- 12 Mayıs 2015
- 262
- 501
- 103
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.861
Canım kaçıncı gün testin bu
Gormek istediğimiz görüntüKızlar selamlar nasılsınız biliyorsunuz bende doktorum 2 kan testi isteyip bıraktırmıştı ve muayene çağırmıştı bu cumartesi günü bakalım bende heyecandan zor duruyorum her gün gebelik testi alıyorum :) bugünde yaptım artık çok iyi belirgin miniğim içerde büyüyor mu teyzeleri
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim:)Kızlar selamlar nasılsınız biliyorsunuz bende doktorum 2 kan testi isteyip bıraktırmıştı ve muayene çağırmıştı bu cumartesi günü bakalım bende heyecandan zor duruyorum her gün gebelik testi alıyorum :) bugünde yaptım artık çok iyi belirgin miniğim içerde büyüyor mu teyzeleri
Hayirli olsunKızlar selamlar nasılsınız biliyorsunuz bende doktorum 2 kan testi isteyip bıraktırmıştı ve muayene çağırmıştı bu cumartesi günü bakalım bende heyecandan zor duruyorum her gün gebelik testi alıyorum :) bugünde yaptım artık çok iyi belirgin miniğim içerde büyüyor mu teyzeleri
7.gun ama ilk 5 dakikada boyle olmadi sonradan oldu en iyisi erken gosterenlerden alip yapmakCanım kaçıncı gün testin bu
Hiç üzülme canım benim 9. Gün testim böyleydi akrobasi hareketleri ile zor görüyordum ama çok şükür ki o benim umudum oldu 11. Gün kan verdim ve değerim 65 çıktı Allahım tüm bekleyişlerimizi hayırlısı ile sonuçlandır7.gun ama ilk 5 dakikada boyle olmadi sonradan oldu en iyisi erken gosterenlerden alip yapmak
Ay çok heyecanlı allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim daim eylesin önce kese sonra kalp atış sonra da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGormek istediğimiz görüntümassallah baya baya orada minik
Gayet iyi canim hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insallah artik test yapmaKızlar şükürler olsun ki kan sonucumda çıktı transferden sonra şöyle ( 20 ocak transfer tarihi , 2 embriyo)
11. Gün 65,47
13. Gün 142,70 ( ki bundan Sonra test istemedi doktor ama ben yaptım )
17. Gün 682 , 80 nasıl değerler hamile arkadaşlar bi yorumlar mısınız
Evet zaten cumartesi muayene var Allah’ın izniyle onu da atlatırsak şükür diyeceğiz en azımdan kesemizi görelimGayet iyi canim hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insallah artik test yapma
Canım benim kasık ağrısı hala oluyor bi gün karnım 3/4 aylık gibi şiş sabah bi uyanıyorum dümdüz bi çok acıkıp herşeyi yiyesim var bi su içesim yok ki transferden beri böyleydi bi de üstten ateş basıp terliyordum ki geceleri uyanıyordum bu ateşten ve gaz sancısından ama bi yandan hala ayaklarım üşüyor bi türlü ısınmadı zaten bende acaba mı sorusu ordan geldi ayak üşümesindenHenuz transferi olmayan arkadaslar
Transfer esnasında bu duayi okuyun
Bismillahi, Allahumme cennibe'ş-Şeytâne. ve cennib'iş-Şey-tâne ma rezaktena.
Allahın adıyla
Allahım!
Şeytanı bizden ve bize rızık olarak vereceğinden(çocuktan) uzaklaştır.
Canım benim kasık ağrısı hala oluyor bi gün karnım 3/4 aylık gibi şiş sabah bi uyanıyorum dümdüz bi çok acıkıp herşeyi yiyesim var bi su içesim yok ki transferden beri böyleydi bi de üstten ateş basıp terliyordum ki geceleri uyanıyordum bu ateşten ve gaz sancısından ama bi yandan hala ayaklarım üşüyor bi türlü ısınmadı zaten bende acaba mı sorusu ordan geldi ayak üşümesinden
Bende ikinci gunu baslamisti uyku düzeni değişiyor usume oluyor özellikle yatagagirunce üşüyorum dumKizlar biliyorsunuz dun tranfer oldum. 5. Gun embriyosuydu. 2 adet transfer ettiler.
Arada kasiklarimda sanci, batma oluyor. Korkuyorum. Böyle bir sey yaşayan var mi ?
Bende ikinci gunu baslamisti uyku düzeni değişiyor usume oluyor özellikle yatagagirunce üşüyorum dum
Bilmiyorum canım kacinka gün olduğunu transfer kağıdını almayi unutmuşuz biz eve gelince farkettikSeninde 5. Gundu degil mi canim öyle hatirliyorum sanki.
Benide bu gece sicak basti. Üstümü actim hep.
Ya ben birde hep yüz ustu yatarim ama bir sey olmasin diye gece 20 defa uyandim galiba hep sirt ustu yatayim diye. Annelik buymus simdi anladim.
Hele hele bizim icin ne kadar ozel bir sey, ne cok zahmetlere katlaniyoruz. Rabbim hepimize guzel sonuclar versin. Cok duygusalim bu aralar cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?