- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.341
Evet daha iyiyim canımNasıl oldun düzeldin mı biraz?
Kv lerin yanında olmasına üzüldüm sen kimseyi takma şuan lütfen bebeğine odaklan inşallah seninledirler en büyük mutluluğun olsun bu..
Benim de aynıydı yemek bile zor yedim ilk günler sonra biraz azaldı çok şükürTransfer sonrası 4uncu gundeyim ilk günden beri akşamları inanılmaz gaz ve şişlik oluyor karnımı içime bile çekemiyorumaynisiniz heralde değil mi sizlerde
Hayırlı olsun pozitifi aldin sen şimdide başka endişeler başlıyor keseydi kalp atisiydi hiç bitmeyecek bizim beklediğimiz günler 9 ay sürüyor. Sağlıcakla al kucağına inşallahBenim de aynıydı yemek bile zor yedim ilk günler sonra biraz azaldı çok şükür
Bune sacmalik neden ?evleri yokmuCanim ne gitmesi eğer hamile isem
3 sene yanımda kalicaklarmis
sinirlerim çok bozuk
Kız ne olmasın 2 tane evleri varBune sacmalik neden ?evleri yokmu
Allah yardim etsin esinin dik durmasi lazimKız ne olmasın 2 tane evleri var
Saçmalık işte yaptıkları
Ben bugun çok halsizdim hasta gibiyim canımKızlar burda okuyorum belirtileri pazartesi transferim oldu zerre kadar belirti yok bi agrı batma filan hiç bişi ?
Bende de yokKızlar burda okuyorum belirtileri pazartesi transferim oldu zerre kadar belirti yok bi agrı batma filan hiç bişi ?
Hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz heyecanlı anne adayı :)Bakalım sabah bi vereyim
Sonrası Allah kerim
Ay ölemi valla çok sevindim sen hamilesin dimi hayırlı ugurlu olsunBende de yok
Herkes farklı
Canım değerlerin çok iyi şakın kendini ve bebişi üzme benim 13. Gün 143 idi. Gayet güzel seninkiler gönlünü ferah tut lütfenCanim yuzde 90 artmis. Benimkide seninki gibiydi sonradan toparladi. Dr.um illa tam tamina 2 kat artacak diye bisey yok her gebelik kendine ozgudur dedi. Sikinti yapma hic
Canım çok sağol inşallah devam eder gebeliğimizCanım değerlerin çok iyi şakın kendini ve bebişi üzme benim 13. Gün 143 idi. Gayet güzel seninkiler gönlünü ferah tut lütfen
Hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz heyecanlı anne adayı :)
Öyle düşünmeAy ölemi valla çok sevindim sen hamilesin dimi hayırlı ugurlu olsun
Bazen diorum içimde yoklar heralde hiç bişi hissetmiyorum hani koyulurken görmesem kesinlikle yok derim
Hadi bakalım sonuclarını yaz buraya ama ben attıgın teste baktım gayet net çıkmıstı bence hamilesin bakalım bende pazartesi salıya bi evde test yapayım diorumÖyle düşünme
Olumlu düşün
Sabah kan veriyorum bende
Hadi bakalım sonuclarını yaz buraya ama ben attıgın teste baktım gayet net çıkmıstı bence hamilesin bakalım bende pazartesi salıya bi evde test yapayım diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?