- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #6.521
Var bence daha düşük olup yükselen gebelikler oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Memorial Şişli hastanesi de oldum kizimvark simdş tekrar hamileyim size yakın cevre illerdeki hastaneleride araştırabilirsin ben Kocaeli'nde oturuyorum ama İstanbul da tedavi oldum hergun evimden gidip geldim sizde oyle yapabilirsinizBilmiyorum canım
Ben memorial de başladım
İkinci gun de yükselir inşallah hayırlı olsunKızlar günaydın acil cevap verin nolur
9. Gün kanda değer 38.52 sizce var mı ?
Bende Memorial Şişli hastanesi de oldum kizimvark simdş tekrar hamileyim size yakın cevre illerdeki hastaneleride araştırabilirsin ben Kocaeli'nde oturuyorum ama İstanbul da tedavi oldum hergun evimden gidip geldim sizde oyle yapabilirsiniz
İkinci gun de yükselir inşallah hayırlı olsun
Benim ilk muyanede 15 şubat hic belirtti yok gibi bazen sabah lari bulantı oluyor bu hafta hic dinlemedim kayınvalide vardı misafir vardı durumumu bildikleri halde hep hizmet yaptım hiç oralı bile değillerdi inşallah bebeğime bişey olmamıştır
amin insallah canim. Allah bebeklerimizle guzel gunler nasip etsin bizlere insallah.
Sagol gulum bugun yapmiycam yarin kan testini bekliyorum sabirsizlikla hakkimizda hayirlisi cnmm
Amin inşallah canım hareket halindeyim kızım var mecbur ayaktayım kizimda yatmistim bunda hep ayaktayim Dr da günlük işine dönebilirsin demişti işte biz o kadar para emek verince kendimize dikkat etmeye çalışıyoruz artık parayı da gectim bu surecte inanın en zor kısmı beklemek ne sabahı ne gecesi geçmiyor normalde çok uykucu biriyim ama hic uyuyamıyorum Allah bu yolda olanlara sabir versin maddi manevi yardimcisi olsunkuzu ben transferden beri bir saniye yerimde oturmadım, ev işlerinin dışında ofis inanılmaz yoğundu. Üstelik 3 ü yurt içi, biri yurt dışı olmak üzere 8 kez uçtum.
Benim doktorum ne kadar hareket o kadar iyi bir dolaşım ve gelişen bebek demek diyor. Normalde şu an haberimiz bile olmayabilirdi öyle düşün. İÇini ferah tut önemli olan o, yorgun hissettiğinde dinlenmeye mutlaka vakit ayır ve bol bol su iç. Benim okuduğum kaynaklardan da dktorlarımdan da duyduğum o. Eşimin babası da tüp bebekçi söylemiştim belki biliyorsundur, o da ilk torun olmasına rağmen hep aynı şeyi söylüyor bana. Hayatını normal akışında yaşa diye.. Küçüçük bir risk olsa hem doktorluk hem de ilk torun kontenjanından söylerdi bana mutlaka. Allaha emanetiz biz de bebelerimiz de inşallah..
Selam benim doktorum hic aramadi ilk basta ben de cok takmistim ama su an adamin bunu ticaret gorerek yaptigini anladigim icin takmiyorum. Yumurtayi koydu tutmadi isi bitti bizimle.Bir de arkadaşlar benim Doktorum negatif sonuç olunca telefonda Arayıp geçmiş olsun deyip sonucu biz bilemiyoruz diyormuş yüz yüze görüşmesi lazım değil mi Sizce bu saçma değil mi Çok yoğun olduğundan yüz yüze görüşme yapamıyormuş
Var bence daha düşük olup yükselen gebelikler oluyor
Canim cok rahat bırak kendiniKizlar birazdan transfere giriyorum bana dua eder misiniz?
Hayırlı olsun transferin canım, test günü geldiğinde pozitif haberini paylaşırsın inşallahKizlar birazdan transfere giriyorum bana dua eder misiniz?
Sonu güzel olacak inşallah canım... Duyacağımız güzel haberin kıpırtılarıdır dilerimKızlar dün transfer oldum
Bugün karnimda bi ağrı var yorgunluk var içimde
anlamdim nasıl bişey olduğunuda hayırlısı artık bakalım
Benim gittigig hastaneye sonuçlarımi mail olarak gönderdim hemen aradılar pozitifdi her sene arayup kizimin sağlığı hakkında bilgi alıyorlar sağlıkli değl mi diyeSelam benim doktorum hic aramadi ilk basta ben de cok takmistim ama su an adamin bunu ticaret gorerek yaptigini anladigim icin takmiyorum. Yumurtayi koydu tutmadi isi bitti bizimle.
Benimde durum ayni ama görüşeceğim dedim ısrarla aramasin benin dedim oraya geleceğim dedim tm dedilerSelam benim doktorum hic aramadi ilk basta ben de cok takmistim ama su an adamin bunu ticaret gorerek yaptigini anladigim icin takmiyorum. Yumurtayi koydu tutmadi isi bitti bizimle.