• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Na
Evimin bütün duzenimi bozdu
Gormemeye çalışıyorum artık sürekli konuşuyor KP le birlikte

Genelde yatıyorum ama

arada 15 dk felan dolasiyorum evde
Yarım saat felanda oturuyorum
Bukadar canım
Ignelerim için de allah razı olsun komşumdan o gelip yapıyor

Sağlık ocağına gitmeme gerek kalmadı
Nasi insanlarya yardimin yoksa sus bari neyse allah sabir versin sen kendini dusun bolbol elmusavvir ya halik cek allah hayirlisini versin

Eses07 Eses07 kuzununannesi kuzununannesi B12 ve kan sulandırıcı olarak Ne kullanıyosunuz

Eses bir gün önce bitiyorsa ben şöyle yapmıştım saatleri az az ileri atmıştım en sonuncuyu akşam vurup ertesi güne kan vermeye gitmiştim sonucu alınca tekrar aldım.

Kan sulandırıcı hibor 3500 kullanıyordum kanama olunca kesti şimdi. B12 tek kullanmıyorım doktorum keseyi görüce gyno ferro sanol verdi içinde folik asit b12 ve demir vitamini var bunu kullanıyorum

Canim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum. Karindan mi bakti. Bende carsamba gidecegim ama niyeyse umitsizim.
Cok saol canim.Önce karindan bakti göremeyince vajinal bakti yine göremedi bende cok üzüldüm ama elden bisey gelmiyor iste en azindan kürtaj olmucam die avutuyorum kendimi.sende ümitsiz olma asla ins Allah sana nasip eder keseyide kalbini duymayida inss

Eczacı arkadaş aile hekimi yazıyor dedi ama şansımı perşembe deneyeceğim
Yine günü dolmadı demezler inşallah
Gerçekten büyük eksiklik
:KK12:

Eses bir gün önce bitiyorsa ben şöyle yapmıştım saatleri az az ileri atmıştım en sonuncuyu akşam vurup ertesi güne kan vermeye gitmiştim sonucu alınca tekrar aldım.

Kan sulandırıcı hibor 3500 kullanıyordum kanama olunca kesti şimdi. B12 tek kullanmıyorım doktorum keseyi görüce gyno ferro sanol verdi içinde folik asit b12 ve demir vitamini var bunu kullanıyorum

Canım hamile isem Mehmet beye randevu alırım zaten
Ama o zaman a kadar devam dedi ya
En az 1 kutu daha almalıyım

Cok saol canim.Önce karindan bakti göremeyince vajinal bakti yine göremedi bende cok üzüldüm ama elden bisey gelmiyor iste en azindan kürtaj olmucam die avutuyorum kendimi.sende ümitsiz olma asla ins Allah sana nasip eder keseyide kalbini duymayida inss
Çok üzüldüm kan sonucunuz en son kaç çıkmıştı gerçekten görünmesi lazım ama geç tutunma olabilir mi acaba

Back