- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #7.281
Şu sonuç bi belli olsun da hayirlisiyla sonra bi çaresine bakicam mecburDaha neler
Olmadı beraber yaşayın
Evleri yok mu bu insanların
Eşine söyle stresten uzak durmamız gerek
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu sonuç bi belli olsun da hayirlisiyla sonra bi çaresine bakicam mecburDaha neler
Olmadı beraber yaşayın
Evleri yok mu bu insanların
Eşine söyle stresten uzak durmamız gerek
![]()
Şu sonuç bi belli olsun da hayirlisiyla sonra bi çaresine bakicam mecbur
Dimi ama olmaz canımCanım eşin söylesin
Olur mu öyle şey
Ev ev üstüne
![]()
İstanbulNe kadar düşüncesiz insanlar var
Sen nerde yaşıyorsun cnm ?
Dimi ama olmaz canım
Memleketteki evlerini kapatıp
yanıma yerleştiler resmen
İstanbul
Buldular Doğalgazlı evi gitmiyorlar
Onların memleketinde doğalgaz yok canımEvlerinde yokmu
Doğal gaz yaptırın daha kolay
![]()
Ben kendi annemde 2 gün kalınca sıkılıyorum valla bu kadın hiç sıkılmiyorNasıl rahat eder insan başkasının evinde anlamam
Rabbim sağ salim kucağına versin inşallah canm.Sürekli yattin mi canm?Hiç birşey yapmadım ekstra
İlaçları düzenli kullandım
Canım inşallah hamileyimya
Nese canım şu sonuç bi çıksın da bi ayar çekip hallederiz inşallah giderlerEvlerinde yokmu
Doğal gaz yaptırın daha kolay
![]()
Canm daha önce de söylemiştim sana yine söylüyorum.Senin sonucunu yoğun bir şekilde pozitif hissediyorum.İsminin altında hamilelik takvimi olacak gibi Allah'in izniyle..Rabbim yardımcın olsun..Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum
Midem bulanıyor
başım dönüyor
İnanılmaz Üşüyorum
Gözlerim karariyor
bu ilaç lar iğneler mafetti beni
O kadar mı kötü hissediyorsun canm.Drunu ara bence.Teli elime zor alıyorum valla cümleleri bile toparliyamoyorum
İnşallah dedigin gibi iyiye işarettir
Ay canim yaCanm daha önce de söylemiştim sana yine söylüyorum.Senin sonucunu yoğun bir şekilde pozitif hissediyorum.İsminin altında hamilelik takvimi olacak gibi Allah'in izniyle..Rabbim yardımcın olsun..
Yarın arıcam canım bakalim ne dicekO kadar mı kötü hissediyorsun canm.Drunu ara bence.
İnşallah canım benim..Dört gözle şurda güzel haberini okumayı bekliyorum..:)))Ay canim ya
şu 10 gündür yaşadığım
stres sıkıntı uçtu gitti valla
İnşallah dediğin gibi olur
inşallah hepimiz yaşarız o duyguyu
Hamilelik surecin 3 yil mi surecekmis Allah yardımcın olsunCanim ne gitmesi eğer hamile isem
3 sene yanımda kalicaklarmis
sinirlerim çok bozuk
Onların memleketinde doğalgaz yok canım
Ama hersey bahane valla
ogluşunun yaninda ya ondan mutlusu yok şimdi
Bende aynıBen kendi annemde 2 gün kalınca sıkılıyorum valla bu kadın hiç sıkılmiyor
Rabbim sağ salim kucağına versin inşallah canm.Sürekli yattin mi canm?
Bence eşini ikna etNese canım şu sonuç bi çıksın da bi ayar çekip hallederiz inşallah giderler
Çocuk(lar ) 2 yaşına gelene kadarHamilelik surecin 3 yil mi surecekmis Allah yardımcın olsun
Amin canım aminKocasıyla mutlu olsun
Oğlu bebek değil ya
Bende aynı
Kendi evim en rahatı
İnşallah canım
İnşallah hamileyimdir
Bence eşini ikna et
Balboncuk rahatsız desin
Gerçi o zaman da bakayım bahanesiyle kalır
Allah yardımcın olsun