- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.461
benimde komşum doktor sağolsun hehrgün o yapıyor. aynı kişinin yapması çok büyük avantaj ama iğne yağlı olduğu için acı çektirmemesi imkansız hale geliyor :)yapilma yontemini ogrendim ama artik acisa bile 2 3 gune geciyor hemsiremde biliyor beni aile hekimliginde hem ayni hemsireye gidiyorum sadece haftasonu hastahanede oluyorum hep tarif ediyorum
Sorayım.bir bir daha yaptirdigimda hangi muayeneleri iygulayacaksiniz diyebence sen vakit kaybetme hiç yeni bi doktor araştır bol bol vaktin var. 3 ay dinlen mutlaka zaten doktorlar da öyle öneriyorlar... çok araştır çok sor doktora tedavi sürecini.. bide neden tutmadığını araştırsınlar. mutlaka rahim filmi çektir.. doktorun rahim filmi istemesine de dikkat et. tüp bebek tedavisinde kesinlikle rahim filmi istiyorlar. rahmin durumunu bilmeden tedaviye başlamak son derece amatörce zaten canım.. bundan sonra bunlara dikkat et.
tabiki öyle demesini beklemiyoruz ama neden tutmadığını bide yapan insandan duy. sonra başka doktorlara gittiğin zaman sonucu onlarla kıyaslarsın en azından böyle faydasını görürsün..Yarın bakayım bi ya ya gidip gorusedebilirim ama hiçbir doktor ben kötüyüm veya başarı oranim az demezki
aynen canım. herşeyi sor aklına gelen sormak da parayla değil ya :) hem görevleri o anlatmak zorundalar..Sorayım.bir bir daha yaptirdigimda hangi muayeneleri iygulayacaksiniz diye
Aklım.karma karışık neden rahim filmi istemedi neden adet oldum neden tutmadı bir daha oraya gitmelimiyim nenyapacagim hiç bilmiyorumtabiki öyle demesini beklemiyoruz ama neden tutmadığını bide yapan insandan duy. sonra başka doktorlara gittiğin zaman sonucu onlarla kıyaslarsın en azından böyle faydasını görürsün..
aynen sudamlasu.nun dedigi gibi cok arastir her seyi sor. Dr.lara git bir bir konus. Insan kendi kendinin dr.u olmadan kimse seni onemsemiyo.Çok tsk ederim cnm
olumsuz haberi vermek için görüşmeyeceğim diyeceksin canım. rahatsızlığım var muyane olacağım de. bu kanamanın aslı nedir onu öğren. bundan sonrakş tedavi sürecini konuş. doktorla görüşmek en doğal hakkın ara ve randevu iste. şikayetlerim var muayene olacağım de. buna hiç bişey diyemezlerBir de arkadaşlar benim Doktorum negatif sonuç olunca telefonda Arayıp geçmiş olsun deyip sonucu biz bilemiyoruz diyormuş yüz yüze görüşmesi lazım değil mi Sizce bu saçma değil mi Çok yoğun olduğundan yüz yüze görüşme yapamıyormuş
ee cok iyi karsi komsunun dr. Olmasi benimde altimdakiler dr. Ama cesaret edip igne yapin diyemem acamam kalcami. En iyisi hastahaneye gideyimbenimde komşum doktor sağolsun hehrgün o yapıyor. aynı kişinin yapması çok büyük avantaj ama iğne yağlı olduğu için acı çektirmemesi imkansız hale geliyor :)
ne yazıkki ülkemizin bazı doktorları böyle kaprisli oluyor :) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...aynen sudamlasu.nun dedigi gibi cok arastir her seyi sor. Dr.lara git bir bir konus. Insan kendi kendinin dr.u olmadan kimse seni onemsemiyo.
Dr.um bigun bana sirf soru sordugum icin biraz ukalaca azarlar gibi konusmustu. Onceden de boyle davraniyordu ama sirf bi sorun cikmasin diye bisey demiyordum. En sonunda dedim ki mesaj attim. 'Ben sizin azarlama tahtaniz degilim beni bir daha sirf soru sordugum icin azarlamayin!!' Ondan sonra hep beni cok cok iyi karsiladi. Seviyorum dr.umu ama bazen beni gicik ediyordu. Sonra her gittigimde bana takilmalar sakalasmalar falan iyi oldu ama
ben evden hiç çıkamdım transferden sonra o yüzden rica edince o da kabul etti sağolsun :) daha yeni yeni çıkıyorum dışarıee cok iyi karsi komsunun dr. Olmasi benimde altimdakiler dr. Ama cesaret edip igne yapin diyemem acamam kalcami. En iyisi hastahaneye gideyim
allah güzel ahlak versin yaa ne kötüü. arkasından allah razı olsun dedirtmeli bi insannBenim doktorumda iki kelime söyleyip asistanlara devrediyor kendi pek muhattap olmiyodu
Aynen bakalım yarin görüşme yapacak mi benimle yapmasa oraya giderim mecbursunuz derimallah güzel ahlak versin yaa ne kötüü. arkasından allah razı olsun dedirtmeli bi insann
bencede öyle yap.. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. bizleri habersiz bırakmaAynen bakalım yarin görüşme yapacak mi benimle yapmasa oraya giderim mecbursunuz derim
Tm bende çok merak ediyorum yarını bekleyeceğim bu arada kanamam olunca bıraktım ilaçları negatifte çıkınca artık umudum kalmadibencede öyle yap.. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. bizleri habersiz bırakma
Benim doktorumda iki kelime söyleyip asistanlara devrediyor kendi pek muhattap olmiyodu
doktor ilacı kes diyene kadar kememen lazımdı canım benimki öyle demişti. sonuç ne olursa olsun bizden habersiz ilaçları bırakmayın dediler banaTm bende çok merak ediyorum yarını bekleyeceğim bu arada kanamam olunca bıraktım ilaçları negatifte çıkınca artık umudum kalmadi
Sizde cebi var heralde keşke bizde de olsaDoktor çok önemli
Ben çok memnun kaldım
Sağolsun bu saatte bile arasam açar
Bırak demediyse bırakmasaydın canım kafandan. Bende aynı şekilde doktordan müzdaribim adama ulaşmak bi mesele allahtanTm bende çok merak ediyorum yarını bekleyeceğim bu arada kanamam olunca bıraktım ilaçları negatifte çıkınca artık umudum kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?