• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Allah Allah mehmet bey benden 10. Gün istedi 3. Gün embriyosuna benden yanlış mı istediler ki ben 12. Gün isterler sandım öyle olmadı

Dosyada öyle yazıyor
Ve öyle demişti
12.gün test günü diye
Ama ben perşembe gideceğim
Hibor yazabilirse hem yazsın aile hekimi

Cok saol canim.Önce karindan bakti göremeyince vajinal bakti yine göremedi bende cok üzüldüm ama elden bisey gelmiyor iste en azindan kürtaj olmucam die avutuyorum kendimi.sende ümitsiz olma asla ins Allah sana nasip eder keseyide kalbini duymayida inss
Benim daha once 5 haftalikken dusugum olmustu. O yikimin ne demek oldugunu cok iyi bilirim. Allah yardimcin olsun canim.

Eses bir gün önce bitiyorsa ben şöyle yapmıştım saatleri az az ileri atmıştım en sonuncuyu akşam vurup ertesi güne kan vermeye gitmiştim sonucu alınca tekrar aldım.

Kan sulandırıcı hibor 3500 kullanıyordum kanama olunca kesti şimdi. B12 tek kullanmıyorım doktorum keseyi görüce gyno ferro sanol verdi içinde folik asit b12 ve demir vitamini var bunu kullanıyorum
Saatleri ileri almak nasıl aklınıza geldi

Benim daha once 5 haftalikken dusugum olmustu. O yikimin ne demek oldugunu cok iyi bilirim. Allah yardimcin olsun canim.
Saol canim benim ilk gebeligimde benimde düşük olmustu.simdide böyle oldu ne diyelim Allah hepimizin yardimcisi olsun

Back