2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar belim yanıyor resmen çok agrı var bu adet olacagım anlamınamı geliyor tarnsferimin 5.günündeyim 5.gün embriyosu iki tane iyi kalite yerlestirildi

Merhaba arkadaşlar kafam çok karışık bana fikir verir misiniz? sperm sayısının az olması sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk.1. deneme bahçeci cem çelik negatif sonuç.sebep olarak dna hasarı yüksek çıktı.tedavi oldu eşim düştü.2.deneme aynı klinik ve doktor. 13 yumurtadan döllenen 3 tane embriyolar 5.güne gidemedkleri iiin tedavi iptal.raporkullandığımız için bu bahçeci umut kliniğini tercih etmiştik.sizce 3.denemeyi de raporlu olarak burda devam mı etmeliyim.yoksa yenibir merkezde raporsuz.memorial var aklımda

Merhaba arkadaşlar kafam çok karışık bana fikir verir misiniz? sperm sayısının az olması sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk.1. deneme bahçeci cem çelik negatif sonuç.sebep olarak dna hasarı yüksek çıktı.tedavi oldu eşim düştü.2.deneme aynı klinik ve doktor. 13 yumurtadan döllenen 3 tane embriyolar 5.güne gidemedkleri iiin tedavi iptal.raporkullandığımız için bu bahçeci umut kliniğini tercih etmiştik.sizce 3.denemeyi de raporlu olarak burda devam mı etmeliyim.yoksa yenibir merkezde raporsuz.memorial var aklımda
Geçmiş olsun canım raporlu 1000tl gibi indirim yaparlar daha önce bana yapmışlardı tam fiyatı hatırlamıyorum ama yinede bi görüşmeye gidin muhasebe den fiyat bilgisi alın ne kadar indirim yapacaklarını konusun bende memorialde tedavi gördüm

Geçmiş olsun canım raporlu 1000tl gibi indirim yaparlar daha önce bana yapmışlardı tam fiyatı hatırlamıyorum ama yinede bi görüşmeye gidin muhasebe den fiyat bilgisi alın ne kadar indirim yapacaklarını konusun bende memorialde tedavi gördüm
Teşekkürler canım cumartesi öngörüşme için randevu aldık bakalım.bi yandan allahın hakkı 3tür bi kere daha burda deneyeyim diyorum. bi yandan da içime sinmeyen şeyler var değişiklik iyi olur gibi geliyr

Teşekkürler canım cumartesi öngörüşme için randevu aldık bakalım.bi yandan allahın hakkı 3tür bi kere daha burda deneyeyim diyorum. bi yandan da içime sinmeyen şeyler var değişiklik iyi olur gibi geliyr
İçine sinmeyen ne var canım? Ben de eğer tekrar denerswm bahçeci umut aklımdaydı,sadece çok fazla orada tedavi olan duyduğum için... Artısı eksisi neydi senin için?

Dondurup ara verince
Hem annenin vücudu dinlenmiş hormon ilaclarindan arınmış oluyor Muş

Hemde donarken emriyoda kümeleşme oldugu icin şansı arttırıyorMuş

5 sene sonra tamamen dondurulmuş transfer yapilcakmis
taze transfer olmucakmış
Bu konuda çok araştırma yapılmış
Kim söyledi doktor mu

Ben memnunum Memorial Şişli hastanesinden hersryh detsyld konusun sizin için hayırlısı neyse o olsun canım

Kizlar asama asama anltrmsnz nasl oldu tup bebek adetn kacinci gunu gtmek gerekir
Adetin 2 ya da 3.günü gidiyorsun,vsjinsl muayene yapıyor bazı hormon tahlilleri yapılıyor uygun görürse yani br sorun çıkmazsa ilçaları verip tedavşye başlıyor,belli aralıklarla çağırıp vajinal usg ile yumurta gelişimine bakıyor kan tahllleri yapıyor. Yumurtalar 17 m ounca çatlatma ipnesi,iki gün sonra yumurta toplama oluyor. Sonra embriyo oluşumu bekleniyor sayısına kalitesine bakıkarak 3 yada 5. Gün transfer yapılıyor. Transgşfer sonrası da bazı ilaçlar kullanlıyor. sonra 12 gün bekleyiş...

Kizlar asama asama anltrmsnz nasl oldu tup bebek adetn kacinci gunu gtmek gerekir
Adetin ilk gunu hastaneni arayip adetinin ilk günü olduğunu söyleyip sana ikinci veya üçüncü günü için randevu veriyorlar ve ilk görüşmeye gidiyorsun Dr alttan muyane ediyor senden tahlil istiyor trdavinin ona göre başlıyor ben trdaviye başlamadan rahim filmi cektirmstim ilk giderken yanımda götürdüm ikinci ay başlanmışti

Kizlar selamm benim transferim oldu. Iyiyim ama ne hareket yapsam düşecek gibi hissediyorum. Saga sola bile dönemiyorum.
Ayrica 40 dk sonra dayanamadim tuvalete gittim bişey olur mu yaaa :KK43:
Bir şey olmaz canım ben 10 dakika sonra gittim zaten doktor da wc ye git bence çok sıkışıksın demişti :)))

Back