- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.901
3 hastane aradım bugün 1i özel 2 devlet devlette tek emriyo koyuluyormus 35nyas altı olunca veya 3.uncu denemen.olmayinva tekmis sağlık bakanligi öyle istiyo dediler
haftaya adet olucam dondurulmuşlarım var 2.tedaviye başlayacağımHayirlisi böyleymiş şimdilik canım
İnşallah en kisa zamanda kendiliginizden hamile kalırsınız en yakın zmanda
Banada 3 kondu Ama hayırlısı artık sonu ne olcak bakalım
Devlet mi ozelmiAynen telefonda mecburen öyle söylerler
ben 27 yaşındayım 2 tane koydu doktorum
aBen 24 yaşındayım 3 tane koyuldu
Özel canımDevlet mi ozelmi
Bende de özelde yaptim 2nkondu ama tutmadı tekrar aynı hastane istemiyorum tekrar yapacağım araştırıyorum ışte arıyorum tek emriyo diyolar burda beni korkutuyor olumsuz sonuç almak yıpratıyor insaniÖzel canım
Benimde ilk denememdi ve 13 ocakta negatifi gördüm çok kötü oldum.Bende de özelde yaptim 2nkondu ama tutmadı tekrar aynı hastane istemiyorum tekrar yapacağım araştırıyorum ışte arıyorum tek emriyo diyolar burda beni korkutuyor olumsuz sonuç almak yıpratıyor insani
ÖzelDevlet mi ozelmi
Yok adana cnm bende yeni negatif sonuç aldim ama sen hemen tekrar tedaviye başlayacağım diyorsun zararlı değilmi ben biraz toparlanayim diyorum korkuyorum tekrar baslamayaBenimde ilk denememdi ve 13 ocakta negatifi gördüm çok kötü oldum.
Dondurulmuşlarım var haftaya 2.tedavime başlayacağım
İstanbuldaysan kendi hastanemi önerebilirim bide onlarla konuş istersen
Kızlar dün transfer oldum
Bugün karnimda bi ağrı var yorgunluk var içimde
anlamdim nasıl bişey olduğunuda hayırlısı artık bakalım
Bende 2.ye başlamak içinYok adana cnm bende yeni negatif sonuç aldim ama sen hemen tekrar tedaviye başlayacağım diyorsun zararlı değilmi ben biraz toparlanayim diyorum korkuyorum tekrar baslamaya
hayırlı olsun canım şimdiden inşallah hayırla tutunur bebişin yada bebeişlerinnnnKizlar birazdan transfere giriyorum bana dua eder misiniz?
Doktor sakınca görmedi canım 2. adetimle başlamış oluyorum genelde de öyle oluyorYok adana cnm bende yeni negatif sonuç aldim ama sen hemen tekrar tedaviye başlayacağım diyorsun zararlı değilmi ben biraz toparlanayim diyorum korkuyorum tekrar baslamaya
Canım biz seninle aynı gidiyoruz gakiba 16 ocakta trasferim oldu bende ağrı yok şuan ama mide bulantısı beni bugün mahvetti yatıyorum aya kalktikca daha kotu oluyorum cuma günü Dr gitmeyi düşünüyorum kalp atışlarını duyarmiyim sen gittin mi Drhayırlı olsun inşallahh güzel haberlerini alırız canım.. kasık ağrısı oluyor. benim bugün 22.günüm çok fena bi kasık ağrısıyla uyandım arkasından mide bulantısı ve baş dönmesi. bayılacaktım artık o derece oldu. 5 dakika içinde geçti. sağlık ocağında kan sonuçlarım vardı onları almaya gittim doktorada şikayetlerimi söyledim neden oldu diye. idrar testi istediler. idrarda kan görürlmüş ama hiç kanamam olmadı şimdide yok. sonra hemen istanbuldaki hastanemi aradım crinone jelden kaynaklı dediler. korkulacak bişey olmadığını söylediler.. böyle bişey başına gelen var mı acaba ? varsa siz neler yaptınız ? yarın tekrar hcg değerime baktırsam mı korku var içimde rabbim hayırlar getirsin inşallahh
ben yanlış yazmışım canım 22 ocakta transfer oldum ben bugün 16.gün oluyor. bana ayın 12 sinde gelmemi söylediler keseyi görmek için. henüz keseyi de görmedim. sen gördün mü keseyi ? benim bugün başladı bulantım. sabah çok kötüydüm tansiyonum da düştü galibaCanım biz seninle aynı gidiyoruz gakiba 16 ocakta trasferim oldu bende ağrı yok şuan ama mide bulantısı beni bugün mahvetti yatıyorum aya kalktikca daha kotu oluyorum cuma günü Dr gitmeyi düşünüyorum kalp atışlarını duyarmiyim sen gittin mi Dr
Evet cnm transferimin 5.günü beta hcg baktırdım 0.1Kuzum çaresizliğini anlıyorum fakat benim bildiğim kadarıyla progestoron hormonu süt hormonu ve evet hamilelikte artıyor.. bebek yok demek deyil bence sadece düşük tehliken olabilir bu sebep den.. Sana transfer mi oldu mu?
Yok daha hic gitmedim ilk muayene 15 ocağa geliyor ama ben bu cuma gitmeyi düşünüyorumben yanlış yazmışım canım 22 ocakta transfer oldum ben bugün 16.gün oluyor. bana ayın 12 sinde gelmemi söylediler keseyi görmek için. henüz keseyi de görmedim. sen gördün mü keseyi ? benim bugün başladı bulantım. sabah çok kötüydüm tansiyonum da düştü galiba
ben pazartesi gideceğim. bencede sana biraz geç söylemişler. acaba kalp atışı kese görüldüğünde duyulmuyor biraz daha zaman istiyor o yüzden mi acaba ?Yok daha hic gitmedim ilk muayene 15 ocağa geliyor ama ben bu cuma gitmeyi düşünüyorum
çok erken yaptırmışın canım. 1 günden bile çok şey farkediyor. sakın moralini bozma. 10.günü mutlaka bekleEvet cnm transferimin 5.günü beta hcg baktırdım 0.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?