kadar ilgisiz davrandılar ki çok üzüldüm yazık o kadr emeğe paraya umuda...
Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben yaşadım farklı merkezde cesaretimi umudumu emeklerimi ve paramı boşa yok ettiler merkezin istatistikleri düşmesin diyeEvet ikisini de acıbadem de denedik artık dürüstlüklerinden şüphe ediyorum birçok gerekçem var çünkü
Yaa anlatsam ne rezillikler var da neyse ama kimse sanmasın ki tutmamış leke çalıyor diye alakası yok başlamış bulundum vazgeçemedim ama daha artık gitmemSeni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben yaşadım farklı merkezde cesaretimi umudumu emeklerimi ve paramı boşa yok ettiler merkezin istatistikleri düşmesin diye
Anlıyorum canım seni Allahlarindan bulsunlar benim içim yanıyor hakkima girdilerse ki girdiler hakkım Helal degilYaa anlatsam ne rezillikler var da neyse ama kimse sanmasın ki tutmamış leke çalıyor diye alakası yok başlamış bulundum vazgeçemedim ama daha artık gitmem
Biz borç bulduk o parayı ki o kadar borcumuz var ki çok dar dönemdeydik hiç te helal etmiyorumAnlıyorum canım seni Allahlarindan bulsunlar benim içim yanıyor hakkima girdilerse ki girdiler hakkım Helal degil
Bemce de sen hamilesin artik.Öyle düşünme
Olumlu düşün
Sabah kan veriyorum bende
Bemce de sen hamilesin artik.
Hic canini sıkma herseu guzel olcak
Nasil umutlarla oynayabiliyorlar.nasil vicdan sahibi bunlar ben anlayamiyirum ya. Cok yazikSeni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben yaşadım farklı merkezde cesaretimi umudumu emeklerimi ve paramı boşa yok ettiler merkezin istatistikleri düşmesin diye
Benim ilk merkezim de duygularimla oynadı resmenNasil umutlarla oynayabiliyorlar.nasil vicdan sahibi bunlar ben anlayamiyirum ya. Cok yazik
15.gun oluyor canim yarin bakcaz bakalim ins guzel hbrler alirizHayırlı olsın canım Cuma günü kaçıncı gün oluyor transferden sonra senin Benimde ptesi kese için gün verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?