- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #7.321
Evet doğru söylüyorsun canımBi yolunu bulursun canım şimdiden üzme kendini şuan trasferin tadını çıkar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğru söylüyorsun canımBi yolunu bulursun canım şimdiden üzme kendini şuan trasferin tadını çıkar:)
Cevapladıgın icin sagol :) Hangi ilacları kullandınBen adetin 19.günü dondurulmuş transferi oldum canım
Sagol bilgi için :)Bende dondurulmus transfer oldu ama estrofem kullanmadım benimki adetimin ilk gününden 16 gün sonra transfer edildi
İlk 12 gün estrofem coraspinCevapladıgın icin sagol :) Hangi ilacları kullandın
Yok 3 saat erken yaptırdım. Tam 48 saat geçmedi ondan biraz fark etmiş olabilir mi kiAynı saatlerde mi yaptirdin cok büyük fark yok
Çok teşekkür ederim canım sabahtan beri sıkıntıdan bir hal oldum resmen. İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz. Hayırlı bebişler verir bizeCanim tam 2 katı artmasina gerek yok ki
%60 artsa yetiyormus
İleriki haftalarda iki katı artma daha fazla oluyormuş canını sıkma sen
Canim eger oyleyse kesin yerlerini yapiyorlardir. Bir daha k9nu acilirsa esin. Tesekkur ederiz anne hic gerek yok. Esim calismiyor cocuga o bakar zaten, sizlerde ozlediginizde gelip gorursunuz desin konu kapansin bence. Sessiz kalirsaniz memnun oldugunuzu zannedebilirler.3.5 keredir aynı konu açılıp duruyor valla
Bilmiyorum sonu ne olucak
Amin canımÇok teşekkür ederim canım sabahtan beri sıkıntıdan bir hal oldum resmen. İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz. Hayırlı bebişler verir bize
Evet doğru söylüyorsun susmucam artıkCanim eger oyleyse kesin yerlerini yapiyorlardir. Bir daha k9nu acilirsa esin. Tesekkur ederiz anne hic gerek yok. Esim calismiyor cocuga o bakar zaten, sizlerde ozlediginizde gelip gorursunuz desin konu kapansin bence. Sessiz kalirsaniz memnun oldugunuzu zannedebilirler.
Canim yuzde 90 artmis. Benimkide seninki gibiydi sonradan toparladi. Dr.um illa tam tamina 2 kat artacak diye bisey yok her gebelik kendine ozgudur dedi. Sikinti yapma hicBenim transfer sonras bhcg 8.Gün 29 , 10. Gün 120 ve bugün 12. Gün 230 çıktı ikiye katlamamış moralim sıfır. Doktor tekrar baktır dedi 2 gün sonra. Siz ce son değer iyi mi. Mutlaka 2 katı olmalı mı
Evet olabilir benceYok 3 saat erken yaptırdım. Tam 48 saat geçmedi ondan biraz fark etmiş olabilir mi ki
Prednol transferden önce 4 gun kullanılıyor neden hala devam ediyorsun kiİlk 12 gün estrofem coraspin
Sonra
Prednol
Folbiol
Monodoks
Clexena iğne
Progestan iğne
Coraspin
Estrofem ile devam ettim
Transferden sonrada bu ilaç lara devam ediyorum
Monodoks hariç
4mg dozu çok düşük benim kinin ondanPrednol transferden önce 4 gun kullanılıyor neden hala devam ediyorsun ki
ay canım çok teşekkür ederim. İçime su serptin vallahaCanim yuzde 90 artmis. Benimkide seninki gibiydi sonradan toparladi. Dr.um illa tam tamina 2 kat artacak diye bisey yok her gebelik kendine ozgudur dedi. Sikinti yapma hic
Tazeydi benim ilkiBenim ilk denemem dondurulmuştu canım
Aynen sebep yok 2. denemede dondurulmuş ile olacak
senin ilk denemen tazemiydi dondurulmuşmuydu ?
Bem gordum senin testi. Var buyuk ihtimalŞimdi gebelik yaptım o kadar net değil
Hayalet çizgi var yok gibi birşey
Bem gordum senin testi. Var buyuk ihtimal![]()
İyi akşamlar kızlar internetten ovulasyon testi alcam hangi markayı önerirsiniz?
4mg dozu çok düşük benim kinin ondan
İlk tedavimde 16 mg dediğin gibi kullanmış tim