2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

ben pazartesi gideceğim. bencede sana biraz geç söylemişler. acaba kalp atışı kese görüldüğünde duyulmuyor biraz daha zaman istiyor o yüzden mi acaba ?
Diger gebelikler de de hep 8 haftalıkken gittim vajinal usg de baktılar bundada oyle olacak kalp atışı bu hafta duyulmaya başlıyormuş insallin duyariz

Kızlar benim doktorum da çift transfer yapmıyo :63: yasak diyo, bi merkez kapatılmış o sebepten, kesin talimat var diyo. Bende çift istemiştim ama yaa:KK51:

Allah seninle birlikte bekleyen kim varsa tez vakitte nasip etsin inşallah, sağlıcakla gelecekler 2018 de ben inanıyorum. Güçlü kalmaya devam. Dondurulmuş var mıydı kuzu nasıl ilerleyeceksiniz şimdi? Bu belki de mutlu sondan önceki son sınavdı, içini ferah tut kuzum. Allah yar ve yardımcımızolsun.
Dondurulmus yok iste cnm olsaydi bi umit olurdu ama surec cok yipratici benim de 2. Denemem ve 2 side negatif baska denemiycem Rabbim isteyen herkese nasib etsin..

hic bi kelime yetmiyor icimdekileri anlatmaya. Allah.in takdiri. Ol deyince olacak. Allah kimisine cifter cifter veriyo kimisine de vermiyo. Demek ki bir bildigi bir planladigi var. Bilmiyoruz verdigi kisilerin dertlerini sıkıntilarini belki onlarinda baska sorunlari var. Allah sabir versin canim. Ama bence mucadeleye devam et. Insallah sonunda Allah biz evlat hasret cekenlere de bir evlat bagislayacak. Dua etmekten baska insanin elinden bir sey gelmiyor
Amin cnmm dilerim Rabbim sana size nur topu gibi evlatlar versin o yuzunuz gulsun her sey Allah tan dr lar sadece vesile aynen Mevla ol der olur..

Back