- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #6.681
Raporumu? Eczaneden alcakmişsinBizim doktor eczaneden al dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Raporumu? Eczaneden alcakmişsinBizim doktor eczaneden al dedi
gebelik varsa 12.güne kadar daha da artsın diye canımÇıkarsa neden 12.güne bekle dediler bana
İlacıııRaporumu? Eczaneden alcakmişsin
Anladımİlacııı
1subatta transfer olduSenin kaçıncı gün
gebelik varsa 12.güne kadar daha da artsın diye canım
Banada öyle yaptılar ben günde 3 kullanıyorumAnlamadığım estrofem günde 2 değil 1 gibi gösterilip 3 ay alamamak. .
Günde 2 kullanıyorum neden böyle bir düzen var anlamadım gitti . .
En son degerin kacti 2 kati artmisti degilmiSaol canim.degerim 67yedüşmüş kimyasal gebelik bu oluyor heralde
B12 ve folik asit bir fokidoce adı kan sulandırıcı clexane igneve coradpirinB12 Ne kullanıosun kan sulandırıcı Ne peki
Hibor kullanmıyorum clexane igne kullanıyorum devlet kardiliyor ilk aldığımı 110tl ye aldim Dr yazınca ezcanem geri ucretimi verdi bugün eşim tekrar aldi eczaneci parasını almams raporu bekliyoruzmutasyon var diyen genler sorunlu iste canim. Benimde testim boyle ama ben onu anladim. Sanirim benimde kullanmam gerekecek. Peki sen her aldiginda hibor.a o kadar para mi verdin? Ben yarin gidince bir sorayim bakalim.
Banada öyle yaptılar ben günde 3 kullanıyorum
1 tane kullanıyorum gibi gösterdiler
Raporu sağlık ocağı vermiyor kadın dogumcuya gitmeniz gerekiyor ilacı kullanma nedeninide doğru yazması gerekiyor tanıdık eczane edinin onlar size Bilgi verirler tüp bebek tedavisinde ki ilaclari her eczsne getiremiyirmusSanmıyorum rapor vereceğini
Aile hekimi her ilacı yetkisi yok diye biliyorum ama
Şansımı deneyeceğim
Hadi hayirli ugurlu olur inşallah canımKızlar bnde bahçeçide cem çelikle görüşmemi yaptım bugun
Çarşamba tedaviye başlıcaz. Dondurcak 1 2 ay sonrası transver olucak bnde oyle istiyodum. Doktorda öyle yapalım dedi
Sistemde elinde var görünür vermezler canımGünde 2×1 yazdıracağım perşembe
14 olduKaçıncı gün canım
Daha once benimde badima gelmişti eczane Dr aradi düzeltti reçeteyi sizde oylö yapinAnlamadığım estrofem günde 2 değil 1 gibi gösterilip 3 ay alamamak. .
Günde 2 kullanıyorum neden böyle bir düzen var anlamadım gitti . .