2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah canım
bat ne zaman
Zaman hızlı geçsin o zaman bizim için
:KK73:
Aynen vallahi öyle olsun.Benim bat gelene kadar sen ve @Bal10cukkk arkadaşımız hamiş olduğunuzu öğrenmiş olacaksınız inşallah.Başka transfer olan arkadaşlar varsa innnşallah onlar da aynı şekilde güzel haber almış olacak.Ayın 17 si gibi bekliyorum..Heyecan dorukta inşallah rabbim bu defa nasip etsin hepimize..

Aynen vallahi öyle olsun.Benim bat gelene kadar sen ve @baloncuk13 arkadaşımız hamiş olduğunuzu öğrenmiş olacaksınız inşallah.Başka transfer olan arkadaşlar varsa innnşallah onlar da aynı şekilde güzel haber almış olacak.Ayın 17 si gibi bekliyorum..Heyecan dorukta inşallah rabbim bu defa nasip etsin hepimize..

Aminnn inşallah kuzum benim

Canım dondurulmuş olunca aşama daha hızlı olsa gerek

Aynen vallahi öyle olsun.Benim bat gelene kadar sen ve @Bal10cukkk arkadaşımız hamiş olduğunuzu öğrenmiş olacaksınız inşallah.Başka transfer olan arkadaşlar varsa innnşallah onlar da aynı şekilde güzel haber almış olacak.Ayın 17 si gibi bekliyorum..Heyecan dorukta inşallah rabbim bu defa nasip etsin hepimize..
Yanlış etiketlemişim :KK35:düzelttim..

ben yanlış yazmışım canım 22 ocakta transfer oldum ben bugün 16.gün oluyor. bana ayın 12 sinde gelmemi söylediler keseyi görmek için. henüz keseyi de görmedim. sen gördün mü keseyi ? benim bugün başladı bulantım. sabah çok kötüydüm tansiyonum da düştü galiba
Canım benimde 22 sinde transferin gerçekleşti şükür hamileymiş 16 şubata kese için gün verdiler sadece sürekli uykum var ve çok ayakta kalırsam hafif bel ağrısı çekiyorum ve nefesim çok cabuk kesiliyor

Kızlar son 1 saattir içime soğukluk giriyor Üşüyorum sonra geçiyor
İlaçlar yapar mı acaba

Adetin 2. günü iğnelerimle doktoruma gidip start vereceğiz canım. Bu hafta reglimi bekliyorum inşallah.
Sen ne yaptın, transferin gerçekleşti sanırım?
Hadi hayırlısı olur inşallah

Evet benim transferim oldu beklemedeyim

Back