2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Yuhh ne alaka ya sanki sen bakamıcan doguma gelırım kırkın çıkana kadar kalırım flan dese anlıcam da 3 sene ne alaka. Acaba artık torunlarıylamı vakit geçirmek istiyolar temelli gelırler valla
Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz
Cazgirlik yapar kavga cikartirim valla:sinirli:

Selam kızlar benim yumurtam topalandı 2aydır dondurulmuş durumda 13.tane 5.gün embiriyosu. Şimdi transfer için hazırlık yapiyorum. 7 gündür Estrofem kullanıyorum. 14şubatta kontrolum var. Bilgi verirmisiniz bu estrofem mullanımından kac gun sonra transfer oluyor ?

Benim transfer sonras bhcg 8.Gün 29 , 10. Gün 120 ve bugün 12. Gün 230 çıktı ikiye katlamamış moralim sıfır. Doktor tekrar baktır dedi 2 gün sonra. Siz ce son değer iyi mi. Mutlaka 2 katı olmalı mı

Selam kızlar benim yumurtam topalandı 2aydır dondurulmuş durumda 13.tane 5.gün embiriyosu. Şimdi transfer için hazırlık yapiyorum. 7 gündür Estrofem kullanıyorum. 14şubatta kontrolum var. Bilgi verirmisiniz bu estrofem mullanımından kac gun sonra transfer oluyor ?
Ben adetin 19.günü dondurulmuş transferi oldum canım

Bende dondurulmus transfer oldu ama estrofem kullanmadım benimki adetimin ilk gününden 16 gün sonra transfer edildi

Benim transfer sonras bhcg 8.Gün 29 , 10. Gün 120 ve bugün 12. Gün 230 çıktı ikiye katlamamış moralim sıfır. Doktor tekrar baktır dedi 2 gün sonra. Siz ce son değer iyi mi. Mutlaka 2 katı olmalı mı
Canim tam 2 katı artmasina gerek yok ki
%60 artsa yetiyormus

İleriki haftalarda iki katı artma daha fazla oluyormuş canını sıkma sen

Back