- 20 Ocak 2018
- 173
- 131
- 18
- 48
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.821
Sagol gulum 2. Denememdi zaten bi daha denemem cunku cok zorlu bi surecti benim icin yorucu oldu ayni seyleri bidaha yasamak istemiyorum her seyin hayirlisi cnm benim icinde hayirlisi buymus..Canım benim vakti değilmiş
İnşallah kendiliğinden gelir bebişinn
Sagol gulum 2. Denememdi zaten bi daha denemem cunku cok zorlu bi surecti benim icin yorucu oldu ayni seyleri bidaha yasamak istemiyorum her seyin hayirlisi cnm benim icinde hayirlisi buymus..
Amin cnm Allah kucaklarinizi doldursun insaAllah dualarim sizinleBiraz dinlen canım
Sonra karar verirsin
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Teşekkür ederim yüreği güzel insanAmin cnm Allah kucaklarinizi doldursun insaAllah dualarim sizinle
Vardır herşeyde bi hayr canım. Benım arkadaş 2 negatif denemeden sonra 3. Denemesi yapmayı planlarken hamıle olduğunu öğrendi 7 yıl sonunda. Takdir-i ilahi rabbim ol desin. Hep bi umut olsun içimizdeAmin cnm Allah kucaklarinizi doldursun insaAllah dualarim sizinle
hic bi kelime yetmiyor icimdekileri anlatmaya. Allah.in takdiri. Ol deyince olacak. Allah kimisine cifter cifter veriyo kimisine de vermiyo. Demek ki bir bildigi bir planladigi var. Bilmiyoruz verdigi kisilerin dertlerini sıkıntilarini belki onlarinda baska sorunlari var. Allah sabir versin canim. Ama bence mucadeleye devam et. Insallah sonunda Allah biz evlat hasret cekenlere de bir evlat bagislayacak. Dua etmekten baska insanin elinden bir sey gelmiyorArkadaslar benim sonuc negatif cok uzulmedim tabiki biraz durgunlastim ama herseyun hayirlisi her olmayan iste vardir Rabbimin bi bildigi cok ta zorlamamak gerekiyo 2. Denememdi ama olmadi Rabbim isteyen herkese evlat nasib etsin dualarinizi kabul etsin insaAllah..
Cnm bende çok üzüldüm.. ama bende yılma diyenlerdenim allah sıniyorsa seni elbet var bi bildigi.. bekletiyor sa daha güzel olması için bekletiyordur... umudunu yitirme cnmAmin cnm Allah kucaklarinizi doldursun insaAllah dualarim sizinle
Kızlar cumartesi büyük ihtimal opum var... cumartesi den mi yoksa pazardan mi saymam gerekir embriyoların günü nü .. yani cumartesi mi 1 inci pazar günümü birinci gün olmuş oluyor.. bilmek istedim çünkü transfer günümü hesaplamaya çalışıyorum
Canim opuda 2.gün 1.gün olarakKızlar cumartesi büyük ihtimal opum var... cumartesi den mi yoksa pazardan mi saymam gerekir embriyoların günü nü .. yani cumartesi mi 1 inci pazar günümü birinci gün olmuş oluyor.. bilmek istedim çünkü transfer günümü hesaplamaya çalışıyorum
Opudan emin değilim ama transferde bir sonraki gün 1.gün sayılıyor onu biliyorum canımCanim opuda 2.gün 1.gün olarak
Sayılıyor
Transferde ilk gün 1.gün olarak sayılıyor
Ben böyle biliyorum yanlışta olabilir
Eger gecmisnde dusuk olu dogum vs gibi durum varsa istiyolar boyle bi durum olmamissa maalesef olduktan sonra gen testleri yapiliyorMerhaba size bişi danışmak istiyorum tüp bebek tedavisine baslayacağım bende ilk tahlillerinizde sizden genetik testi istedilermi bizden istemedilerde merak ettim
Doğrudur canımOpudan emin değilim ama transferde bir sonraki gün 1.gün sayılıyor onu biliyorum canım
Çok teşekkür ederim yok hamilelik falan yasamadım eşim varikosel ameliyatı oldu şimdi tüp bebek diyorlar o yüzdenEger gecmisnde dusuk olu dogum vs gibi durum varsa istiyolar boyle bi durum olmamissa maalesef olduktan sonra gen testleri yapiliyor
Bir hamilelik gecmisi olmadigi icin yapmamisslardir ozamanÇok teşekkür ederim yok hamilelik falan yasamadım eşim varikosel ameliyatı oldu şimdi tüp bebek diyorlar o yüzden
Merhaba size bişi danışmak istiyorum tüp bebek tedavisine baslayacağım bende ilk tahlillerinizde sizden genetik testi istedilermi bizden istemedilerde merak ettim
Bir hamilelik gecmisi olmadigi icin yapmamisslardir ozaman[/QQ. Sanırım tedaviye baslamadık daha görüşmeye gittik ve kan tahlilleri istediler işin acıkcası korkuyor ve telaşlıyım
Ben kendim kalktım ilk 20dk kalkmamami söylediler sürgüye yapamam benSürgüye yapıyorsun
Neden kaldırdılar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?