• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben daha önce clenaxe için çıkartmıştım simdş yine çıkartacağım Dr kalp atisiniduyalim oyle çıkartalım dedi kadin doguma Dr gidin anlatin yardımcı olurlar daha önce cikarttigim özeldi devlet ile anlaşmasi vardı dr kendisi halletti ben bisey yapmamistim rapor cikarincaburaya yazarım
anladim canim benim yarin bitiyor ilacim. Birde test icin tekrar gidecegim dr.a ona sorayim eger cikrabilirse raporlu alirim. Peki senin pihtilasma sorunu nasil belli oldu. Ben test yaptirdim sadece bir gende sorun var pihtilasma acisindan 5 tane gene bakiliyor ya. Bende birinde mutasyon cikti. Senin nasil?

Kızlar benim dün kan testim 0.5 çıkmıştı kanamam olmuştu bugün tekrardan test yaptim bugunde 2.6 çıkmış neden yükselmiş yine negatif dimi bilen varmi

anladim canim benim yarin bitiyor ilacim. Birde test icin tekrar gidecegim dr.a ona sorayim eger cikrabilirse raporlu alirim. Peki senin pihtilasma sorunu nasil belli oldu. Ben test yaptirdim sadece bir gende sorun var pihtilasma acisindan 5 tane gene bakiliyor ya. Bende birinde mutasyon cikti. Senin nasil?
Benim ilk deneme düşük olunca Dr bende hiç sorun gözükmüyor sadece pıhtılaşmadan şüphelendi test yapılmadan kullandim ikincide ama 3.de test yaptım bisey demediler netten baktım bisey bulamadım pıhtılaşma oldugunu nasıl anlarız

D Dufyduck sen tonguc beyemisin var mı kendisiyle iyi veya kötü tecrübesi olan
Kuzu ben ıkı doktordada tedavı olmadım ama arastrmıstm suan gebe kalırsamda mehmet beyi dye düşünüyorum normalde oncekı gebelıkte ordakı baska bi doktorla kontrollerımı sürüdürüyodum olumsuz bisey yasamadım dedgmz doktorlarla ılgılı

Kuzu ben ıkı doktordada tedavı olmadım ama arastrmıstm suan gebe kalırsamda mehmet beyi dye düşünüyorum normalde oncekı gebelıkte ordakı baska bi doktorla kontrollerımı sürüdürüyodum olumsuz bisey yasamadım dedgmz doktorlarla ılgılı
Senn sonucun bellimi ıkızmi ben sonucu cok merak edıyorum normalde ayın 10unda ogrencm ama erken yapsam mı diyorum Kalibimmm Kalibimmm

MTHFR MUTASYON C667T HETEROZİGOT
PAİ SERPİNE1 4G&5G HETEROZİGOT 4G/5G
MTHFR A1298C NORMAL
FAKTÖR XIII V34L HOMOZİGOT 34LL
FAKTÖR II G20210A NORMAL
FAKTÖR V G1691A NORMAL
Homosistein 12.7 yüksek çıkmıs

Bu nu anlayan var mı

MTHFR A1298C NORMAL
FAKTÖR II G20210A NORMAL
FAKTÖR V G1691A NORMAL

Bu nu anlayan var mı
Kan pıhtılasmanı bılmem ama hemosısteın bendede yuksek cıkmıstı genetik doktoru 10un altına dusmeden baslama dedi 5hafta boyunca B12 vıtamını ıgnesi yedm 10un altına dustu ama gebe kalınca gene dalgalanır dkkt et dedi hemosısteın düşüklere yol acıoms ve bnm düşügm oldu

Kan pıhtılasmanı bılmem ama hemosısteın bendede yuksek cıkmıstı genetik doktoru 10un altına dusmeden baslama dedi 5hafta boyunca B12 vıtamını ıgnesi yedm 10un altına dustu ama gebe kalınca gene dalgalanır dkkt et dedi hemosısteın düşüklere yol acıoms ve bnm düşügm oldu
Şimdi kan sulandırıcı ve folik asit ve b12 kullanıyorum

Cuma günü yapacak iğne yok
sağlık ocağına gidip şansımı deneyeceğim
Eğer hibor yazarsa iyi
Yazılmıyorsa pahalı 130 tl civarı
Estrofem eczaneden reçetesiz aldım
Ama o da bitmek üzere

MTHFR A1298C NORMAL
FAKTÖR II G20210A NORMAL
FAKTÖR V G1691A NORMAL

Bu nu anlayan var mı

Benim de kan pıhtılaşmam var heterezigot. homosotein ne bilmiyorum ama.
Riskli gebelik uzmanına gidiyorum
Kan sulandırıcı iğne
Ecopirin
B vitamini ve folik asit kullanıyorum.

Back